LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (254)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Raluca, uite salata cu somon
http://www.bucataras.ro/retete/272/salata_cu_somon_si_sos_de_portocale.html

Au adormit, ieeeee! ma duc si eu la nani

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut si eu pe micul gradinar harnic cu sepcuta trebaluind prin curte si pe Seb si Ili (Doamne cat iti seamana fata, Tuchi!) la parc unde mami s-a enervat-in veci nu m-as fi gandit sa merg la terasa de 1 Mai care, vorba randunoiului meu, a devenit pt romani o sarbatoare mai importanta decat Pastele. N-ati vazut la TV cum se bateau pe un mic in Parcul Izvor?
Cu avionul si masina...facand abstractie de bani (desi nu fac)...eu pur si simplu detest avionul. Oi fi ajungand repede cu el dar mie imi e ATAT de rau la altitudine si ATAT de frica sa ma desprind de pamant incat orice zbor pe care l-am facut a fost un cosmar. Pur si simplu nu inteleg cum pt atatia oameni e ceva confortabil, pt mine e un chin

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

symo sa ne luam de mana ca si eu sarbatoresc la fel 1 mai! dar am terminat! mai are Ady de calcat perdelele si draperiile din dormitor si apoi iesim si noi la terasa!
sper sa se trezeasca si Anmira si sa pape fructe intai! azi a fost cu socrii in gradina Botanica, ma gandeam ca poate s-o intalni cu nati si iulia, dar vad ca ele au avut alte trebi!
tuchi nasoala faza cu terasa , macar ati fost in parc si ati facut niste poze superbe, chiar imi era dor sa-ti mai vad frumusetile de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

eu m-am gandit ca de 1 mai lumea e la iarba verde...unde mi-ar fi placut si mie sa fiu daca as fi gasit cu cine!

ma rog....nu mai conteaza.
Mai prost e ca Ilinca s-a trezit varsand....a facut o mare prostie azi, a baut niste lapte dintr-o cutie ramasa in masina de marti, de cand am fost la cumparaturi!

A baut-o fara sa o vad, nu-nteleg cum naiba a putut sa bea asa ceva!

A vomat de 2 ori, acum pare ca s-a linistit!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La Bv ploua-sta-ploua-sta, eu sarbatorescprinmunca-tztztz-sarbatorescprinmunca-tztztz . Si nu se mai termina munca astaaaaa....

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Acum ne-am intors si noi din parc, exact la tanc ne-am urcat in masina, inainte sa inceapa ploaia.

Randunoiul s-a dus sa culce copila, iau eu ma apuc de calcat. Uff! Urasc calcatul, dar am camasi, de care nu am cum sa scap.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

adio terasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Amira, ploua si-n Brazil??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Amira, ploua si-n Brazil??