Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
AnnaBaby spune:
Mai eu nu inteleg care e treaba cu motul asta, la urma urmei e ceva simbolic, doar nu-i tai tot parul, ii ia asa cateva fire...nici Ioana nu are par mult dar chiar daca ar avea super plete oricum nu as taia mai mult de o suvita mica, doar nu ciuntesc copilul, la capitolul tuns eu sunt foarte vehementa, nu-s de acord cu copii tunsi si pace. Am mai auzit idei din astea minunate cu "tunde-o ca sa se indeseasca parul"...pe care evident nici nu le bag in seama.
Despre turta nici nu am auzit, habar nu am de obiceiul asta. Iar cu alesul de obiecte, ce sa zic, asta nu mi se pare o chestie asa de nasoala, adica Ioana se bucura la orice obiect nou pe care il vede si e obisnuita cu multa lume in jurul ei, asa a fost de cand era foarte mica, deci nu cred ca se va supara cand va fi in centrul atentiei! Ba din contra, ea e foarte vesela si zambitoare cand e inconjurata de lume.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
maitreyi spune:
noi n-avem par dar vom taia atata mot cat gasim iar turta si mie, si sora-mii ne-a fost rupta la 7 ani asa ca atunci o vom rupe si noi la alexandra. la 1 an vom face big party la un restaurant la care avem cred ca vreo 50 de invitati iar acasa vom taia motul, tort, tavita, etc in familie. alexandra e primul bebe din familie si gasca, acu' mai vin cativa
, asa ca toata lumea vrea sa o sarbatoreasca la 1 an plus ca al meu lucrand la bucuresti asa ne mai adunam si noi toti la un loc ca altfel nu ne vedem cu lunile. la sfarsitul lui mai ne apucam de cautat restaurant ![]()
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
azi caisel al meu a papat dovlecel umplut dupa reteta spusa de cristina multumim de reteta ca iaca asa mai papam si noi diversificat
bona a invatat-o sa pape si pasat cu furculita chiar daca n-avem dinti. cu carnita e mai greu. ea i-o taie foarte marunt da eu nu reusesc asa ca pe aia o mai dau prin blender.
pusei poznici noi
flo 
am vazut-o si pe irina la pescuit cu tati si mami 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Anilansa spune:
buna ziua si de la noi
in weendul asta noi am fost pe fuga.... chiar daca vremea a fost naspa noi am umblat ... ieri de ex... am fost la nunta la Roman ... Darius a dormit in masina si cand am ajuns la biserica a stat si a ascultat slujba pt tinerii miri
...
ca tot veni vb de mot... inaintea lui Darius trebuie sa taiam motul finutzeii ... oricum la Darius are nasa de unde taia
...
in rest la mancare, Darius a trecut pe mancare de-a noastra( ca noi nu mancam sarat, fiecare isi pune sare cat vrea in mancare)... bors, supa, pilaf si asa mai departe... mancarea de la el a mai ramas cu laptic si cu cereale... toate de la milupa, mai papa biscuiti pt copii, fructe si legume .iar branzica o fac tot calcica
, cu toate ca iam dat si branza de vaci primita de la tara si ia placut
.. de pisat.. o pisez cu furculita mancarea ca ii place sa molfaie el...
... si ce ma bucur ca daca are o bucatica mai mare nu o ingite asa ci o sfarama ![]()
La multi ani!!! Ralu... sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ankalaura spune:
BOTI - ce saramurare maica?? La cas? De unde ai luat reteta? Baga-te pe mess, ca iti zic eu cum face soacra-mea casul fara nici o saramurare!
dara_d spune:
Acum am si eu timp sa mai scriu cate ceva.Sunt in urma cu cititul ca am avut musafiri o saptamana ,unchiul si matusa mea si nu am avut timp de nimic ,pe langa copil ii mai aveam si pe ei la capitoul de avut grija.
Noi suntem bine in principal,ne plimbam mult, ne jucam,mergem in parc la leagan neaparat si apoi sa fugarim lumea - ii place mult sa mearga si ea dupa alti copii-.
De cateva zile facea figuri la mancare si nu stiam de ce , dar ieri am vazut PRIMUL DINTISOR, asa ca este explicabila starea ei agitata.
In rest eu sunt obosita si mai am si ceva probleme , nu prea am chef de nimic.Ma adun eu si atunci o sa mai scriu.
Pupici
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dara_d spune:
Vad ca se discuta cu obiceiuri, si pe noi ne-au intrebat nasii cand ii rupem turta Denisei si am hotarat ca dupa ce implineste un an , cand va face ea un an o sa fim in concediu in grecia, asa ca dupa vom organiza o petrecere, ei o sa aduca turta si o sa o rupa si o sa ii taie nasa o suvita din par, asa e obiceiul si mie mi-au facut la fel la 1 an, apoi dac vrem o sa ii facem si treaba cu tava si obiecte pe ea sa aleaga, daca vrea ea ,daca nu nu voi forta copilul, oricum ea e interesata de noutati, dar nu prea ii place asa cu multa lume,dar se va obisnui ea pana atunci.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
Gini75 spune:
Am sunat-o azi pe Sursula sa vad daca iese in parc si ea saraca era in spital cu Tudor.
L-au internat azi de urgenta la Grigore Alexandrescu cu insuficienta respiratorie. Nu putea sa vorbeasca mult, daca imi mai da vesti va scriu.
Statul in scoica: nici Irina nu mai vrea sa stea. Am incercat in fel si chip, cu jucarii, cantecele, nu si nu. Stea ce sta, adica un sfert de ora, maxim jumatate de ora dupa care nu mai vrea, nu-i place pozitia aia din scoica. Si la scaun mai mare nu vreau sa trec pana la 1 an, mai ales ca ea e si mai micuta. Poate cand o sa mearga cu fata, in scaun, o sa fie mai bine. Asa ca noi in ultima perioada am facut drumurile lungi noaptea, cand doarme dusa. Am facut un drum Brasov - Bucuresti in mai putin de 3 ore si nu s-a trezit macar o data. Am mai mers si ziua, dar cand e ora ei de somn. Pana dupa 1 an asa vom face drumurile mai lungi.
Dia, Irina nu mai mananca blenduit de vreo 2 luni. Asa ca ii fac mancarea cu furculita (legume, le exemplu) sau cu cutitul (carnea). Noroc ca nu refuza lingurita. Dar oricum prefera sa-i dau cu mana (ce este posibil) si prefera bucatele mai mari. Ne adaptam si noi... Daca ai vedea-o ce mananca singura portocala, banana...
Bobitamica, eu am fost nasa la o fetita si i-am rupt turta cand a sarbatorit 1 an. Nu chiar in ziua aia, ci o zi apropiata, cand am putut.
Si inchei cu urari de LA MULTI ANI pentru Ralirali.
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yael Tricicleta: noi am cumparat de la www.smart-trike.com (la 'Products' se vede si a noastra, pe roz E si un video demo daca vreti sa vedeti ce si cum. I,J ,N & E![]() -------------------------------------------------- "One who knows languages feels home everywhere." (Dutch saying) |
si cat a ajuns>>>
Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa