Fiv in Europa (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

oana
da , am mai avut o incercare de stimulare numai cu gonal si una numai cu menogon care nu au fost duse pana la capat din motiv de raspuns slab.
lilianaFi , kitta , iana mari
BAFTA MULTA , MULTA LUNI LA PUNCTIE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Beatriz, ma bucur ca s-au rezolvat problemele!

Iana_mari, Blanche, Liliana -multumesc din suflet pentru felicitarile calduroase! Toate cele bune va doresc!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Iana-Mari, LilianaFiluni sa ne rugam unele pentru altele, nu conteaza in ce colturi ale lumii suntem.
LucaLucanu poci sa va povestesc despre Lucky al meu ca ar fi mult...dar a avut experiente de tot felul, l-am carat prin vreo 3 locatii de dormit si in week-endul trecut am fost la niste preteni in germania aproape de Innsbruck si a trebuit sa dormim tot la hotel cu el ca astia nu iubeau pisicile. Deci, a mancat pentru prima data un paianjen si un tantar din ala mare pe care si le-a vanat singur. Aici la Seefeld langa Innsbruck intr-o statiune montana care acum e pustie ca dupa bomba atomica, stam la apeter cu iesire direct pe terasa si Lucky al meu obsinuit la bloc, face pe el de frica cand deschidem terasa si fige direct in abie si se ascunde, asa ca in fiecare dimineata si seara avem sesiune de psihoterapie felina il scoatem 10 minute in brate sa il obsnuim. I-am luat chiar si zgarda ca de caine dar si asa fuge. Ce mai ne stricam de ras cu el. In schimb in masina e cu capul ca girofarul in toate partile zici ca e radr la 360 grade sa nu ii scape nimic si mai nou ne-a si vomat de cateva ori....In rest, incepem sa ne plictisim. vreau sa spun ca ma simt de parca nu traiesc FIV-ul in plina actiune, parca plutesc si nu stiu ce se intampla cu mine. Habar nu am de detalii, endmetru nici nu stiu cum e...Daca dr. a zis asa, asa fac!
Vecinica, cred ca am 17 zile in total, ca nici pe astea nu le numarai da daca zici tu 18 asa or fi....
Googyvad ca esti din Bucuresti. Daca veneai si tu la intalnelile noastre, cu siguranta te intalneai cu mama-Omida forumista - adica eu, si ti-as fi ghicit si tie, dar de la dstanta nu merge.
Avaloanedeci te bifez si pe tine la capitolul "Ghicit- Reusit-Adevereit" asa ca nu mai raman decat eu sa ma auto-verific si apoi ma brevetez, dupa cum ziceam mai inainte cu ceva timp si apoi cu brevetul intr-o rama imi fac o gheretuta mica pe persoana fizica si ma instalez in fata la Giuly aviz amatoarelor!
Avaloanesper ca ne onorezi cu prezenta burticii tale si la intoarcere sa facem o intalneala in cinstea matale, pana nu intrii in cerclaje stau la pat cu gemenasii....
Stiti ce ma dezamageste ca nici una din fetele astea de le-am toto ghicit eu si mai iesira si gemenasi nu ma pusera si pe mine nasa la unul din ei....Eu mai astept totusi, poate ma vrea cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kittooooo: mie mi-ai prezis 3, asa ca, stai linistita, fato, la unul dintre ei m-oi indura sa ti-l dau la baita in biserica Ma bucur ca esti bine.... Sa ma suni luni!
Avalon: iubita, nu pot sa-ti spun ce ditamai lista de analize mi-am tot scos de pe net, dar daca ai una mai "concentrata", trimite-mi-o si mie, dar si cu indicatie de laborator.... Ca pentru listoiul meu n-am gasit
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

miki, si io m-as baga la naturiste pt endometru, dar mie mi-e cam frica medicii mei scriu pe toate siteurile ca nu sa iau in timpul ivf. voua nu vi-i teama ca se baga peste tratament?

happiness is a choice

Claudia, Miki a specificat ca e vorba de perioada de dinaintea fivului cu 2 luni, nu in timpul fivului.

********************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate **********************

Avalon 11+

am priceput

happiness is a choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Claudia dc vrei tratam naturist pt pauza dintre FIV-ri scrie-mi povestea ta pe PM.
Oana m-am indragostit ca catelusul tau. Dar ce-ai avut cu blanita lui? Cumparai o sepcuta.
Kitta iti doresc ca ac FIV sa fie cel norocos. DOAMNE AJUTA! . Spune-mi te-ai tinut de naturiste?
Pupici pt vanatorul Lucky, ceva pozici cu el nu ne arati? Si nepotelul meu are o pisica si odata cand a fost cu ea la mama a vanat un pui de vrabiuta de pe fereastra, nepotelul nu stia cum sa i-o scoata din gura si iti dai seama ce sentimente l-au incercat at, el iubea pisica dar in ac timp nu era de acord cu ceea ce a facut. Vrabiuta au scos-o cu chiu cu vai din gura pisicii, cu un piciorus frant si era f suparata ca i-au luat jucaria.
Si mie mi-a ghicit cineva cu ani in urma ca o sa am gemeni, deci la urm FIV dc o sa raman cu gemenasi o sa mi se linisteasca piticii de tot

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Luck oofff imi pare rau de incercarile alea esuate , cand o auz p'asta cu 'din cauza de raspuns slab' vaz verde'n fatza oksorilor!bafta multa

Kitta ma bucur de vesti, tin pumnii!
Aaa, apropo de asta cu ghicitu, m-am dus eu acu vro 5 luni cu fetele mele la ladys at the movie, si acolo erau organizate timp de o ora pana sa'nceapa filmul diverse activitati, promotii..io vaz in coltz o dama la o masa si-n fatza ei cohorta de femei deci ma duc si eu cu turma....de unde eram la rand o vedeam pe dama cu tarotu cum a dat pe gat vro 3 paharele de vin pentru inspiratiune sau de sete nu stiu stiu doar ca voiam sa ajung mai repede la ea pana nu se atigluieste total
Si ajung intr-un final, imi cere numele meu, p'al lu barbate-miu ma intreaba ce ma intereseaza; io zic familie, tai cartile trag 5 din ele parca, mor de bucurie cand vad ca am tras o carte cu doi baietzei gemeni sub care scria le soleil deci ma gandeam gata am pus-o de 2 nurori (io, in cazul in care ajung mi-am propus sa fiu o soacra f buna asta asta off topic da voiam sa get off my chest)
Ma intreaba si ce ma intereseaza si eu ii zic sa-mi ziuca depsre familie....si incepe: 'Dumeavoastra aveti probleme in a avea copii'..adicatelea fix in moalele capului.... 'veti reusi pana la urma dar va fi foarte foarte greu'.......'insa in viitorul apropiat nu vad nimic care sa arate ca vin copii' - Si toate atsea se intamplau exact in zi1 de fiv3.....acum nu stiu daca sa cred sau nu, nu stiu sau nu vreau sa stiu ce a inteles ea prin viitor apropiat sper ca urmatoarele 3 luni maxim deci au trecut si astea...........da eu zic ca trebe sa iasa pt ca prietena mea e deja gravida in 5 luni si noi avem un pact.;si pacturile si rugamintile noastre au fost respectate pana acum intotdeauna!

greetz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oana - daca te ajuta cu ceva, in timpul Fiv-ului din noiembrie, eu in Grecia, prietena mea la ghicitoare in Romania. Si i-a spus respectiva ca prietena ei -adica eu-are probleme in a face copii dar sigur va ramane insarcinata la drum, iar in 2009 va fi mamica. Dupa cum vezi nu-s nici macar insarcinata iar sanse sa mai fiu mamica in 2009 .....doar daca il nasc pe Fat -Frumos.
Asa ca eu zic sa te concentrezi pe ce ai de facut si sa lasi prostiile.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Cata ma concentrez si oricum am mari retineri in a crede dar na nu puteam pentru ca sa nu ma asez la rand sa aud ce zice

pup

a si ca sa fiu in trend iti zic si eu
cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Avaloanedeci te bifez si pe tine la capitolul "Ghicit- Reusit-Adevereit" asa ca nu mai raman decat eu sa ma auto-verific si apoi ma brevetez, dupa cum ziceam mai inainte cu ceva timp si apoi cu brevetul intr-o rama imi fac o gheretuta mica pe persoana fizica si ma instalez in fata la Giuly aviz amatoarelor!
Avaloanesper ca ne onorezi cu prezenta burticii tale si la intoarcere sa facem o intalneala in cinstea matale, pana nu intrii in cerclaje stau la pat cu gemenasii....
Stiti ce ma dezamageste ca nici una din fetele astea de le-am toto ghicit eu si mai iesira si gemenasi nu ma pusera si pe mine nasa la unul din ei....Eu mai astept totusi, poate ma vrea cineva!

Hai ca m-a apucat nostalgia acum cand imi aduc aminte de intalnirile noastre, zici ca eram dintr-o grupare secreta... ar fi frumos sa mai repetam impreuna, ar trebui sa dam o strigare insa prin toate colturile de forum, unele sunt la scutece, altele pe la odisee... Pana atunci, hai sa-ti facem o galerie sa mai prinzi curaj :

HAI KITTA!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput