LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (254)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kya, asae, din pacate am ales gresit.
cand era Ilinca mica ieseam mereu cu ea in Herastrau si ne mai opream sa mancam la Trattoria. Preturile erau mari si atunci, dar acum erau chiar nesimtite!
asta e, am facut ciorba de dimineata oricum!

Si eu am promis ca fac cremes dar momentan n-am chef de nimic!

Mai, eu cand imi pun problema de a alege intre masina si avion in primul rand ma gandesc la bani.....dar si la timp.
Acum sunt in faza in care as prefera clar avionul( ma rog, pana la Sunnhy beach nu e cazul!) pentru ca ma dispera amandoi in masina!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tuchita imi pare rau pt experienta neplacuta..eu ma feresc sa merg in oras in zile de sarbatoare pt ca lumea e nebuna rau..si eu m-am ofticat de f multe ori...traim in romania si asta ne mananca tot timpul si nervii...

kya mie imi plac drumurile lungi ,mai ales cand e vorba de vacanta ,vizitat,plimbat dar cu cochil mic dupa mine nu am facut niic unul...imi e frica sa incerc...dar cred ca daca as pleca in afara romaniei as opta pt avion...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si io pe aici!sarbatoresc 1 Mai prin munca,imi fac casa bec,spal,calc,bucataresc..mai vreti sa zic???
va

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

1 MAI MUNCITORESC

http://community.webshots.com/album/571613508omXjSx ....ce cochil harnicutz am..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

si io pe aici!sarbatoresc 1 Mai prin munca,imi fac casa bec,spal,calc,bucataresc..mai vreti sa zic???
va

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

simo spor la treaba..eu azi nu facui nimic..am stat cu andru pe afara,i-am dat sa papaceasca si atat..de gatit gati socrela ..maine am zis ca o sa fac si eu un picutz de curatenie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu sunt varzaaaa! m-am trezit dimineata cu o usturime in gat si cand sa zic ceva, na belea, imi iesea ihaaaa, ca la magar . Nu am putut sa vorbesc deloc, nu aveam voce, super ragusita eram
Am stat, aam baut ceai cu miere, m-am invartit, am luat pastile de supt, albastra pe limba eram ...
I-am luat pe pitici si am plecat la mama . Am iesit acolo intr-un parc, apoi am mancat la mama o supa calda si mi-a facut un ceai cu echinaceea si miere si mi-a revenit nitel vocea...

Acum ma doare capul ingrozitor (de-aseara ) si am luat augmentin si gata

Uite-asa muncesc si eu de 1 mai...

Tuchi, ai vazut linkul pe mess, da? Nasol cu terasa...bine ca aveai ciorbita acasa.
Ai mei au mancat la mama orez cu salau, m-am scos

Ramo, ce frumos e, ma, la curteeee! imi place rau sa ma uit la pozele voastre! am vazut si smecherasul cu sepcuta

Simo, spor la treaba!
Eu ma duc sa fac nani

Stef n-a dormit deloc azi, si vad ca miorlaie prin pat...sper sa adoarma ca imi crapa capu'

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Ramo, am vazut agricultorul!

Simo, spor la treaba! Ai incercat trambulina???

Eu trebuie sa plec sa iau un cadou....maine mergem la curte la ziua unui prieten.

pentru cine are timp/chef sa ne vadain parc!

Mergi la inceput

Bubule, baga BIOPAROX!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Eu sunt varzaaaa! m-am trezit dimineata cu o usturime in gat si cand sa zic ceva, na belea, imi iesea ihaaaa, ca la magar . Nu am putut sa vorbesc deloc, nu aveam voce, super ragusita eram
Am stat, aam baut ceai cu miere, m-am invartit, am luat pastile de supt, albastra pe limba eram ...
I-am luat pe pitici si am plecat la mama . Am iesit acolo intr-un parc, apoi am mancat la mama o supa calda si mi-a facut un ceai cu echinaceea si miere si mi-a revenit nitel vocea...

Acum ma doare capul ingrozitor (de-aseara ) si am luat augmentin si gata

Uite-asa muncesc si eu de 1 mai...

Tuchi, ai vazut linkul pe mess, da? Nasol cu terasa...bine ca aveai ciorbita acasa.
Ai mei au mancat la mama orez cu salau, m-am scos

Ramo, ce frumos e, ma, la curteeee! imi place rau sa ma uit la pozele voastre! am vazut si smecherasul cu sepcuta

Simo, spor la treaba!
Eu ma duc sa fac nani

Stef n-a dormit deloc azi, si vad ca miorlaie prin pat...sper sa adoarma ca imi crapa capu'

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

somn usor si multa sanatate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Ramo, am vazut agricultorul!

Simo, spor la treaba! Ai incercat trambulina???

Eu trebuie sa plec sa iau un cadou....maine mergem la curte la ziua unui prieten.

pentru cine are timp/chef sa ne vadain parc!

am vazut o ilincutza cu coditze si un seb ce culege flori

Mergi la inceput