Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
pogos spune:
Buna fetelor!
Ne-am adunat si noi la casele noastre. A fost frumos la munte iar pentru Ana a fost si mai frumos ca nu vroia sa mergem acasa. iar astazi isi facea iarasi bagajul ca sa plece maine la munte...
Vorbeati la un moment dat de planuri cu culcatul copiilor in patutul lor si in camera lor...eeeiii, am avut si eu asa planuri la inceput, numai ca nu a depins doar de mine. a mea copchila nu a vrut in ruptul capului singura. pana la 9 luni a mai tinut figura, insa dupa 9 luni a trebuit sa o iau cu noi in pat ca altfel ajungeam la "cei veseli si fara griji".
si de atunci doarme toata noaptea fara probleme. mai intinde o mana, un picior, sa ne mai simta. cu al doilea nu o sa ma mai stresez. va dormi unde ii va dori sufletelul. la el in patut sau cu noi in pat. noroc ca ne-am facut un pat mare cand am facut mobila, de radea nenea de la mobila ca o sa dormim de-a curmezisul...dar uite ca vom dormi probabil 4 persoane in el
motana eu folosesc perna din aceea pentru gravide/alaptat. este super buna. chiar te relaxeaza. eu am ceva in genul la a doua variantapusa de tine. si este umpluta cu bobite de polistiren care dupa ce se taseaza pot fi inlocuite.
cat despre sutienele de alptat, eu mi-am luat unul numarul pe care-l port acum si unul numarul pe care-l purtam inainte. mie nu mi-a crescut la prima alaptare, din contra, erau din ce in ce mai mici.
ylla2009 imi pare rau ca ai probleme si suferi. sper sa se rezolve totul.
moniland eu recomand suzeta ortodontica. eu am avut la Ana de la nuk, de silicon.
blanca ma bucur ca grasunica e bine! si mie mi se pare totusi ca pe dreapta valoarea e cam mare 0,84. dar am inteles ca de fapt e mai importanta valoare de pe stanga...si cum la tine e mica, probabil ca de asta e bine si nu mai trebuie aspenter.
acum astept si eu sa mai merg joi la doctorita mea si apoi am morfofetala de trim III pe 28 mai, la 32 de sapt...
ce repede trece vremea...
va pup
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor
buburuza1979 spune:
sunt pe aici
va citesc din umbra pt ca nu ma simt bine.
azi am fost la analize pt dozarile de anticorpi ca nu ma potrivesc cu soata la sange si sa vad ce imi iese ...
si am mers muuuuuuuullllt azi ca am trecut si prin magazinu victoria si am cumparat primele hainute
dar acum ma doare stiti voi ce ... si mi-e cam frica.
nu am contractii deloc doar o durere jos care vine si pleaca constant
am luat no-spa si astept ...
numar zilele sa ajung cu bine la termen ca asa frica imi e sa nu se grabeasca ...
nu stiu cum va fi dupa dar acum sunt satula de atata stres ... orice durere ma inspaimanta ... si sunt multe dureri in ultimul timp
27+
buburuzul miscacios
Motana spune:
anemona, inca nu stou, pana acum eram sigura ca voi veni si voi naste in apa, acum nu mai sunt chiar 100% decisa, oricum am aranjate treburile in ambele parti. Dr mea de aici e super ok si imi da o super mare incredere, pe de alta parte as vrea sa fiu acasa.. dupa asa, cu mama cu chestii, ajutoare. Mai vedem
pogos, merci. Cel mai sigur o sa iau si eu o perna, inca mai investighez care din cele 2 modele, tot citesc review-uri pe amazon, is de mare ajutor.
La sutien cred ca o sa astept pana cand nasc, i-am aratat sotului locurile de unde se pot lua, il trimit numai si ii zic ce nr. pe moment. Desi faza era ca gasisem pe net muuult mai ieftine dar sunt doar numarul meu actual, mm nush, parca m-as arunca totusi la unul macar.
patricia, chiar asa, dupa e mai "traumatizant"? Of, ma gandesc ca da, apar tot felul de problemute.
buburuza, dragute hainutele, sa se bucure bebe de ele! Si eu ce o sa mai iau o sa fie body cu capse, ca numai pe cap am luat pana acuma.
blanca, felicitari pt bebe, e maricica don'soara, bravo ei!
28+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
Giova spune:
asa de rau im pre ca nu am cand sa va citesc....da voi recupera eu cand ajung acasa. sper ca sunteti toate bine
Eu sunt ok, mai am si ceva ontractii, dar in rest suntem bine. profitam cat putem de vacanta, dar m si oihnesc.
Dimineata vazand ca e innorat, am plecat langa Verona la safari park si gradina zoo. a fost misto sa mergem cu masina printre animale: girafe, lei, leoparzi, rinoceri,maimute, . pe urma la zoo si gata, a trecut si ziua de azi. Maine ramanem in oras, sa dam o tura pe la magazine si la pizzeria unde am lucrat.
, revin cand pot.
_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze
Ioanatugs spune:
Nusy la multi ani fericiti!Sarcina usoara in continuare si bebelina sanatoasa sa fie cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata!
Lucialu
Sarcini usoare la toate va doresc!!
meleea spune:
NU mai pot , nu stiu ce se mai dilata ca nu mai rezist,durerea a ramas localizata tot pe dreapta da acum bate in spate ,ce sa mai fac? ca nu maai stiiu iau nospa si sticla cu apa calda o tin la spate poate se mai inmoaie durerea ca nu ma duce capul altceva acum. oare ma mai tine mult? ca ziua mai o duc ...dar noaptea o iau razna efectiv.
astept sugestii daca stiti vre-un remmediu
Meleea 28
adrianafedorca spune:
neata
na ca la mine au revenit insomniile...de la 3 stau cu ochii-n tavan si aseara eram asa de obosita ca ieri am umblat toata ziua dupa diferite chestii pt casuta, pt bebelina tot n-am apucat sa luam nimic, ma refer la hainute ca restul are de toate
eu cu raceala sunt bine mi-a trecut gatul in schimb imi curge nasul rau, mai rau este ca a racit si cezar si a inceput sa tuseasca de ieri, mane cared ca-l duc la dr daca nu vad vreo ameliorare de la sirop si aerosoli
cam atat despre noi, azi am schimbat semnatura, mai e putin, intram in line dreapta
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 31+ Anastasia Ioana
AMR 9 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
meleea off imi pare tare rau ca doare asa rau de nu poti dormi la ora asra...nu stiu ce sa-ti zic sa faci, stai in pat la caldurica si poate trece, sa-i spui dr cand mai mergi la control , poate exista totusi vreun unguent sa te mai calmeze
eu am dureri de oase de la vremea asta schimbatoare , o sa vina iar ploaia maine sau poimaine ca am niste dureri de abia ma misc
_
AMR 9 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
eu acum nu stiu ce sa fac ca nu pot dormi deloc simaine la 9 o luam din loc, trebuie sa ajung la banca si dupa aia sa cautam parchet
buburuza foarte frumusele primele hainute ale lui bebe ,sa le poarte sanatos
cred ca ma duc sa pap niste pepene , am gasit ieri la Auchan
_
AMR 9 saptamani
Motana spune:
nusy, LA MULTI ANI si de la mine, nu e trecuta data de nastere, dar vad ca au dat de stire prietenele de la alte subiecte .
Se pare ca tu esti prima programata pentru a avea pe bebe, cine stie, poate spargi gheata. Sa vina bebe la termen, frumos si sanatos, sa petreci cu un pahar de sampanie... sau de ceai cu gheata!
meleea, nu merge cu masaj? Mai suna dr. si intreaba daca nu poti lua vreun calmant mai puternic, sau vreo crema ceva. Cred ca ideea cu sticla cu apa calda e buna, sper sa ti se amelioreze durerea!
29+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld