Sezatoarea canadiana (142)
Raspunsuri - Pagina 13
biscu spune:
super ideea cu borcanu. o incerc si io . merci Maru!
noi avem "yes day" sambata. deocamdata merge si vad ca e fericit.
dupa cum spuneai tu Nelia, as vrea sa aflu cum sa-l fac sa-i placa ce face, si eu ma gandesc la citit. asa ca am tot felul de carti cu ce-i place lui, doar doar citeste. a inceput sa miste, ca ii tot zic vezi ce interesanta e cartea asta, si ce bine e sa citesti ca afli o multime de lucruri.
pentru prezentarea la franceza s-a pregatit acasa cat de cat si a luat A minus, dar cand l-am intrebat daca mai stie ce a zis, a spus ca nu
nelia spune:
Bai, frate, bai:
http://www.realitatea.net/video_763391_un-ziarist-de-la-romania-libera-spune-ca-a-dat-bani-sa-devina-preot_511127.html
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Bai, frate, bai: http://www.realitatea.net/video_763391_un-ziarist-de-la-romania-libera-spune-ca-a-dat-bani-sa-devina-preot_511127.html CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
DanaMario spune:
Nelia reportajul ala e chiar foarte adevarat, cumnatul meu e preot in Bucuresti si asta a fost tot timpul situatia nu-i de acum
valen spune:
Cioc cioc!!!Operatia a reusit, pacientul traieste. Aseara am fost deja casa, cu ceva dureri de burta si umeri dar slava Domnului ca s-a terminat totul cu mine, ca tare grele sunt zilele d dinaintea unui astfel de eveniment.Chistul (ca tot intreba Laura ce operatie fac ) de pe ovar a avut 6 cm, exact asa cum estimasera la ultima echo si sper ca rezultatul biopsiei sa fie bun, defapt mi-am revenit asa de bine ca sunt sigura sigura ca rezultatul va fi bun.Sarah a fost asaimpresionata aseara ca nu ma pot misca din pat,ca nu l-a mai lasat pe taica-su sa-mi aduca nimic ci mi-a adus ea totul, intrebandu-ma din 5 in 5 minute daca ma mai doare si daca mi-a trecut. Azi dimineata a venit in fuga sa ma controleze, ca sa vada daca a trecut buba. Va multumesc frumos tuturor pt. gandurile bune si pt. ca v-ati gandit la mine;n-a fost in zadar
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui nelia Bai, frate, bai: http://www.realitatea.net/video_763391_un-ziarist-de-la-romania-libera-spune-ca-a-dat-bani-sa-devina-preot_511127.html CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
Preotii sunt si ei tot oameni ca si noi, si da, gresesc, toti o facem, nu trebuie sa ne grabim sa aruncam cu piatra Interesant de ce nu vuieste presa cand ne invata lucruri bune sau ne atrag atentia asupra unor pericole reale, atunci zic de ei ca sunt habotnici ...
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
nelia spune:
Ica, sa stii ca eu cind am citit nici nu m-am gindit ca e vorba de preoti, ci ca asa merg lucrurile in general pe acolo (si pe aici, dar la un nivel care ne afecteaza mai putin... poate, nu stiu). Acum ca spui, ma gindesc ca totusi am mai multe asteptari de la cei care se ingrijesc de spirit de cit cei care se ingrijesc de trup... la fel cum am mai multe asteptari de la cei care se ingrijesc de fiinte vulnerabile, cum ar fi copiii...
Nu am vrut sa supar pe nimeni, mai ales pe cei care sint cu adevarat credinciosi, doar m-a socat sa citesc ca s-a ajuns atit de departe...
nelia spune:
Valen, ma bucur ca s-a terminat cu bine. Sanatate multa! Induiosatoare fetita ta!
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui nelia Ica, sa stii ca eu cind am citit nici nu m-am gindit ca e vorba de preoti, ci ca asa merg lucrurile in general pe acolo (si pe aici, dar la un nivel care ne afecteaza mai putin... poate, nu stiu). Acum ca spui, ma gindesc ca totusi am mai multe asteptari de la cei care se ingrijesc de spirit de cit cei care se ingrijesc de trup... la fel cum am mai multe asteptari de la cei care se ingrijesc de fiinte vulnerabile, cum ar fi copiii... Nu am vrut sa supar pe nimeni, mai ales pe cei care sint cu adevarat credinciosi, doar m-a socat sa citesc ca s-a ajuns atit de departe... CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
Nelia, asa este, avem asteptari prea mari, si eu am avut si inca mai am, dar si ei sunt oameni, deci supusi greselii, unii mai buni altii mai putin, ca noi toti ...
Valen, recuperare rapida.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!