Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
danielle02 spune:
`neata burtici
va invit la o
sanziana,felicitari ptr baietel,poate a treilea o sa fie fetita,cine stie? eu am visat ca am nascut o fetita,era deja marisoara,mergea in picioruse si era muuuuuuuuult mai cuminte ca Ebonee,acu sper sa fie asa si in realitate
eu am luat sticlute din atea la fata,cu biberoane anticolici si au fost excelente:
http://www.mothercare.com/gp/product/B001O41UM8/sr=1-35/qid=1241421548/ref=sr_1_35/275-2597606-5813360?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42861041&mcb=core
am luat cu gramajul de 260 ml ca sa le am si pe mai tarziu,nu m-am chinuit cu sticlutele alea minuscule si apoi i-am luat mai marisoare,nu avea rost
cornelia,bine ai revenit
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
Motana spune:
danielle, la www.shopmania.ro/magazin~online-articole-igiena-si-sanatate-bebelusi~produs-protectoare-standard-pentru-mamelon-avent~p-5838890.html" target="_blank">astea ma refeream.
Si scoicile www.efarma.ro/products.php?id=2359" target="_blank">astea le-a folosit cineva? Merita cumparate?
Merci.
28+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
Motana spune:
Un articol despre www.copiii.ro/articol/Cum sa respiri la nasterea naturala.450.html" target="_blank">cum a respiri in timpul nasterii.
Chiar, voi v-ati pregatit un vreun anumit fel, adica stiti ce trebuie sa faceti la nasterea naturala? Culmea e ca eu nu mi-am pus niciodata intrebarea asta, da' bine ca is ocupata cu hainute, mobila, antiderapante si chestii de dupa
Cine a facut cursuri pregatitoare, are ceva "revelatii" sa ne impartaseasca si noua?
28+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana danielle, la www.shopmania.ro/magazin~online-articole-igiena-si-sanatate-bebelusi~produs-protectoare-standard-pentru-mamelon-avent~p-5838890.html" target="_blank">astea ma refeream. Si scoicile www.efarma.ro/products.php?id=2359" target="_blank">astea le-a folosit cineva? Merita cumparate? Merci. 28+ Daria Alessia "Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
aaaaaaaaaaaa
alea sunt ptr sfarcuri,de asta nu m-am prins io,am auzit de la prietenele care au alaptat ca sunt excelente,mai ales in cazul in care sfarcurile sunt varza de la alaptat.
eu am preferat sa nu stiu nimic inainte de a naste,nici cum sa respir,nici ce sa fac,ca sunt panicoasa rau si am preferat sa vina totul de la sine
oricum moasa m-a indrumat ce sa fac,cum sa respir si fiindca am avut epidurala,ea imi spunea cand sa imping si cand sa ma opresc.la mine a fost simplu tot epidurala imi fac si de data asta ca sa pot dormi sau odihni linistita.tin minte ca abia a fost inceput travaliul (contractiile) si eram rupta de oboseala din cauza durerii,dupe ce mi-au pus epidurala,am reusit si eu sa ma odihnesc in cele din urma si cand a venit timpul de impins,nu mi-a trebuit mult,in 23 min. fata a fost afara,deci...conteaza mult odihna.
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
sanziana spune:
Danielle multumesc pentru felicitari. Cred ca de al treilea copil nu se mai pune problema, deja am o varsta (37 ani) si nu ma prinde somnul noaptea gandindu-ma cum o sa fiu cand copiii mei o sa aiba 10, 15, 20 de ani ... . Daca asa avrut Doamne, Doamne... mergem inainte, sa fim sanatosi si sa avem putere sa ii crestem frumos.
Si eu mi-as fi dorit fetita, dar tati a sperat pana in ultima clipa. Insa privim partea "buna" a lucrurilor: tati deja stie sa faca baie la baieti.
Sanziana 23 +si Codrin Marius (15.08.2006)
blanca000 spune:
Hello fete,
Noi astazi avem control..la ora 14:00..sa ne tineti pumnii sa fie totul ok cu amandoua..
Am fost si noi ieri la cumparaturi si am cumparat 2 comode de la Ikea (am zis ca una nu imi ajunge desi nu am cumparat nicio hainuta) dar cand am ajuns acasa mi se par cam inaltute 1 m..caci vrea sa le folosesc si ca masa de infasat..si cum eu am 1,63 m imi e chiar la limita...dar ma gandesc ca mai bine asa decat sa stau aplecata de spate...am invartit si noi prin camera lui bebe..am scos biroul cu calculator..asteptam patutul...
Sa treaca timpul asta mai repede sa vedem fata la eco..
28+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
sanziana,eu merg pe teoria:niciodata nu e prea tarziu,atata timp cat tii doresti si ii poti face (copiii)
blanca,succes la eco si sa vii cu vesti bune.eu mai am 2 saptamani pana sa imi vad printesa,abia astept
azi e sarbatoare la noi,am avut un mini concediu placut,mai tarziu mergem sa vedem acvariile cu pesti ca nu am fost niciodata si am auzit ca tare fain e.
sa aveti o saptamana linistita
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
anemona27 spune:
Buna dimineata si de la noi,eu acum beau cafeaua.
Blanca tinem pumnii pt eco,sigur vii cu vesti bune ca altfel nu au cum.
Motana pana la urma vii in tara sa nasti?
30+
CRIXIA spune:
sanziana mersic!
Ai sa vezi ca bb baietel va fi ca o fetita, atent cu mamica lui, lipicios...am o prietena in situatia ta, iar acum spune ca nu regreta, mai ales ca se vede diferenta de la primul copil, al 2-lea baiat e ca o fetita de gingas, cuminte....
Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt
sanziana spune:
Danielle ma gandesc doar sa am putere sa ii cresc, sa fiu sanatoasa si lor sa nu le fie rusine cu o mama mai in varsta fata de colegii lor de la scoala, etc cu mame tinere, tinere.
Crixia tu de care imunoglobuline iei pana la urma? Am sunat acum 30 de min la farmacia 2na si mi-au spus ca au imgb nemtesti la 750 ron si am sunat si la farmacia academiei si au frantuzesti la 300 ron. De ce o fi diferenta asa de mare de pret? Am cautat pe net informatii despre cele nemtesti (hepatex) dar nu am gasit mare lucru. Sii ceva de ele?
Sanziana 23 +si Codrin Marius (15.08.2006)