Sezatoarea canadiana (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

valen recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, ma bucur ca ai scris, ma pregateam sa te sun.
Ce scumpa e Sarah !!
O sa te refaci repede, avand asa ingrijire.
Am vrut sa va sunam si aseara,dar am zis sa nu va deranjam.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Valen imi pare bine ca ai trecut cu bine peste operatie. Recuperare rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Valen- ce bine ca ai scapat cu bine si te simti ok-recuperarea rapida si pupici dragalasei de Sarah!
Maru-mersi de idee, sa mi-o reamitnesti si mie peste vreun an- cred ca e cam mica fii-mea pt astfel de ioy,dar you never know

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Valen, ce ma bucur ca a trecut cu bine. Refacere rapida.

Nelia, ai pus degetul pe rana.Exact asa mi-au spus si copii mei dupa ce si-au intrebat profesorii de note. Ca eu cer prea mult ca pe ei i-a incurajat si le-a zis ca notele sunt bune.

Edi de ex e f bun la matematica (si uraste franceza) Dar de la 94% a scazut la 90 si acuma luat 84%. Eu nu zic ca 84% nu e o nota buna dar cum poate scadea asa drastic in 8 luni? E clar ca nu si-a mai dat silinta, s-a culcat pe ureche ca e cel mai bun din clasa si ca atare si rezultatul. In timp ce eu il cert ptr rezultat profesoara ii zice ca e f bine, mai ales ca este peste media clasei.

la franceza insa i-a zis ca e normal sa aiba asa nota (76%) si ca e f buna ptr ca el oricum e emigrant si ca nu s-a nascut aici. De asta ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Denisule, borcanu e o adaptare la borcanul cu injuraturi. La noi in casa nimeni nu injura, (eu, da nu se pune) si atunci l-am adaptat.
Trebuie sa stiti ca merge both ways: adica daca promiteti ceva, merge la IOY. Noi aveam post it de culori diferite. Acu suntem mai lenesi. Ideea e ca trebuie spus copilului ca purtarea lui ii aduce un bilet in borcan, sa inteleaga.

valen, recuperare grabnica si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daca intereseaza pe cineva

2 For 1 Tickets to Cirque du Soleil

http://www.redflagdeals.com/deals/main.php/alldeals/comments/2_for_1_tickets_to_cirque_du_soleil_toronto_saint_john_halifax_and_st_johns/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Valen, ma bucur ca totul a fost ok. Insanatosire grabnica
Maru...m-ai dat gata cu...borcanul tau. O sa tin minte ca tare mi-e ca o sa am mare nevoie de chestii de genul...cu Thea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Valen ma bucur de reusita!

Simo, m-as baga si eu la intalnire, dar eu pe 15 ar trebui sa fiu plecata. Deci ar ramane doar vinerea asta...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Valen, ce ma bucur ca a trecut cu bine. Refacere rapida.

Nelia, ai pus degetul pe rana.Exact asa mi-au spus si copii mei dupa ce si-au intrebat profesorii de note. Ca eu cer prea mult ca pe ei i-a incurajat si le-a zis ca notele sunt bune.

Edi de ex e f bun la matematica (si uraste franceza) Dar de la 94% a scazut la 90 si acuma luat 84%. Eu nu zic ca 84% nu e o nota buna dar cum poate scadea asa drastic in 8 luni? E clar ca nu si-a mai dat silinta, s-a culcat pe ureche ca e cel mai bun din clasa si ca atare si rezultatul. In timp ce eu il cert ptr rezultat profesoara ii zice ca e f bine, mai ales ca este peste media clasei.

la franceza insa i-a zis ca e normal sa aiba asa nota (76%) si ca e f buna ptr ca el oricum e emigrant si ca nu s-a nascut aici. De asta ce ziceti?

Born to shop, forced to work.

Dana, la asta chiar nu ma asteptam mai ales ca ei au mers la scoala doar aici ...

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput