Abdomen extra-plat (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Deus, sa nu te legi de mine ca zisei de purcica . Tu l-ai parafrazat pe Badea, iar eu pe tine. nici un gand rau, ok? Mi-a placut mesajul.
Vrusei sa adaug ceva la mesaj, dadui edit ... si blank. Nu stiu ce vrusei sa scriu. Ma apuca rasu' plansu' . E durere.
Fetelor, voi ce muzica ascultati cand faceti workout? Veniti si voi cu sugestii sa stiu ce sa mai inregistrez.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mi-am amintit, yeeeee.
Sunt studii care au demonstrat ca ceaiul de Oolong ajuta la slabit. daca dati o cautare pe net vedeti cate beneficii poate sa aiba consumul de acest ceai. Atasez un link: http://www.foodnavigator.com/Science-Nutrition/Oolong-tea-fights-fat-and-cholesterol
Eu nu pot bea ceai cand este cald afara, dar iarna bag la greu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

In legatura cu faptul ca toata viata ne privam de la anumite chestii, din pacate daca mananci ca porcu arati ca porcu (vorba lui Mircea Badea):)si dupa 30 de ani iti scade rata metabolica constant deci este tot mai greu sa te mentii sau sa slabesti.
Toate vedetele din toata lumea care sunt subtirele spun ca fara efort: sport si mare atentie la alimentatie nu se poate. Si in car si in caruta nu se poate din pacate.
Eu am ales- in loc 5 min cand ma simt bine daca mananc paine sau dulciuri, prefer 24 de ore in care ma simt bine in pielea mea sau in orice haine.
Nu spun ca-i usor sau ca nu fac cateodata cate o destrabalare dar per ansamblu o dieta in care sa am mare grija la carbohidrati , dulciuri este ceea ce mi se potriveste mie. Si eu as vrea sa pot sa mananc orice, m-am si imaginat ce bine ar fi sa am un dop la stomacel si dupa ce mananc sa deschid supapa si sa iasa tot ce nu-mi trebuie!:)

Deus
. Subscriu.

Conchita, nu se pune problema sa scoti o categorie de nutrienti din alimentatie...ca nu ai cum. La carbohidrati intra si zaharul, faina, cartofii dar si legumele si fructele.
Eu, ca si Deus, nu ma ating de zahar, faina alba, paste albe, cartofi, orez alb. Nu-s sanatoase, nu ma ajuta cu nimic...n-am nevoie de ele.
Dar mananc carbohidrati buni ( multe legume, radacinoase, leguminoase, seminte, fructe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Puskin,daca ar fi toata lumea atat de determinata si constanta ca tine..ce bine ar fi!Iti citesc jurnalul pe alt forum si am ramas impresionata de cat de "taioasa" esti:nu te incurci cu scuze gen oboseala,pofte,etc,tintesti si atingi obiectivul!Bravo tie,esti un exemplu de urmat:-)
Si ca sa fiu on topic...ca bine zice Badea citat de Deus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Conchita
inainte de descoperirea painii oamenii traiau bine mersi si fara:)

Deus iubita, tu ai dreptate. dar, ai uitat? problema mea e ca nu mananc suficient. incerc sa intru intr-un regim de viata echilibrat, cu mese regulate. plus, nu pot gati si manca separat, ar trebui s-o pun si pe sonia la dieta :-)) asa, gatesc pentru amandoua, cu toate grupele de alimente si mananc portii mici, ca ea.

puskin, nici eu nu mananc "albituri" de ani de zile. la mine nu e problema ca nu ma abtin de la mancare, dimpotriva, nu am pofte de nici un fel, mananc aiurea si de foame (o data pe zi si mult), asta e problema mea. incerc sa fiu si eu ca voi, cu mese la ore fixe aproximativ si echilibrate nutritional.

danat, poate ca ar fi bine sa-ti faci niste analize? si sa consulti un nutritionist.

sonia e la story time cu tati, asa ca acum ma duc cu bicicleta.
spor la slabit tuturor si, inca o data, va ador cum discutati si cate informatii gasesc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

Puskin,daca ar fi toata lumea atat de determinata si constanta ca tine..ce bine ar fi!Iti citesc jurnalul pe alt forum si am ramas impresionata de cat de "taioasa" esti:nu te incurci cu scuze gen oboseala,pofte,etc,tintesti si atingi obiectivul!Bravo tie,esti un exemplu de urmat:-)
Si ca sa fiu on topic...ca bine zice Badea citat de Deus!

Mersi . Aici mi-am luat rosii in cap ca nu mananc sanatos, ca dieta nu e sanatoasa...

Conchita, acum ne-am inteles vad .M-am uitat peste meniul de azi, mi se pare super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

n-am mai fost in oras. n-am mai avut chef. e un vaj afara...
doar am luat cupilu' de la grad si mi-am luat certificatul pt sapt 2 de la dr de fam.
felicitari fetelor care au mai slabit putinel
bun venit noilor fete.
si eu am reusit sa slabesc pana in ziua de azi 7kg
Dana- la mine se vede ca am slabit dupa vreo 2 sapt. de mancat sanatos. chiar si fara sport. eu la inceput slabesc mult pt ca am de unde sa dau, apoi dau mai putin. e perfect normal. legat de retentia de lichide, musai m-as duce la un dr. sa stii ca nu ai nici o pb medicala. si eventual vezi ce iti spune si dr legat de asta.
elvie, ma bucur ca esti pe pozitie. si imi pare bine ca vii pe aici. felicitari pt cele 8 kg si pt cel mai recent kg+sala. tu ai tinut regimul canguresc de detoxifiere?

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ai zis de porc: la apel sunt aici. cine ma stiga?
puskin, normal ca daca mananci ca procu' arati ca el. are dreptare Mircea B. doar sa ai cine sti ce noroc din nascare. si cu toate astea odata si odata se poate imbolnavi x norocos, daca nu mannaca un picutz mai sanatos.
ex: o prietena de-a surorii mele are 1.70 si 52kg, 25 ani. si e asa subtirica din nastere. uneori, dupa paste etc. are burtica. apoi scapa de ea fara sa faca nimic deosebit: sport/dieta. mananca normal, niciodata diete sport. isi face supe de legume fara grasime. dar mananca ceva mezeluri cu paine. si fructe destule, dulciuri, alte craps nu exagerat. weekend- bautura nu f multa, dar peste 2 units. eu daca as manca ca ea m-as ingrasa pt ca desi nu mananca mult- consuma destule calorii/zi. acum a facut o criza groaznica de stomac, e programata la endoscopie. si normal ca dr i-a recomandat o alimentatie mai sanatoasa caresa includa cereale, grasimi nesaturate, carne rosie/alba,etc. sora mea deja i-a tras un perdaf legat de modul de alim.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Emaaimee felicitari pentru cele 7 kg! In cat timp le-ai dat jos si cum?
Puskin banuiesc ca la mine te refereai cand ai zis ca nu e bine sa faci sport 3-4 ore. Stiu si eu, dar a fost prima zi si aveam elan. Promit ca nu se mai intampla, nu de alta, dar ma cunosc, imi dispare elanul repede.
Ciuf cele 7 kg le-am dat jos din noiembrie. Ar fi fost de trei ori pe atat, dar eu o saptamana tin dieta si fac sport, doua bag in mine ca purcica din vorba lu' Badea..
Conchita aparatul de facut iaurt l-am luat de la Walmart, nu m-am uitat pe alte site-uri. Avea review-uri bune si e doar 18 dolari, asa ca am zis sa il cumpar si pe asta. Pentru ca ma ingrozesc cand vad cat zahar si alte cele contin asa-zisele iaurturi fat-free de aici. Foarte rar imi cumpar, prefer kefir-ul de o mie de ori, dar il gasesc foarte greu pe aici. Al tau cum e? Ai ceva trucuri de impartasit? Al meu vine saptamana viitoare, abia astept!
Fetelor, eu acum savurez o salata cu piept de pui in apa, d-ala la conserva, ceapa, ardei si rosii. O minunatie!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

dar la voi nu gasiti iaurt simplu fara nimic altceva?
Prin ce zone sunteti apropo?
Sora mea si parintii mei stau in Yukaipa-California si ii place tare mult:)

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput