Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ely si Oana_MVT

35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Buna burtici si mamici!

Am schimbat si noi semnatura;Doamne ajuta in continuare

maria, multumesc; la ecograf in ultima luna bebelina avea cu 5 zile mai mult, dar nu stiu daca asta imi schimba si DPN si semnatura; voi vedea si maine.

yioannaa_s

de didi ce mai stiti?

Fetelor, acum bebeii misca mai putin nu? La mine care a fost o lenesa mi se pare mult mai activa acum, dar si asa misca putin si mai..."suav" asa.
Am o intrebare: este posibil sa ti se rupa apa noaptea in timp ce dormi si sa nu simti? Intreb si eu.Adica dimineatza sa te trezesti fara sa stii, eventual sa vezi ud in jur

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

philip, ma mir cum d emai poti cu serviciul

Carla, dulce rau Saby cu pupatul cand te epilezi; cand ma epilez, de fiecare data imi aduc aminte de povestea cu Saby la epilat

E asa urat afara.....; mi-a luat Radu niste capsuni mari, le-am lasat la rece cu zahar deasupra si acu pap in pat asa mumos cu inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

ce fac burticile si mamicile?

voicu_bebi sa-ti traiasca baietelul!
yoana nu ma sperie zgomotul, ma deranjeaza. Iar aspiratorul este in sarcina sotului.
alynta super pozicile!
monyka nastere usoara si recuperare rapida!
laurraa sa stii ca am schimbat poza din albumul comun si sper sa nu te superi pe mine, dar o sa te rog sa o schimbi si in filmulet, daca vrei. Saru'mana.

34+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Anda_Magda bine ai venit acasa;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

strunfita:ieri a fost ziua tata lui tau? ca si al lui tata ...ce frumos,nu?LA MULTI ANI!

Yioanna 33+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 7 saptamani pana

Yioanna, da, a fot ziua tatalui meu. La multi ani! pentru tatal tau si din partea mea.

Carmina 36+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetelor

dani3ella...........foarte haioasa pustoaica.Ce mi-au vazut ochii....te crezi hercule?lasa greutatile ca nu sunt pentru tine.Hai gata..nu te mai cert..felicitari pentru cele 34 saptamani,iar nasei tale nastere usoara si bebel sanatos.Chiar tare faza cu huta-huta

carla...............nu ma prea vad cu vopsea in cap si copil la san care papa..cel putin nu la inceput...Am zis ca se mai treaca cel putin 2-3 luni ca sa nu fiu nevoita sa miroasa copilul amoniacul ala din vopsea ca ma-sa are chef sa se faca sexy.Si mai usor cu
agitatia(treaba) ca sa nu cumva sa superi pitica si mai tarziu sa

protesteze

dana mi.............bun venit acasa!!!!!!!asteptam poze cu pitica

oana du.............imi pare rau ca nu iti este tocmai bine,darmaie putin si vine bebele..si vor trece toate

sarmisa.............ne bucuram tare mult ca ne dai vesti despre voi.Nu mai fi suparata ca o sa treaca rana lui bebe Aaron de la fundulet

miruta.............felicitari pentru noua semnatura!!!!.Poze am eu,acuma sa vad daca si reusesc sa le pun

philip.............sa nu stai mai mult decat e nevoie in picioare ca o sa incepi sa te resimti pe urma si nu e prea ok

alynta............vrei cumva sa ne faci o surpriza mai devreme?

monyka...........Scoatem agitatele...

yioanna..........tu vorbesti serios???De unde a avut putere sa faca atatea de multe cunostinta aceea a ta?

ramonaiani.........ii dau dreptate sotului tau..cam asa e pe aicea cu cezarienele din pacate.Cand voi naste eu le zic din start ca daca vor sa se puna cu mine va fi vai de ei...sa imi dea calmante ca altfelin toata regula...si cu sigurant eu voi iesi invingatoare

oana mvt............gata agitatele!!!le-am acos...

alexsimatei............esti de groazasi pe mine ma ia uneori gura pe dinainte ...dar asta mi-e felul

ely2304................am scos agitatele

picky toto............si eu am tuns ieri pe bubulica cu foarfeca..nu de alta,darera asa de flocos ca la mine masina de tuns ar fi murit numai daca ar fi vazut catelul

laurraa..............felicitari pentru noua semnatura si sa ai pofta

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

am o mare pata vinetie la mana dreapta: mi-a spart vena cand mi-a luat sange miercuri dimineata .

Si ca sa fie totul frumos, azi mi s-au rupt si 3 unghii din carne (nu ca le-as fi avut prea mari inainte).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
32+

Ouch, cum ai reusit? Parca pe mine ma doare doar gandindu-ma la unghile tale...

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

yioanna_s ma bucur ca te-ai simtit asa bine ieri!

Maria felicitari pentru curatenie, bine ca ai scapat! Cum te simti azi?

dani3lla cum e nasa ta? a nascut? daca nu ii urez nastere usoara!

philip care e faza cu mexicanii?

oana_MVT ce frumos! felicitari surioarei!!!

Serialbastre distractie placuta!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..eu pe la socrii..ma plicitisesc..asa ca am intrat un pic online sa va citesc..si ce vad??

ELY si OANA MVT

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput