Fiv in Europa (19)
Raspunsuri - Pagina 13
goggy spune:
Kitta ma batea gandul sa vin la una din intalniri, da' nu stiu exact cum, cand, unde le organizati. Poate imi dai si mie o palma peste ceafa cand stii ca se apropie una.
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanademunck a si ca sa fiu in trend iti zic si eu cata |
Si eu va iubesc pe toate ....va iubesc pentru ca sunteti speciale, pentru ca desi carcotase si cotofarle uneori - nu ca eu as fi altfel - sunteti niste fete deosebite , va iubesc pentru ca mi-ati fost alaturi in momente cumplite si va iubesc pentru ca fara voi m-as fi oprit de mult sau probabil mi-as fi pierdut mintile.
Hmmmm.....gata ca nu prea fac eu asa declaratii in public.
Si by the way - onuta, frumoasa tunsoare.
Avalon spune:
apropo de ghicit, ei bine hai sa va spun eu... io nu le am cu ghicitu', in schimb am un hobby (adica aveam, ca imi faceam numai mie harti astrale! si nu vreau sa se umple mesageria cu solicitari de astrograme)... ei bine, intru eu prin 2007 cred pe un forum de astrologie si pun o intrebare la unii care pareau mai destepti ca mine (eu nu ma bazam decat pe tranzite, aia faceau si progresii) bineinteles legat de fertilitate, de pozitia planetelor si care ar fi perioada favorabila pentru mine sa am copii... ca o paranteza va spun acum ca toate fivurile mi le-am calculat ca punctia sa cada intr-o zi in care luna in tranzit sa fie la aceeasi distanta in grade de soarele in tranzit ca si in harta natala, ca asa scria in "cartile de specialitate" ca atunci e fertilitatea maxima... adica nebuna de legat, ce mai... eeeei bine, am nimerit-o de fiecare data, cu exceptia ultimului fiv (asta de m-a lasat gravida) cand din cauza de varsta mi s-a prelungit stimularea cu 2 zile... si depaseam "orbul"...
buuuun, primesc eu raspuns de la al' mai tare de pe forum, sefu' lor... dupa ce studiaza aspectele si la momentul cand am pierdut io sarcina in 2004, cand isi da cu parerea ca auspiciile erau rele atunci, nori negri pe cerul astral... si imi da verdictul: peste 2 ani, la sfarsitul lui 2008 si inceputul lui 2009 e cea mai buna perioada, varful de lance fiind primavara lui 2009, pana in iunie 2009- sa raman gravida adica
cand am auzit, sa lesin... 2 ani... zic asta e nebun, o sa am 38 ani... si iote-ma! a avut dreptate, zilele trecute am dat peste hartiile alea listate si nu-mi venea sa cred, ca uitasem de mult...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
Avalon spune:
citat din mesajul lui cristal1995 Avalon: iubita, nu pot sa-ti spun ce ditamai lista de analize mi-am tot scos de pe net, dar daca ai una mai "concentrata", trimite-mi-o si mie, dar si cu indicatie de laborator.... Ca pentru listoiul meu n-am gasit Va pupic pe toate Aly-in cautare de mama-purtatoare |
HEY, bate-ma, injura-ma, dar nu-mi place semnatura ta! am zis-o si gata!
Stiu ca ai facut toate analizele posibile si imposibile, dar o sa-ti scriu eu unele pe care in mod sigur nu le-ai facut (daca ma insel, merit ):
Gena MTHFR
Mutatia PROTOTROMBINICA (FACTOR II)
Mutatia factorului V LEIDEN
si iti zic si laboratorul: synevo- vezi ca sunt toate 3 cuprinse in "profit trombofilie ereditara II", si am senzatia ca ies mai bine la pret asa "la pachet" decat separat, pt ca pachetul mai are si proteinele S si C si antitrombina III.
Banuiesc ca cei de la Wunschbaby te-au pus sa faci IGG si NK, nu?
pupici
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui goggy Cata ce mai face Dr tau? A dat spre folosinta clinica? pup |
Din cate am inteles , da. Costa pana in 2000 eur. Dar mai multe detalii nu stiu.
goggy spune:
'nteles. Super bun pretul...
Cand ai detalii legate de locatie sau de numele clinicii, spune-mi si mie, te rog.
Fragutza spune:
Goggy, parca ziceai ca te apuci de prestat
Kitta, bafta pe mai departe!
Luca, tin pumnii pt maine!
23+