Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
meleea spune:
ELENADA fff frumoase lucrusoarele sa le poarte sanatosi. de unde ai luat saculetii de dormit ca eu nu am gasit decat foarte grosi si astia ai tai sunt nemaipomeniti pt vara.
Meleea 27
adrianafedorca spune:
elena foarte dragalase lucrusoarele, mai ales body-urile cu girafele sunt tare haioase, sa le poarte sanatosi zmeureii tai
caruciorul cu brother si sister imi place cel mai mult
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
elenada spune:
Meleea saculetii sunt luati de la Mini Pri. Prietena mea le-a cumparat. Deocamdata nu am decat poza cu ele.
Adriana si mie mi-au placut foarte mult girafele alea cracanate. Sunt asa haioase.
elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
buburuza1979 spune:
si burtica
hainutele sunt superbe
si eu vad pe net tot felul de hainute frumushele foc...
vroiam sa va intreb pe fetele din bucuresti... voi stiti pe unde sa merg sa gasesc hainute de bebe la preturi acceptabile?
as prefera un magazin unde au o varietate mare pt ca nu pot umbla f mult din magazin in magazin... deh probleme cu oasele si dureri mari... nu pot sta mult in picioare si nici nu am masina sa iau magazinele la rand
27+
buburuzul miscacios
meleea spune:
Eu mai am putin sitermin de spalat tot ce am luat pt bebe, le calc si le bag in pungi sa stiu ca sunt curate ca deja mi-e greu sa stau in picioare la ce ditamai burtoiul am facut ca nu se stie daca mai tarziu mai pot sa fac asta fara sa-mi iasa sufeltul.
am luat si pampers,servetele, scutecele acelea de la seni patrate sau dreptunghiulare nu mai stiu cum sunt ,un biberon avent ,protectie de sani,o suzeta de la chicco fosforescenta noaptea . urmeaza farmacia pt comprese etc si camera la urma astept targul. Si o geanta noua pt bagaj,cred ca e suficient.
Meleea 27
meleea spune:
Bunuruza , eu zic sa incerci un hipermarket gen carefourr ca gasesti si magazine speciale de bebei mai pretentioaase dar gasesti si in market lucruri f ffrumoase si mai ieftine.
Meleea 27
meleea spune:
scuze ti-am scris numele gresit Buburuza, mie imi place la baneasa ca e cel mai mare parerea mea si poti sa iei si pauze la un suc daca obosesti prea tare ca si eu am pb cu spatele ,ma blochez daca stau prea mult in picioare. Plus ca gasesti si farmacie, daca vrei sa iei tot poti sa o faci acolo;
Meleea 27
meleea spune:
HAI CA NUMAI EU SCRIU AICI, http://www.babyexpo.ro/ sau poti sa astepti targul si aici gasesti cele mai rezonabile lucrusoare si toate la un loc, asta daca nu o sa-ti fie prea greu atunci.
Meleea 27
buburuza1979 spune:
meleea
o sa imi iau soata din dotare si o sa merg la baneasa ca tb sa ajung si prin ikea... o sa fie o zi plina dar macar sunt toate la un loc
fetele apropos de targuri pt bebei... cumnata mea nu a ratat nici unu de 5 ani de cand are pe prima fetita si mi-a zis ca sa nu imi bat capu cu ele ca cica acolo gasesc totul mult mai scump.
de fiecare data a venit de la ele cu mana goala... cica mai bine merg prin magazine si caut ca gasesc aceleasi lucruri mult mai ieftine...
eu nu am mers niciodata la vreun targ din asta sa imi fac o parere... voi ce ziceti cele care ati mers ?
sunt preturile piperate?
acum eu incerc sa imi fac un buget si de aia intreb atata de preturi
27+
buburuzul miscacios
adrianafedorca spune:
asa e in carefour sau cora se gasesc o multime de lucrusoare de buna calitate si la preturi foarte bune, plus ca mai sunt si magazine cu lucrusoare pt copii unde tot timpul sunt reduceri
eu de ex din cora am mai luat genul asta de body-uri de la firma rombaby, sunt romanesti dar sunt foarte bune si sunt subtirele materialul foarte fin foarte bune pt la vara
body
vad ca nu ma lasa sa pun linkul
cautati asa Rom Baby - Body 6 capse cu maneca scurta sau Rom Baby - Body 4 capse cu maneca scurta
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler