Abdomen extra-plat (2)
Raspunsuri - Pagina 17
carolinah spune:
Neata,
azi voi fi f ocupata, asa ca scriu de pe acum, ca nu mai stiu cand apuc.
Deus, tu nu mananci decat legume/fructe si iaurt? Nu mananci deloc paine/cartofi etc? Si te rog spune-mi si mie, e suficient sa fac flotari pt (sau mai degraba contra) brate groase? Ca ganterele mi se pare ca le ingroasa si mai tare...
Aseara am mancat niste clatite absolut bestiale!!! Nu mi-a parut rau nici 2 min, ca sa fiu sincera, au fost delicioase si n-am mancat de muuuult! Asa ca azi sunt ingerica la mancare:
MD: paine neagra cu un branzica proaspata Bio slaba
Sn: 1/2 para
P: piept de pui cu salata de varza
Sn: 1 iaurt + 1/2 para
C: placinta cu verdeturi (material subtire de paine integrala facut in casa, cu stevie, loboda, salata, spanac, leurda, ceapa verde etc, mai mult)
Si azi incerc din nou eliptica. Sa vedem, mai doare au ba?
danat spune:
Neata fetelor!
Addicted vad ca ai slabit deja, probabil cu un regim anume pina acum, si esti tare hotarita! Felicitari si succese!
Conchita cred ca am inteles cum sta treaba cu masurile in USA. Felicitari pt miscare.
Mindy sanatate fetitei tale si spor la subtirit, inteleg ca deja ai rezultate.
Ana_a wow! Asa devreme cu motorasele la maxim? Bravo!!!
Eu m-am apucat de o ciorbitza de perisoare, cu foarte putin orez in perisoare, numai o lingurita, in rest plina de legume. Dreasa cu ou, smantana si putina lamaie. Ca sa pap la prinz si altceva decat salata, ca cred ca si de la cruditati ma simt atit de balonata
Si apoi smotru in casa: aspirat, sters cu mopul peste tot, calcat vreo ora juma'...stiti voi cu ce se "maninca" si asta.
Pupici si spor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Marina spune:
mie mi s-a inchis sala pe un termen nedefinit. Chestie romaneasca fara anuntz fara nimic te duci si dai cu capul in usa inchisa. Abonamentul e platit normal.
Drept care m-am dus acasa am scos de la naftalina steperul al primitiv si am bagat 20 min pe el + abdomenele zilnice. Sper sa compensez pana o lamuresc astia cu sala.
De mancat am mancat dupa cum am zis am renuntat la cereale fitness pt cereale simple bio de ovaz si iaurt 0.1 % grasime.
La pranz planuiesc o salata ceasar sau o supa si diseara mai vad
Deus spune:
Carolinah - pap peste, pui si vita dar recunosc ca nu sunt mare fun si nu ma omor cu gatitul lor. Si cand le gatesc le gatesc simplu: cuptor in punga fara grasime, fierte, in tava cu legume, gratar. Snitzel fac f rar si atunci fiindca ii plac bebe-ului din dotare.Am noroc ca al meu sot si copil nu sunt pretentiosi, daca eu fac seara doar o salata din chestii rase ei nu au nimic impotriva si papa cu bucurie. Mai greu este cu catelul care-i sclifosit(are voie ca-i batranel).
Da, incerc pe cat se poate sa ocolesc orezul, cartofii, panificatia, dulciurile...eu am vazut ca astea pe mine ma ingrasa.Daca mananc legume, fructe, lactate si carne ma mentin sau slabesc dar nu ma ingras chiar daca mananc fructe cate doresc.
Danat - Intr-adevar legumele si fructele pot sa te baloneze, de aceea cand vrei sa mergi undeva si sa nu se umfle burta sa papi proteine (carne goala, oua, o felie de cas)
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Da, incerc pe cat se poate sa ocolesc orezul, cartofii, panificatia, dulciurile...eu am vazut ca astea pe mine ma ingrasa. |
painea, daca e multigrain, este deosebit de importanta in alimentatie. orezul brun este excelent, foarte sanatos. despre cartofi nu ma pronunt, ca nu stiu. eu nu le elimin din alimentatie, pentru ca incerc sa mananc echilibrat, adica vitamine, proteine, carbohidrati. toate au rostul lor. nu pot manca numai legume si fructe...
puskin, ziceai ca zici despre dieta MUFA de ce nu e buna. ma gandesc ca ai vazut cornflakes acolo. cum am spus, eu nu elimnin nimic din alimentatie, in sensul de grupe de alimente, deci fulgii de porumb sunt ok cu mine. painea alba, orezul alb, pastele din faina alba - astea-s eliminate demult. si la mine in casa nu exista dulciuri, pentru ca nu le simt nevoia. nu cred in dietele care elimina cate o grupa de alimente, vezi carbs sau proteine, este nenatural si nesanatos, parerea mea. ce-i mai bun din toate, asta e deviza mea. inclusiv grasimea e necesara.
Deus spune:
Conchita
inainte de descoperirea painii oamenii traiau bine mersi si fara:)
pt B-uri eu beau bere :)si pap drojdie, pentru fibre imi ajung legumele si fructele Asa cum o rochie nu este buna la toata lumea asa-i si cu dietele/regimurile. Eu de exemplu nu am mancat 7 ani carne si m-am simtit excelent, analizele tot timpul erau perfecte, energie f multa...efectiv m-am simtit perfect. Mie imi place painea la nebunie si toate chestiile putin sarate, dar, ma cunosc si stiu ca la mine nu tine figura cu doar o feliuta. Daca pap o feliuta sar calu cu inca vreo 3 asa ca mai bine la mine ca la alcoolici imi interzic cu desavarsire un anumit produs cel putin pana ajung unde mi-am propus.
Daca tu te poti limita/controla, este foarte bine si asta insemna ca este potrivit pt tine genul de stil de viata in care sa mananci orice cu masura. Este ideal, insa din pacate nu toti putem.
Carolinah- am uitat sa-ti raspund legat de brate: ai brate groase ca asa ti-e felul(umeri rotunzi?) sau doar sunt grasute si daca slabesti, pe ele se vede? Trebuie sa inlocuiesti grasimea cu muschi si asta doar cu sport poti- gantere, aparate, flotari, cardio tot tacamul. Bratele nu cresc ca la culturisti sa stai linistita decat daca te alimentezi ca ei, iei suplimente si faci sport la nivelul lor.
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
carina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
painea, daca e multigrain, este deosebit de importanta in alimentatie. orezul brun este excelent, foarte sanatos. despre cartofi nu ma pronunt, ca nu stiu. eu nu le elimin din alimentatie, pentru ca incerc sa mananc echilibrat, adica vitamine, proteine, carbohidrati. toate au rostul lor. nu pot manca numai legume si fructe... puskin, ziceai ca zici despre dieta MUFA de ce nu e buna. ma gandesc ca ai vazut cornflakes acolo. cum am spus, eu nu elimnin nimic din alimentatie, in sensul de grupe de alimente, deci fulgii de porumb sunt ok cu mine. painea alba, orezul alb, pastele din faina alba - astea-s eliminate demult. si la mine in casa nu exista dulciuri, pentru ca nu le simt nevoia. nu cred in dietele care elimina cate o grupa de alimente, vezi carbs sau proteine, este nenatural si nesanatos, parerea mea. ce-i mai bun din toate, asta e deviza mea. inclusiv grasimea e necesara. nimic |
Exact asta a fost si este abordarea mea legata de slabit/ mentinut. Mie mi se pare mai uman si mai usor sa nu imi interzic nimic, dar sa am grija la portii.
Eu asa am slabit 23 de kg in 2 ani si ma mentin de un an.
Bafta la slabit
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
carolinah spune:
Citat: |
Da, incerc pe cat se poate sa ocolesc orezul, cartofii, panificatia, dulciurile...eu am vazut ca astea pe mine ma ingrasa.Daca mananc legume, fructe, lactate si carne ma mentin sau slabesc dar nu ma ingras chiar daca mananc fructe cate doresc. |
Pai si ai de gand sa faci asta toata viata? Adica tu crezi ca vei reusi? Ca eu una cand sunt la mentinere (si m-am mentinut bine mersi ani buni la aceeasi greutate cu exceptia sarcinilor, evident, acum vreau doar sa ma modelez mai bine) nu tin seama de ceea ce mananc decat intr- masura larga, adica sa nu sar calul, daca l-am sarit sa o iau mai usor sau sa fac mai mult sport ziua urmatoare etc etc. Eu la mentinere nu ma uit ce mananc decat in sensul ca mananc doar o felie de tort nu 2, ca daca azi mananc pizza nu mananc si maine, ca daca am de ales intre snitel si gratar mananc gratar ca e mai sanatos, nu de alta etc.
Daca tu spui ca numai in felul asta te mentii, altfel te ingrasi, inseamna ca tu o viata intreaga te vei feri de carbohidrati?
Nasol si mi se pare si imposibil pe termen lung.Sigur ca si eu probabil ca as slabi accelerat daca as manca numai legume, fructe, lactate si carne, dar cred ca as cadea din picioare dupa un timp... Nemaivorbind ca as fi sclavul mancarii. Or viata asta este despre altceva!
Marina spune:
Deus,
Stepper-ul e bun de ceva? atata am in casa in afara de gantere. E o chestie de aia antica fara manere dar in 20 min transpiri din greu. Sunt de ajuns 20 min sau tb sa fac mai mult?
emaaimee spune:
nu am apucat sa citesc tot ce ati scris ca deh, sunteti productive
legat de dormit macar 7 ore si jum/ noapte inainte de ora 11pm. eu am observat ca pe mine ma ajuta f mult. si am mult mai multa energie si nu prea mai sunt deprimata. la mine depresia vine si cauza ca trebuie sa mai slabesc si ca nu ma plac asa cum sunt. acum ma simt cel mai bine pt stiu ca fac tot ce trebui ca sa ajung la targetul propus- yummilicious, nu zic in kg
eu m-am cam simtit mizerabil lately, m-au durut teribil toate: urechi, gat, cap nonstop. nu am prea putut manca, m-am umflat de pastile si colac peste pupaza, am aflat ca nu o sa dureze doar 2 sapt., ci cam spre 4... stiam ca e normal 2, dar inca 2?!! ma duc la munca de marti, eu vb destul de mult la telefon. nu o sa-l dezdivertez, probabil. uneori nu pot vb de durere. sau am o voce de soarece prins in cursa
legat de dieta mea, ieri am mancat: dim.-2 batoane de cereale-soft baked. inmuiate in lapte skimmed+ un pahar mic de lapte sk.pranz- un pic de supa crema superchioara. cina- puire apos rau de 1/4 cartof+ nici 1/4 de avocado+ lapte skimmmed. intre mese niste suc de fructe strecurat/neindulcit si diluat cu apa. si ceaiurile( ceai verde cu iasomie, neindulcite)
azi: cafea+ lapte skimmmed indulcita cu zaharina si jum de bol de cereale integrale care se inmoaie rau subtiate cu lapte skimmmed.
mi-am mai facut putina supa de legume(in loc de cartofi am pus amestec uscat de grau, linte rosie si mazare galbena si verde inmuiat de aseara+ swede+morcov+pastarnac+pastai+ceapa+conopida.
am inceput si sa merg in ritm alert pe banda. cam spre alergat
mi-am luat flori diverse, ieri si alaltaieri. mai am de mers sa imi mai iau alte maruntisuri pt gradina. si ma gandesc pe unde sa florile pe care le-am luat. plus ca am ochit altele.
acum nu pot incerca nimic nou legat de mancare, nu am un meniu asa variat. vad ca nu intra nimic acid, adio berries, etc. ustura pe gat. as fi incercat si eu si Sassy Water un pic mai incolo.
ma duc un pic in oras, ma uit si eu pe la niste haine.
cred ca imi iau si niste mancare de bb la borcanele, fara zahar, aditivi, etc. cu cereale, fructe sa am la munca
va pup si cand ma intorc va citesc din urma.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII