Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Bine v-am gasit fetelor! Desi am stat acasa in acest weekend am avut multe pe cap si nici nu sunt psihic intr-o pasa foarte buna. Ma doare burta pe stanga, pling din orice, is super indispusa...sper sa ma remontez repede.

Am promis ca pun lista pe mail cu platele si ceaiurile contraindicate dar efectiv nu am avut timp. Asa ca sper sa nu va suparati ca scriu aici plantele contraindicate in sarcina asa cum le-am invatat eu la farmacognozie. Sper sa va fie de folos.

Deci plante contraindicate in sarcina pentru ca stimuleaza contractiile uterine, au prop. abortive sau alcaloizi toxici sunt:
coada soricelului, obligeana, pelin, dracila, ardei iute, rostopasca, feriga, carcel, fenicul, lemn duce, ienupar, levantica, in, carmaz, crusin, salvie, vetrice, cimbru, vasc, Passiflora Incarnata (la asta nu stiu numele vulgar) si Podophyllum peltatum.

Le doresc sanatate tutoror fetelor cu raceala/gripa iar celor cu problemede tranzit eu le dau retea mea: fulgi de tarate (ii gasiti in magazinele cu produse naturiste) cu kefir dimineata la prima ora. Nu am avut pina acum nici o problema de tranzit...si da, si kiwi e super bun!

Eu cred ca aseara daca tot am schimbat saptamina si am ajuns in sapt 17 l-am simtit pe bebe...jos, in stanga. Dar asta a fost dupa o ora de stat linistita in pat si ascultat muzica de relaxare...oare nu o fi prea devreme ca sunt la prima sarcina? Ce credeti voi?

Va pup .

17+

Vik, sa stii ca nici eu nu sunt intr-o stare prea buna...psihic vorbind...si azi m-am apucat de plans de la o discutie banala cu sotul meu..desi apoi mi-am dat seama ca am plans dintr-o prostie...

Multumim pt listuta cu plantele interzise.

Eu zic ca nu e prea devreme sa il simti pe bebe la 17 sapt, sigur el a fost. Si eu prima data nu eram sigura daca pe ei ii simt sau a fost altceva, dar de atunci ii simt zilnic si mai ales seara cum ai zis si tu cand stau in pat si ma relaxez.

Sa ai grija de tine si sper sa iti revi din starea asta cat de curand.

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am urmarit reportajul de la Romania te iubesc si am pus si link-ul pe pagina anterioara. Acum sunt un pic ingrozita de tot ce inseamna nastere si sper sa treaca senzatia asta...

22+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Am urmarit reportajul de la Romania te iubesc si am pus si link-ul pe pagina anterioara. Acum sunt un pic ingrozita de tot ce inseamna nastere si sper sa treaca senzatia asta...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Multumim frumos ca ai pus si linkul. Eu sunt putin shocata de cezariana...ceea ce sigur se va aplica in cazul meu...

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

buna fetelor,sunt noua dar va citesc de ceva timp.am si eu un bb mic care nu stiu inca ce va fi.pe 28 mai mergem in bucuresti sa facem 2d.imi poate spune cineva ceva de dr.klein?multumesc mult

Buna Madalina si bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Scrie-ne cat mai mult sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real.
Edit: Scrie un mesaj cu datele tale pentru ca fetele pricepute sa te treaca in listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-cezariana-o-practica-la-moda-printre-mamicile-romance.html

Multumim mult de link! Acum am vizionat. Foarte interesant!

Vik, multumim de lista cu plante. Sper sa iti revii si sa te simti mai bine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

kiki, cum de stau ai tai numai in stanga? ca la mine s-au revarsat in toata burta Alex pe dreapta, Luca pe stanga, la 20 de saptamani erau amandoi cu capul in jos. Si eu il simt pe Luca mai incet si mai rar, probabil ca am placenta anterioara la el. Dar azi a fost revolutie la mine in burtica. A fost intrecere, care da mai tare
katteryna, si eu am auzit chstia asta cu concediul. Se pare ca in anul in care ne intoarcem la munca nu mai avem alt concediu decat daca ne-au ramas zile din anul in care am plecat.
Burtica si pe mine m-a cam durut azi, nu tare, dar cred ca e de la balonare...

21+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

kiki, cum de stau ai tai numai in stanga? ca la mine s-au revarsat in toata burta Alex pe dreapta, Luca pe stanga, la 20 de saptamani erau amandoi cu capul in jos. Si eu il simt pe Luca mai incet si mai rar, probabil ca am placenta anterioara la el. Dar azi a fost revolutie la mine in burtica. A fost intrecere, care da mai tare
katteryna, si eu am auzit chstia asta cu concediul. Se pare ca in anul in care ne intoarcem la munca nu mai avem alt concediu decat daca ne-au ramas zile din anul in care am plecat.

Grasii mei iubiti

Hihihi ce m-ai distrat! Deci tu ii poti deosebi din burtica? Extraordinar!

Ar fi bine sa stim sigur treaba cu concediu, ori sa-l luam acuma pe tot (altfel il pierdem), ori sa ni-l lasam pentru dupa cic (altfel nu avem in anul respectiv). E grav daca nu stim care varianta e si facem pe invers.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Grasii mei iubiti

Mimika, cred ca sunt amandoi in stangaasa se vedeau ultima data...

Tare ciudat faza cu concediul...chiar nu am stiut....

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Va las, fetelor, ca mi-e tare somn. Noapte buna si linistita sa aveti!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

raluka, da, eu stiu care ma bate . Alex este atomicul casei si Luca este lenesul. Luca misca mai mult doar daca este rugat, managaiat, in schimb Atomix e mai mereu in miscare. Eu ii simt mai jos de ombilic sau la acelasi nivel cu ombilicul. Cand ii simt mai jos imi inchiui ca dau cu manutele, la ombilic cred ca ajung cu piciorusele. Uneori simt chiar pe mijlocul burticii si nu stiu care se agita....

Grasii mei iubiti

Mergi la inceput