Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
stiti ca eu nu intru in week-end dar aseara am adormit in timpul filmului de familie (hotel for dogs) pe la 7, m-am trezit, am culcat copilu si la 9 somn iar, asa ca mam trezit pe la 5 juma. si ce vad?
oana si ely, nasteri usoare si recuperari si mai si.
yioanna, te-am vazut, esti frumoasa si mai rotunjica dar iti sade taaare bine.
ramonaiani, iti dau un pup urias ca esti tare hatra si-mi place de tine de numa'
pana la urma m-am dus la sedinta si desi am incercat sa ma fofilez au dat mana cu toata lumea, cum am iesit din sedinta m-am spalat indelung si m-am frecat si cu sanitizier.
oanaalex, tu ce mai invarti?
alex, eu zic ca ai facut f bine cu nasterea in austria
pup pe toata lumea in egala masura
ps ma pregatesc de mers la cimitir, inca nu ploua, dar bag pariu ca va incepe cum ies pe usa. baietii dorm
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
cris_82 spune:
fetelor...neuronul meu e varza..nu stiu sa pun si eu o poza

35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
philip spune:
strunfita, yioanna, la multi ani tatilor vostri.
laura, ce-ai mai pus-o pe soacra sa-ti pregateasca ? :)
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
alynta27 spune:
Lauraa te tratezi!
"Apa" nu ai cum sa o ratezi! E un lichid caldut care te invadeaza!
Cris surpriza va fi si pentru mine!
Ma simt ametita de 2 zile si senzatii vagi de greata! Poate se dilata colul, cine stie! Luni sau marti seara ma cheama la control, urmeaza sa o sun maine pe dr!
LauraOana deci in vizita!
Alinutza multumesc!
Oare cand s-au scur 37 de saptamani?!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
![]()
am pus soacra la treaba ![]()
..cum am intrat deja sa apucat sa curete cartofi ca sa imi pregateasca cartofi prajiti cu brinza 
...si mi-a facut si o salata verde...si in timp ce mincam tot ma indemna sa maninc salata verde...dar mie nu imi trebuia si ii spusesem sa nu imi faca...si tot insista sa o mininc ca doar nu a facut-o degeaba
..si i-am zis fain frumos ca eu nu am rugat-o sa imi faca salata verde si deaceea nu ma simt obligata sa o maninc...acuma se pregateste sa o vopsesc ..e destul de frumos afara asa ca am sa o vopsesc afara...dupa ce o vopsesc cred ca o sa ma ia cu pofta de o budinca 
carla cum mai e dicirstea? 
37+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
CarlaV spune:
Off-topic, avem vreun arhitect sau proiectant pe aici? Am nevoie de niste guidelines.
Strunfita si Yioanna, sa va traiasca tatii!
Picky, si eu am aruncat masina de tuns la 10 minute dupa ce am incercat-o pe sot. Multumesc pentru pupicul cel mare, inca ma descurc si cu copiii, sotul si cu 2 case.
Ramonaiani, de chipsuri si ciocolata era de la sine inteles ca nu se atinge copilul in general, nu numai in primii 2 ani. Din pacate Saby s-a atins de 2-3 ori, ca pofteste rau de tot si vede la noi sau cand mergem in vizite. Fructele si legumele din supermarket eu le evit cat pot de mult, Saby a papat pana acum fructe din borcanelele bio de la Hipp sau fructe din piata. Nu spun ca taranii nu le mai ajuta sa creasca, dar ma orientez si eu spre cele care par mai naturale. Asta pana o sa le iau din gradina
.
Anda_Magda, bun venit acasa!
Ioana, ce ne mai spui?
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Deea_24 spune:
Ely, Oana wow, a venit timpul!!! Majoretele sunt pentru voi, curaj fetelor si o nastere cat mai usoara!!!!! Va pupam si asteptam vesti!
Picky_toto tu nimic? ![]()
Bebe Darian e un scump si un cuminte! Aseara a fost mai plangacios dar eu tot zic ca e cel mai cumintel!

CarlaV ce vis! te cred ca ai plans
Saby are un parut superb. 
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1
CarlaV spune:
Asa, ieri am fost in parcul Tineretului si m-am intalnit cu o prietena care mi-a adus o burtiera, ca stia ca vreau sa folosesc de data asta. Acum sper sa nu ajung la cezariana, ca nu prea mai merge.
Aseara au venit nasii nostri de cununie cu care ne vedem foarte rar (desi sunt tot in Bucuresti) si care mi-au smotocit-o pe Saby pe toate partile incat a cazut lata la 21:30 si a dormit singura pana la 7:30.
Azi am facut smotru iar in 2 case si apoi am stat la lenevit si facut planuri cu sotul in balcon, acum a inceput o ploaie cu spume si se vede superb deasupra lacului, Saby abia a adormit si pana la 7 nu cred ca se mai misca. Asteptam si pe cineva in vizita, nu stiu daca mai vin, iar maine plecam aproape de Fundulea sa facem un gratar cu niste prieteni.
De Dicirstea nu mai stiu nimic de o vreme, era ocupata rau cu toate rudele pe spinarea ei.
Lauraa, cand se rupe apa sigur simti, nu se poate sa-ti scape momentul.
Mh, multumesc pentru ca mi-ai spus cum a fost cezariana la tine.
Alynta, si eu plangeam numai cand o vedeam pe Saby ca vrea sa suga iar, ma dureau sanii de trebuia sa musc ceva ca sa nu urlu cand se conecta copilul, iar sotul imi facea poze 
. Asa ca te inteleg bine de tot
. A, ca o completare a faptului ca alaptatul este sanatos si ieftin, mai este si foarte comod, nu stai sa pregatesti laptele praf cu copilul urland, iar in deplasare e super.
Deea, mie mi-au mai curs sanii mult timp dupa ce s-a reglat productia, incepeau cu cateva minute inainte sa se trezeasca Saby sa pape, parca stiau ca i se face foame. Ai grija ca ai tai sa nu devina ca de piatra, rosii, foarte fierbinti si cu galme si sa nu faci febra fara vreo cauza evidenta gen raceala.
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
cred ca o sa las balta pozele deocamdata..o astept p-e sora-mea sa imi descarce un program...acum sunt in fapt cu baclavalele..si dureaza ceva pana le fac

35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici