Alina (o mamica DC - Alunelsialbinuta) nu mai e
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_mada spune:
Nu am cunoscut-o pe Alina decat azi,din ceea ce s-a scris aici.Ce familie frumoasa si o dulceata de baietel.Ti se cutremura sufletul cand auzi astfel de tragedii.Cine stie ce-o fi in sufletele bietilor parinti,al sotului si in sufletelul lui Bradut.Doamne,bietul pui mic.Ajuta-i Doamne sa treaca peste aceasta drama si sa fie puternici pentru Bradut.
Imi pare atat de rau.Nimeni n-ar trebui sa sufere atat.
Dumnezeu sa o odihneasca si sa aiba grija de cei dragi ei.
O idee extraordinara de a aduna toate mesajele ei de pe DC.
miaunika spune:
Alina, n-am stiut pana azi-dimineata ca nu mai esti printre noi de atata timp! Domnul sa te ierte si sa aiba grija de familia ta!Ii doresc lui Bradut sa fie tot la fel de inteligent si ambitios ca mamica lui.
Am fost colege serviciu pentru 1 an si dupa ce ne-am gasit joburi la alte companii vorbeam destul de rar. Nu-mi vine sa cred ca Alina nu mai raspunde la numarul de mobil pe care inca il am in telefon. Crunta veste chiar daca au trecut luni bune!
Pretuiti viata!
vias spune:
Maine este un an de cand Alina nu mai este printre noi!
Dumnezeu sa te aibe in paza!
Iti voi aprinde o lumanare si-mi voi aduce amintevocea ta atat de blanda....imi voi aduce aminte cum am vorbit la telefon cu o ora inaintea cumplitului accident...
Eu nu te voi uita niciodata!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
mychydutza spune:
a trecut deja un an????????? Dumnezeu s-o ierte! ce nedreapta e viata asta.....ea, Carmen.....copii ramasi fara mama.....parinti ramasi fara copii
camy, merci ca ai amintit!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
unducthable spune:
acum am citit ...
ce pacat si cata suferinta
Dumnezeu sa o odihneasca !
alaturi de familie ,Diana
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf
Anca Micaela spune:
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
IRINA.C spune:
Dumnezeu sa o ierte!si eu mi-am amintit de ea si am citit putin ..de Bradut mai stiti ceva?
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita