Sezatoarea canadiana (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Am pus si eu poze (intr-un final ) pe contul comun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Eu am intrat sa-i multumesc lui Lorelai ptr reteta tortului de portocale. A iesit super dar... as adauga la sf retetei inainte de Pofta buna si cum il scoti din cratita Asta asa ptr astea care fac primul lor tort in viata

Ah, si ptr ca nu am citit reteta bine am inceput sa curat fiecare felie de portocala de pielita ( asa ca la gref) si deja la 2 portocale ma lasasera nervii. Am mai citit odata si m-am elucidat. A iesit insa super bun, racoros.

Cristina merci de incurajari.

Nelia, eu zic doar sa ai grija de tine in primul rind. daca tu cazi bolnava nu esti de folos celor din jur. Sa stii ca si Denisa este ca si Agata, ea are intotdeauna ultimul cuvint la orice. Si de cite ori imi vine asa sa-i trag un dos de palma...

gata fug sa vad poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Valen, multa sanatate, iti tin pumnii.

Nelia, sanatate piticilor si putere tie. Neaparat sa-ti faci un CT scan, eu nu vreau sa te sperii dar nu te lasa dusa de astia. N-am inteles, te-ai mutat la alta facultate?

Dana, asa fac si eu tortul de portocale si iese intotdeauna f bun numai ca il fac f rar. Eu tapetez cratita/forma cu foaie de plastic si dupa ce il las la frigider o noapte, il intorc pur si simplu si scot foaia de plastic. Eu primul rind (ala care e la fundul formei si ajunge fata tortului) il fac dintr-o commbinatie de fructe colorate: capsuni, kiwi, ananas, portocale si fac forme din ele.

Mona_B, merci pt link.

Ange, cind ne vedem la cafea?

O saptamina buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Salutare fetele, revin si eu dupa o pauza de forum , ca nu-mi mai ajunge timpul

nu stiu cum reusiti sa scrie-ti atata, ca eu nici timp sa citesc nu am

vin de la servici, papica afara cu Steph si cainele, intram e aproape 8...nici nu stiu de ce sa ma apuc mai intai

La MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din ultimul timp, Tudora , Alice si cele care le-am pierdut

Sanatate la toata lumea Valen, Nelia, Laura, Dana.....

si noi am trecut printr-un episod de febra de o saptamana cu Steph de 39 in sus , care s-a lasat, inca odata fara diagnostic si cu antibiotic.....nu ne-au facut nici un fel de analiza, si ne-a stors de jus 2 saptamani

eu nu am primit nici un telefon de la dr de familie...sa inteleg ca e de bine, dar starile de greata tot nu mi-au trecut si sanii imi cresc incontinuu....banuiam tiroida dar nici un semn

Ana ce simpote ai avut tu cu sarcina extrauterina?

am incercat in repetate randuri sa intru pe contul comun dar nu am reusit....s-a schimbat parola cumva?

pt fetele care merg la biblioteca si vor sa-si initieze copiii la o cultura muzica cautati povesti de la GALIMARD JEUNESSE MUSIQUE, cu discuri....

Les reves de Petit Cheval [ensemble multi-supports] : a la decouverte du piano Sauerwein, Leigh, 1944-

L'orchestre : L;o, Marie et l'orchestre Sauerwein, Leigh, 1944

Cordes, claviers, vents [ensemble multi-supports] Sauerwein, Leigh,

La guitare [ensemble multi-supports] : Ho#770;tel de la Guitare bleue Sauerwein, Leigh,

Rock, rap, jazz [ensemble multi-supports]

mai sunt clarinet, cordes si mai multe , o colectie frumoasa de povesti muzicale pt copii

Steph a facut si ea 5 ani acum 2 saptamani, saptamana trecuta am sarbatorit-o cu prietenii, dar era cam epuizata dupa saptamana de febra, acum incercam sa recuperam, mai putin la mancare

V-am pupat, sper sa reusesc sa intru mai des in timpul saptamani

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, o saptamina buna tuturor!

Valen, ne gindim la tine, itit uram sanatate si sa fie bine!

Laurajr, noi am fost la Goran tot asa, gratis si in aer liber, a fost aici la fest. de jazz, calcare in picioare, plin de sirbi, cum zici tu, dar a fost o seara meseriasa, am cintat si am dansat pina la loc comanda, copiii erau obositi, se culcasera pe un stand pe care era expusa o masina si noi tot acolo...

Ina, de ce nu astepti sa inceapa garage sales? Gasesti sigur ceva bun si ieftin... Oricum, incearca sa o iei cu Thea, sa probeze ca poate sa dea la pedale :) Ca oi am avut una pt. R. si in primul an l-am impins (desi pe altele triciclete putea sa pedaleze) ca pe asta nicicum nu i se asezau piciorutele.
By the way, si eu votez contra DS-ului sau a oricarei alte fornme de joc electronic la virsta ei. Ajunge asa de hooked ca nu mai reusesti s-o scoti din ecranul ala in citiva ani...

mQQm, mie mi-e frica ca nu trece criza si pe cind ajung eu inapoi in cimpia muncii dracu' ma mai angajeaza... Si zau n-am chef sa ma reprofilez acum, mie chiar imi place la job :)

Ma topesc de bucurie cind vad frumusetea asta de vreme, ma si duc pe-afara, am fost si ieri, mmm, yummy, ne-am plimbat, am povestit cu prieteni, a fost o super zi. Abia astet sa vina vara cea adevarata, sa fie apa in piscina si sa inceapa du-te vino ala de cald si vara...

So nu vineri saptamina asta cu vineri pe 15 mai va suride una bucata meeting la ceas de seara? Sase jumate par exemplu?
Undeva aproape de o autoruta? Ceva gen japonez? Chinez? O scoica, un crevete? Mie mi-e ok si Marathon, no problem, vin sa va vad nu sa maninc. Asteptam propuneri.

Daca va imaginati... ma duc sa spal geamulri :))
See you around.

Ah, sorry, are cineva o reteta pt piine in masina, dar pe faina integrala si seminte (a se specifica ce faina, ca am incercat cu faina all purpose nitegrala si iese piine a cleioasa). Vreau sa zic ca tre sa-mi spuneti si de unde cumpar ingredientele, ca sint o catastrofa, dupa cum bine stiti :)

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

laurajr uite aici linkul si de la concertul cu bani: www.luminato.com/2009/events/66" target="_blank">http://www.luminato.com/2009/events/66

va doresc o saptamana buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'Neata! Ce bine era in greva, ca aveam timp de cafeaaa... pina la prinz. Voi fi scurta de tot, ca trebuie sa fug...

Valen, pentru tine am intrat in primul rind, ma gindesc la tine, sa treaca totul repede si sa te refaci bine si rapid dupa operatie.

Ina, am vazut pozele! Sinteti absolut superbi si se vede ca v-ati simtit bine!

Simona, si eu votez contra jocurilor electronice, spre disperarea Agatei. Dar acum sa nu fiu rea, ca la cit e dea de Gigi contra, as putea spune ca a acceptat totusi lipsa lor din casa, fara prea multe comentarii. Dar tu de ce esti acasa? Ca mie acum imi pica fisa ca ai zis ca stai pe margine un an si jumatate... E vreo problema cu sarcina ca mi-a picat fisa cind ai zis ca speli geamuri) sau asa ai vrut tu? Oricum, bravo tie si profita la maxim, cu asa ceva nu te mai intilnesti.

Nu am reteta de piine la masina, dar am una pe care o faci la cuptor, de fapt am doua, daca te tenteaza...

Nasuc, imi cer mii e scuze, m-am laudat degeaba ca merge scanerul... nu merge, dar a zis Octav ca astazi ii da de cap. Iar de scris de mina nu am apucat, desi vad ca aici imi merge mina. Dar rezolvam pina la urma...

Pucku, la multi ani pentru Steph! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc! Si tie sanatate, sper sa nu fie sarcina uterina... in general, te cam doare burta cind e, mai ales daca e suficient de mare. Fa un test de sarcina, ca iese pozitiv si daca e extrauterina.

Mimitete, tot astept sa-mi vina rindul la medicul de familie, l-am gasit acum, Octav e multumit, dar sint pe lista de asteptare pentru RV. Lui Octav i-a dat orice analiza a cerut, poate imi da si mie. Nu, nu am schimbat facultatea, dar am terminat cursurile oferite vara in programul meu de la UQAM (sint putine, in general din alea optionale - cursurile mari si obligatorii sint oferite numai toamna si iarna) si ca sa nu iau aiurea in afara programului ceva ce nu-mi trebuie, am zis sa ma bag la engleza la McGill, ca de asta sigur am nevoie, mai ales scris, ca acolo sint varza.

Astazi ma duc sa vad daca rezolv, ca dadusem test, ma inscrisesem si vineri eram incintata ca voi avea totusi bursa intreaga... dar simbata am aflat ca s-a anulat unul din ele si eu am nevoie musai de doua ca sa fiu la timp plin si sa iau bursa... Daca nu-mi da altul la orele la care pot eu sa ma duc, ramin fara bursa pina in septembrie.

Dana, eu pun folie din aia subtire de celofan, umezita un pic de tot cu apa ca sa se intinda bine pe cratita. Daca iese bine, ar trebui sa stea cind il rastorni... si apoi ornez cu frisca pe deasupra. Si eu l-am facut simbata, il mai facusem si la motul lui Lisandru, e intr-adevar supergustor. Ca mi-ai adus aminte, mai am o bucatica in frigider, ma duc sa scap de-o grija... In alta parte am vazut scris ca sa pui hirtie (parchemin cred ca se cheama), pui un cerc pe fund, apoi tai o bucata cit cratita, o faci cilindru si o capsezi cu agrafe. Dar eu zic ca e mai usor cu prima varianta.

Si cum rezolvi cu Denisa? Adica reusesti totusi sa-i impui acel numar limitat de reguli ca sa nu faca chiar ce vrea ea, dar nici sa nu o lezezi prea mult in amorul propriu!?! Ca la noi s-a ajuns la greve, la lupte de apartament...

Acum imi dau seama ca si Mimitete face la fel ca mine la tort sau eu ca ea... si eu pun fructe la fund si pe margine. Daca pui felii mari de portocala pe margine, cind il scoti nici nu mai ai nevoie sa-l ornezi cu nimic. Adica asa ceva: http://www.ecursuri.ro/imagini/tort-diplomat.jpg

Simona, eu vinerea asta nu pot, ca avem bilete la Roger Hodgson!!!

Mai scurta de atit se pare ca nu pot sa fiu... si inca nu am scris tot ce voiam.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui biscu

laurajr uite aici linkul si de la concertul cu bani: www.luminato.com/2009/events/66" target="_blank">http://www.luminato.com/2009/events/66

of-exact in ziua si la ora cand decoelaza avionul spre romanica-ce rau imi pare ca il ratez

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

va doresc o saptamana minunata!
am un meeting de la 12 la 1, exact in pauza de masa...
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am vazut si eu retetele de prajituri si torturi.

Tortul diplomat imi surade si mie, celelalte retete sunt prea complicate ptr. mine.
Mie imi trebuie prajituri care se fac in 15-20 minute.

Diana, eu inlocuiesc zaharul cu fructoza, este exact ca zaharul pudra, dar mult mai dulce.
Din ce mi-a ramas in cap, este ca e mai sanatoasa in special ptr copii.

Admirat cu Anca mea aseara poze frumoase de Anca si Theea, si de cei 3 pitici ai Neliei.

In rest raportam un weekend cu kilograme de carti (am fost la Bibliovente in Laval) si cu circ la propriu.

La figurat avem mai mereu cu copii, dar nu ne laudam

Cami /Ange, multumim inca o data ptr. biletele copiilor

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput