Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
sandy_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianafedorca sandy_2008 nu-i stoarce...o sa te mulgi dupa ce nasti de o sa te saturi, faptul ca au inceput sa curga sanii e semn bun , se face lapticul pt zmeurica, lasa-i in pace sa nu dai in altele Merci de raspunsuri...Mintea mea creata se gandea ca asa o sa imi desfund canalele :) Saptamana asta o sa ajung la doctor si o sa vad ce imi spune exact... Voi aveti piciorusele umflate? Ale mele sunt butuc...Dupa o zi de stat pe scaun la birou sunt imense...si nu mananc sarat...abia in weekend, dupa ce stau o zi intreaga cu ele in sus pe o perna se mai dezumfla... in rest sunt butuci...si nu stiu ce sa le fac... _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
sanziana spune:
Crixia abia acum am reusit sa vad mesajele tale. Am fost la Bals. Nu au imunoglobuline acolo, am sa sun la Cantacuzino sa vad. Am sa ma interesez si am sa il intreb pe dr ce parere are de imunoglobulinelede care mi-ai scris tu. Eu la Codrin am folosit imgb din Germania facute de Aventis.
Biberoane am avut eu la spital si mi le sterilizau acolo. Tot de acolo imi dadeau si laptele praf, dar pentru siguranta am sa intreb din nou cum se procedeaza acum. La primul copil imi dadeau in spital lapte Humana si a fost la marele fix pt ca si eu acasa acelasi lapte as fi vrut sa ii dau.
Am fost la ecografia de morfologie fetala, saptamana trecuta la dr, Iosup. Si in timp ce se uita el in monitor ma intreba: mai aveti copii? cum il cheama? dar pe fratiorul lui? La care noi am raspuns: "Sofia", a inceput si dr sa rada si ne-a spus ca suntem cam neinspirati.
Deci o sa mai avem un baietel, pentru care nu avem inca nume pregatit, pentru ca tati a sperat pana in ultima clipa ca o sa fie fata. E mai mare cu 100 de grame decat ar trebui si e ok din ce s-a vazut.
Si eu sunt disperata ca mi se umfla si ma dor picioarele de nu stiu ce sa mai fac...
Sanziana 23 +si Codrin Marius (15.08.2006)
Motana spune:
Pentru cadita de baie nu stiu ce suport sa iau. AM vazut si de ala cum ai avut tu, danielle sau www.lady4ever.ro/sezlong-pentru-baie--p2292.html" target="_blank">ASA, gen sezlong, dar facut din material de prosop. Si aici e vreo 14$, nu 1 milion! Suportul www.mothercare.com/gp/product/B000MMF7ZY/sr=1-9/qid=1241364172/ref=sr_1_9/275-2597606-5813360?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core" target="_blank">astade baie pe care l-ai aratat tu e si mai convenabil inca, tre' sa hotarasc care.
Cine a avut sau a cumparat deja protectoare de sani de alea de la Avent, am vazut ca is 2 masuri: standard si mici... care trebuie luate, sau ce diferenta e intre ele? Stie cineva?
28+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
pooh spune:
Neata fetelor!!!!Pe mine ma doare spatele deja de dimineata....off,inca 2 luni si un pic si scap.Motana,eu chiar ieri mi-am cumparat protectoare de sani de la avent,sunt standard,dar sincera sa fiu,nici nu stiam ca exista mai multe marimi.....acum am verificat,cand am vazut intrebarea ta.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 31+AMR 10 Sapt.
adrianafedorca spune:
neata burtici
sandy si eu am picioarele butuci si degetele de lamani la fel, nu avem ce face, incearca la birou sa pui picioarele pe ceva sa nu mai stai cu ele atarnate iar acasa stai cat mai mult in pat , o sa scapam de asta dupa ce nastem
pooh si eu am niste dureri de spate groaznice, chiar aseara a inceput sa ma doar rau de tot cand merg, cand pun calcaiul stang in podea parca imi baga cineva un ac in coloana...o sa treaca si astainca 2 luni si suntem ca noi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana
AMR 10 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ylla2009 spune:
Buna Dimi ..sa vad daca ma mai ajuta memoria
MICA foarte frumoasa printesa si mie mi-ar place ca bebicul meu sa aiba ochii verzi ca mine sau albastri.
ANI foarte frumoasa si tu si printesica.Iar site-ul m-a innebunit.Am observat ca nu pot face comanda din romania pentru ca nu expediaza in romania,dar noroc ca am un prieten in Franta,sper sa ma ajute pentru ca am vazut si ales niste super lucrusoare.
DANIELLEE cute ,cute ,cute si tu si micutza Ebonee.
VA MULTUMESC tuturor celor care mi-ati fost alaturi u un sfat si cu o vorba buna.
In rest suntem bine..o sa sun azi sa-mi fac programare la medic.Va pupik ,sa aveti o saptamana placuta si frumoasa,fara griji si fara probleme.
Ylla 29+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Cornelia spune:
Sper ca va gasesc sanatoase. Ylla, s-a intamplat ceva? Scuze, dar nu am recuperat din urma.
Noi am ajuns intregi acasa, dupa ceva emotii si un drum tare zgaltait la intoarcere. Bb Vladimir nu prea a fost in apele lui, a miscat mutl mai putin. Cnad am ajuns acasa, in schimb si-a dat drumul .
Daca mai am timp, printre picaturi, va mai citesc si revin. Sunt la birou si ma abtin cu greu sa nu imi fac cererea de concediu .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
anisiap spune:
daca e in franta si mai bine sunt foarte multumita de ei si de calitatea hainelor nu e diferenta intre ei siH&M sau C&A sau laredoute ca am luat de la toti la pretz incomaparabil la magazinele lor exista la sf perioadei de reduceri ceva de genul cumperi 7produse si platesti unul si faine
spor la cumparaturi
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor ,Ale ,si 24+
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Pentru cadita de baie nu stiu ce suport sa iau. AM vazut si de ala cum ai avut tu, danielle sau www.lady4ever.ro/sezlong-pentru-baie--p2292.html" target="_blank">ASA, gen sezlong, dar facut din material de prosop. Si aici e vreo 14$, nu 1 milion! Suportul www.mothercare.com/gp/product/B000MMF7ZY/sr=1-9/qid=1241364172/ref=sr_1_9/275-2597606-5813360?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core" target="_blank">astade baie pe care l-ai aratat tu e si mai convenabil inca, tre' sa hotarasc care. Cine a avut sau a cumparat deja protectoare de sani de alea de la Avent, am vazut ca is 2 masuri: standard si mici... care trebuie luate, sau ce diferenta e intre ele? Stie cineva? 28+ Daria Alessia "Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
ce sunt alea protectoare ptr sani?nu stiu
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
coccorina spune:
Neatza mamici, hop si eu la o ,
nu am mai sccris de mult dar va citesc zilnic. Am vazut ca Meleea se intreba de intindere de ligamente, tot ce poti sa faci este sa iei no spa si poate trece - dar nu obligatoriu. Eu asa fac.
Ieri am avut o dupa amiaza de cosmar, am avut niste contractii urate, pe care le-am simtit pe tot uterul, de la stomac pana jos. Bineinteles am luat no spa si am stat in pat dar tot nu au trecut asa usor. Au trecut insa, asa ca e bine, dar m-am speriat de numa!!!!!
Eu bbelinei nu prea i-am cumparat multe lucrusoare dar saptamana viitoare mergem la control la Iasi si e programat zi de shopping. de-abia astept!!
la toate mamici si zmeurici si sa avem in continuare sarcina cat mai usoara - chiar daca de acum incepe greul - si bebici sanatosi!!
viitoare mamica fericita!!! 27+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!