Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)
Raspunsuri - Pagina 11
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ahhh...eu inca nu am de gand sa cumpar nimic pentru ca mi se pare foarte devreme si vreau mai intai sa vad ce mai primesc si ce mai triez....ca am ceva oferte de donatii atat de acasa cat si de aici. |
Lutoniana, referitor la cumparaturi, la Lisa eu mi-am facut listele cu ce trebuie musai sa iau. Niste hainute tot erau pe acolo. Desi am avut o multime de promisiuni de diverse, de la hainute, patut, carut etc, s-a ales uitarea de ele si am cumparat absolut tot. Iar dintre cele pe care pana la urma le-am primit (2 plase de jucarii si ceva hainute), o fff mare parte au ajuns la caritate...
Ce a rezolvat sotul in RO cu munca de convingere?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Am vazut ca discutati despre tensiune.
E important sa incepeti sa va luati tensiunea regulat si sa v-o notati, daca nu o face medicul deja. O luati dimineata, inainte de a incepe alergatura, cam la aceeasi ora. Astfel e usor sa vedeti daca sunt variatii majore.
Si eu am sunat sarcina trecuta la medic de urgenta ca aveam tensiune, ma simteam rau, efectiv vedeam pete negre. Mi-a zis ca pre-eclampsia apare doar dupa sapt 20 de sarcina si nu se petrece chiar de la o zi la alta, adica sunt semne care se acumuleaza pana sa devina periculoasa situatia. M-a intrebat unde sunt si cat stres am avut in ziua aia . Eram la birou, cu o sefa tampita si isterica, incercam sa rezolv problemele tuturor clientilor agentiei, plus faceam suport si pt firma noastra, pe tel si mail. Nu ma odihnisem deloc si stiam ca daca stau prea mult la comp mi se face extrem de rau. Asa ca de a doua zi mi-am revizuit comportamentul si m-am cam detasat de problemele sefei, pe care chiar nimic nu o multumea, indiferent de cat de bine si multe erau rezolvate!
Ideea e o sa luati mai calm si cu optimism.
Sarea sa o supravegheati in alimentatie, indiferent daca aveti sau nu probleme cu tensiunea. Ideal e sa puneti sarea doar cand mancati, sa luati sare granule (sa verificati ambalajul sa nu aiba agenti antiaglomerare care sunt pe baza de aluminiu si se acumuleaza in organism si pot face extrem de mult rau!!!). Preferabil e sa fie iodata, daca NU aveti probleme de tiroida!!! Si sa o dati prin grinder doar cand mancati.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Felicitari pentru fetita! Mai fetelor, ma dati gata cu carucioarele pe care le aratati. Eu credeam ca alegerea se va rezuma la stil si culoare. Ce nepriceputa... Doamne, ce faine is toate... Cum o sa ne decidem? 15+ |
Raluk, felicitari pt fetita. Tin pumnii sa mearga totul bine . Sa mai vii cu vesti!
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Gugushtiuc, Crisbebe, voua cum va mai merge, ca ati fost cam tacute in ultimul timp???!??!??
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Vad ca discutati despre antiperspirante. Fiti foarte atente ca majoritatea contin ALUMINIU, extrem de periculos, mai ales pt noi, care peste cateva luni vom alapta!!! Nu numai ca aluminiu se acumuleaza in organism, el se acumuleaza in tesuturi si in cazul nostru e ff aproape de tesutul mamar si canalele de lapte si care va suge bebe. Ganditi-va ca deja organismul se pregateste pt hranirea noului bebelus, unele din voi au colostru etc, deci nu e o idee buna sa acumulam zilnic aluminiu in tesutul din zona!
Si veti vedea ca majoritatea antiperspirantelor contin aluminiu, indiferent daca sunt roll-on, spray sau stick solid: Dove, Nivea, Revlon etc.
Eu am luat ceva pe baza de plante de la un magazin naturist - sigur gasiti si la voi la magazinele naturiste. Miroase super (insa multe miros ingrozitor), e adevarat ca nu e asa de eficient ca celelalte pe baza de AL, dar e sanatos pt voi si pt bebe.
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
biaz29 spune:
Dragele mele,
A fost cumva cam liniste pe forum ca n-am mai desfasurat eu toata logoreea mea scrisa?
Trec si eu printr-o pasa cam proasta. Am realizat dupa ceva autopipairi ca de fapt eu nu am contractii ci, dupa cum a spus medicul de familie, uterul meu hipertonic, adica sta incordat ore intregi. Nu doare aproape deloc, dar ma gandesc cum il afecteaza pe bebe. In plus, m-am procopsit cu o raceala de pomina, de mi se pare ca aerul e alcatuit din milioane de cutite mici care imi intra in gat si in nas. Si baietelul meu e racit, dar el zburda pe afara in voie si vine in casa cu mustati de mucusori. Cineva zicea la un moment dat de batista bebelusului. E o minune! Eu inca o folosesc la nazdravan, desi are patru ani luna asta si sufla nasul destul de bine. O recomand cu toata caldura.
Am mai citit din urma, dar nu prea pot sta la calculator asa ca voi incerca sa recuperez cand ma voi simti mai bine.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+
Roxxy80 spune:
Iulia, parintii mei aveau acelasi conceptii ca si ai tai. Eu le-am spus clar ca sunt conceptiile lor, nu si ale mele si ca voi cumpara absolut orice pt bebe din timpul sarcinii. Au bombanit ei inn sinea lor dar nu au avut ce face. Cand s-a nascut Matei am avut grija sa le subliniez faptul ca nu s-a intamplat nimic desi cumparasem absolut tot inainte.
Acum au inceput si ei sa cumpere diverse chestii pt piciulina.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+
claucia spune:
Adimercedes, sa stii ca nu esti singura ingrijorata ca nu il simti pe bebe la a doua sarcina. Si la mine la fel a fost, zic a fost ca eu deja am 20+ saptmani si abia de cateva zile o simt bine pe asta mica, dar inca nu la mana, doar asa, cum stiu bine senzatiile. Insa mult mai des. Si eu la a doua sarcina, pe la 17-18 saptamani imi faceam problema. Nu sunt zic eu, acum o simt, si oricum eu nu ma impacientez daca nu o simt, nici la Alessia nu m-am impacientat, ea lovea incet si finut si nu tot timpul, insa simteam cum sughite , insa mai incolo.
Si eu am placenta anterioara si asta este motivul, zic eu...unde sa o simti? in spate ai organele, in fata placenta, unde sa se desfasoare si bb? doar daca da pe langa sau prinde puteri. Asa ca mai asteapta vreo 2 saptamani, daca e ca la mine si abia la 19+ am simtit bine?
Va pupam
Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
monica_dicut spune:
adi stai linistita, bebe e acolo si e ok. E inca micut iar tu fiind agitata toata ziua clar nu il simti. Sa sti ca si eu il simt numai cand stau intinsa in pat si niciodata in picioare.
bia, imi pare rau ca si voi sunteti raciti. Se pare ca e o raceala generala ca f multa lume a luat-o. E clar din cauza schimbarilor climaterice de la 28 de grade la 14 in cateva ore.
Ma gandeam la ce zici tu cu burtica contractata. Vad ca mie mi-a trecut dupa ce am suferit rau cateva zile. Am luat 3 nospa pe zi plus espumisan si vad ca nu mai e bai. SI a mea era mereu tare. Cum stai cu balonarea si iesitul afara?
DEspre antiperspirante am cititi parca chiar aici pe DC un articol destul de naspa despre ele. Sa vad daca il gasesc sa va dau linkul . Era ideea ca ele sunt vinovate in multe cazuri de cancer mamar.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mimika spune:
Fetelor, ati vazut reportajul de la "Romania, te iubesc?". Cezariana versus nastere naturala. Evident ca s-a pledat pentru nasterea naturala. O sa il intreb si eu pe Tutu data viitoare ce ganduri are cu mine. Daca nu uit, ca ultima data am uitat..
bia, monica, aveti grija cu raceala...vremea asa, bat-o vina! Si eu am racit de 2 ori in primavara asta, ceea ce nu imi sta in fire.
21+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti