Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata mamicutze!am intrat si noi sa va salutam pt ca de citit intru zilnic.insa azi bebitza a vrut sa va salute pt ca a inceput sa se agite p`aici cum am inceput sa va citesc.
in legatura cu durerile sa stiti ca si eu am ajuns sa simt niste dureri la burtica jos-sub buric-aproape ca cele de la menstruatie-pt ca la mine era jale mare cand imi venea,iar oasele de jos ma dor tarreee....noroc ca m`a incurajat sora mea care a zis ca ei de pe la 34 de saptamani i`au aparut niste vene umflate rau si dureroase jos.sper sa nu patesc la fel.
tot citesc cate lucruri minunate ati luat pt ingerasi.pe toate fetele din bucuresti va invidiez pt ca chiar aveti de unde alege.si in bv sunt magazine,dar de calitate mai buna inafara de cele de "firma" trebuie sa alergi sa le prinzi.ca sa nu mai zic de body`urile pt nou-nascuti care dispar de pe rafturi asa usor cum apar.sper sa apuc sa ajung prin buc cand voi ramane acasa.acum nu imi pot lua nici o zi libera de la servici,mai ales ca ai mei sefi nu s`au gandit ca eu in mai putin de o luna intru in concediu si nu am pe cine sa las in loc.asta e,vad ei cand inlocuitoarea mea nu vA sti ce sa faca.
noi am vazut duminica o comoda super frumoasa si practica,cu 5 sertare si cam la 1 m inaltime.acum ramane de vazut daca gasim la culoarea mobilei din camera,pt ca aceea nu mergea deloc.
voi ce analize trebuie sa faceti?pe mine m`a pus,pe langa cele care sunt normale sa repet toxoplasma si inca vreo 3 la care nu aveam imunitate cand le`am facut prima oara.sa speram ca ies bine.
acum va las,intru maine pt ca iar trebuie sa ma uit la sifonier si el la mine sa ne gandim "cu ce ma imbrac azi?"in fiecAre zi am problema asta....
va pupic.sa aveti grija de voi!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Blanca, sa-ti traiasca tititza! Doamne ajuta sa ramana in pozitia de nastere si sa creasca sanatoasa in continuare.

Si eu am echo joi, nu am mai fost de la inceputul lui aprilie, si ma rog sa se intoarca bb in pozitia de nastere. Ar fi o surpriza foarte frumoasa. In ultima vreme si-a schimbat si miscarile (eu sper ca din cauza unei pozitii noi), parca nu mai da sutulete, face alte manevre, nu m-am prins de care. Cert e ca bb misca la biserica si la rugaciunea de dimineata si de seara Cred ca va fi un bb credincios de mic.
El oricum nu e foarte activ, sunt zile cand trebuie sa vorbim si sa smotocim burtica pt cateva miscari, iar daca plecam de acasa pt cate un weekend nu mai misca deloc.

Blanca, m-ai pus pe ganduri in privinta comodei cu 4 sertare. Nici n-o observasem, dar un sertar in plus s-ar putea sa fie un castig bun pentru lucrusoarele lui bb. Si eu am tot 1,63m, asa ca astept sa-mi spui daca tie ti-e comod sa manevrezi lucruri pe ea. Teoretic pare ok.

28+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

M-am mai interesat in privinta concediului de maternitate (pre si postnatal). Putem intra din sapt 28. Concediul este platit de angajator, iar la sfarsitul celor 126 de zile (deci la 42 de zile dupa nastere), firma isi poate recupera banii de la stat.

Pentru mine, care imi platesc singura salariul, este avantajos in sensul ca in toamna ar trebui sa-mi recuperez taxele de salarizare pe aproape 3 luni (aproape 2000 lei).
Din pacate, pt moment statul sustine natalitatea lasandu-ma sa-i platesc in continuare taxe si in concediul pre si post natal. Cand s-o naste bb, pe langa botez, certificat de nastere si alte griji de ultima ora, nu trebuie sa uit sa ajung sa-mi platesc taxele .

Pe de alta parte, indemnizatia de ingrijire a copilului se da oricum cu mare intarziere. Prietena mea a nascut in noiembrie 2008 si inca nu a luat nici un ban. Si a facut nu stiu cate drumuri toata iarna pentru indemnizatia aia. Teoretic o va primi retroactiv, dar cand ... nimeni nu stie.

Asa ca s-ar putea sa-mi prinda bine banii returnati de stat in toamna. Numai sa-i dea.

28+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Hello,
MELEA offf, dragutza, imi pae rau sa aud ca nu te simti bine .Sanatate multa iti doresc.
PATRICIA..wow ce mamicutza super activa esti.Iti doresc sa reusesti tot ce ti-ai propus pana o sa nasti.
CORNELIA..life stuff..multumesc lui DD ca mi-a dat forta sa gandesc pozitv si sa lupt in continuare pentru piticuti ca ei sunt cei mai importanti.
AHHH si eu sunt pro cu imtalnirea de pe 16 mai din Cismingiu.Abia astept sa va cunosc
Sanatate multa !!

Ylla 29+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Andreea1979 sa fii sanatoasa si sa ai un bebe perfect

Nusy ..la multi ani...si sa ne aduci primul bebe zmeuric frumos

Noce..am montat aseara ambele comode dar nu am apucat sa fac poze...sunt super ok...inaltimea e ok dar ar fi fost bine cu 5 cm mai jos..dar asta e...decat sa ma apec sa ma doare spatele zi de zi mai bine asa...din pacate in Ikea aceasta comoda de 4 sertare e pusa pe un raft sus de tot si doar cea de 3 sertare e jos sa o poti masura calumea pe langa corp. Oricum intre cele 2 eu o prefe rpe cea de 4....promit poze diseara de acasa.

Multumesc pentru felicitarile pentru grasunica

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

NUSSY.Sa fii sanatoasa si nastere usoara.Bebic sanatos si frumos.

Ylla 29+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani sarbatoritelor! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 31+AMR 10 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

nussy multa sanatate si o zmeurica sanatoasa, frumoasa si voioasa!!!

andreea_1979sa ai o zi frumoasa...sanatate multa si sarcina usoara pana la termen.... si un bebel frumos si sanatos

Alinutza 25+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, dragi mamici de zmeurici!

melea, imi pare tare rau ca te simti asa rau...sper sa se imbunatateasca situatia...Ziceau fetele ceva de masaje, ai incercat sa-l rogi pe sot sa-ti faca masaj? Poate se mai calmeaza putin durerea...Multa sanatate!

noce, si eu ma rog cateodata de bebe sa mai miste, e asa cuminte, si am prietene care se plang ca bebeul din burtica se misca nonstop!!! A, si acum mai nou, a coborat asa de jos bebe, nu stiu ce cauta acolo, cand imi da cate un sut (sau pumn, sau ce-o fi ala), imi da exact in vezica sau in intestin, dar la capatul lui...

La multi, multi ani fericiti sarbatoritelor!! Multa sanatate si bebei sanatosi si la termen .

Am fost aseara la al doilea curs de puericultura, s-a vorbit despre nasterea naturala, contractii, etape ale nasterii, cum se calculeaza frecventa, etc. Ne-a dat si o lista cu lucruri care trebuie in spital. Ne-a invatat cum sa impingem, ne-a pus pe fiecare pe saltea si ne-a pus sa respiram si sa impingem cum trebuie. Ne-a chinuit pana ne-a iesit la fiecare. Apoi la sfarsit ne-a pus un filmulet despre nasterea naturala, care arata absolut tot, inclusiv cum iese bebe, cum iese placenta. Sotul meu a ramas mut pentru cateva minute, nu vazuse in viata lui asa ceva....

Azi e ultima mea zi se servici, mai am 3 zile de CO, iar de luni intru in prenatal. Abia astept, pe de-o parte, pe de alta nu stiu ce-o sa fac acasa, dar o sa ma organizez eu. Poate mai trec pe servici din cand in cand cateva ore, sau poate mai lucrez cate putin de acasa daca n-am ve face.

A, mi-am schimbat si eu prefixul ieri . Cu Dumnezeu inainte, sper sa ajungem la termen sanatosi cu totii, mamici si bebici.

Va imbratisez cu drag, sa aveti o zi minunata!

PS: am auzit ca va fi super cald vara asta, fara ploi, canicula in toata regula...ce noroc pe noi

Iulia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

meleea si buburuza1979 imi pare tare rau pentru durerile pe care le simtiti. Ce sfat pot eu sa va dau....gimnastica pentru gravidutze...uite eu fac si yoga, pilates, masaj, aquagym, fitball, aerobic. In aprilie am cam tras chiulul ptr ca am avut o groaza de treburi de finalizat si s-a simtit...adica ma trezeam dimineata cam intepenita. Am reluat miscarile de doua saptamani si parca m-am nascut din nou. Si cred ca eram o candidata serioasa la dureri de articulatii si ligamente...am la 1,58 m frumoasa greutate de 81 kg. Dar parca sunt mai elastica ca niciodata. Sau daca sunt durerile atat de atroce..un telefon scurt la medic..sa va linistiti

blanca0000 felicitari pentru tititza grasunica...sa fie sanatoasa si sa va bucure inimile

noce tinem pumnii pentru echo de joi. Asteptam vesti bune!

patricia...sa ne aduci aminte de perioada asta cand ne grabeam toate innebunite spre finish si nu pretuiam inca momentele de liniste. Parca nici eu nu mai am rabdare...plus ca incepe sa ma frustreze "volumul" la care am ajuns si de-abia astept sa ajung la formele initiale.

Alinutza 25+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput