Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua fetelor!

Uram La multi ani! sarbatoritilor de azi, care sunt muuultiii:

Agnes de Szmonic
Bogdan de Tuchi
David de Delia
Andrei de Tutu
Alice de Veronica
Marius de Bpaula
Carla de Iuliacris

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!

La multi ani! Eli

Noi am avut succes cu sucul de mar, ii place piticii fff mult. Si bineinteles ca i-l dau cu lingurita (diversificarea se incepe cu lingurita, indiferent de ce primeste bebe prima data).

Anuc multa sanatate sotului tau!

Vazut poze frumoase cu bbi crestinati si nu numai, toti sunt asa frumosi

O zi frumoasa tuturor! Merg sa pun niste poze pe mail, la sectiunea photos.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

buna ziulica si de la noi!!!
noi intram cam rar sa scriem cate ceva..dar va mai citim din cand in cand
multumim de urarile facute pentru cele 3 lunite ale noastre
sanatate la toti bebeii si mamicile iar la sarbatoriti la mai multe lunite!!!

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am o dilema.

Indemnizatia pentru cresterea copilului - ma refer la cea standard, de 600 de RON, se mai impoziteaza sau nu? Nu ma refer la cota de 16%, aplicata veniturilor din salarii etc., ci la alte contributii - gen Sanatate, Pensii, Somaj... Ca nu mai stiu unde citisem ca, din cei 600 de RON, se percepe un procent de 9% pentru Sanatate... Adica, in loc de 600 de RON, voi primi aproximativ 540 de RON / luna? Ca ma "niervez"...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare si de la noi!
Felicitari tuturor mamicilor care si-au crestinat puiutii week-end-ul acesta.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!.

Si la noi este o vreme nasoala rau cum de altfel a fost tot week-end-ul, asa ca stam iar in casa.Pe langa asta ne mai paste si gripa porcina, s-au confirmat vreo patruzeci si ceva de cazuri la N.Y, ma feresc cat pot, adica iesim numai in parc si atat, nu in magazine sau in mall-uri.Cumparaturile le face sotul, cam asa o sa o tinem o perioada.
Eu am cumparat un high-chair de la chicco modelul polly,l-am si montat si sta matza mea acolo n-are treaba, cred ca ii place ca sta la inaltime ca pana acum o tineam in bouncer.Vreau sa o invat cu lingurita,am incercat de cateva ori sa-i dau lapte cu lingurita dar l-a scos afara imediat, poate ar trebui sa-i dau si eu ceva dulce ca sa o accepte.

Lisa inca o data Casa de piatra! poate reusim sa vorbim zilele acestea.
Iulia i-a trecut virusul Carlei? nu-ti spun ca am avut si noi la fel.S-a manifestat cu putina tuse si secretii nazale abundente,fara febra.De 2 ori mi-a vomat din cauza ca se inneca cu mucii, pediatra mi-a zis ca e frecvent virusul si asa isi fac ei imunitate, asa sa fie .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Am pus poze pe contul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Salve cucuietelor,

Suntem intregi bine merci intorsi de pe coclauri
La munte unde am fost la niste prieteni (care au trei fetitze) era vremea cam asa: ploaie cu soare - am stat afara muuult, ne-am jucat (au vagoane de jucarii...chiar daca are si Teo unul, alea erau mai interesante evident!!!), ne-am plimbat...ce mai ne-am simtit tare bine.

Acum dupa agitatie ..pasti, botez, minivacanta aceasta ...ne reculegem, urmeaza vaccinul de 4 luni, stresiunea mea, licenta si apoi ne pregatim de vacanta in 4...

prin iunie final ne gandeam la un litoral bulgaresc, un all inclusive cu prg de gradi pt Teo - acolo sunt cu gandul de acum

si poate prin toamna tarziu, cand o sa avem la bb Andu mese diversificate mai multe, o sa incercam un we mai prelungit sa lasam copiii acasa (bb cu lapte congelat muls, eu cu pompa dupa mine sa-mi mentin cat de cat productia) si sa fugim putin in lume, eu cu omu' meu (v-am zis ..vorba bunicii mele)...noi doi si linistea

avem nevoie si de asta

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Atunci nu tb sa ii spunem "nu ai voie" fara sa si argumentam de ce. Pt el, copilul, acel "nu ai voie" nu are nici o explicatie, nu inseamna nimic, pt ca nu intelege si de aceea tb facut sa inteleaga ce se poate intampla dc pune mana pe ceva fierbinte de exemplu.
"Nu e voie" spus tot timpul si fara argumentatie inseamna dresaj,copilul exact ca un caine se va opri din actiunea lui, la auzul lui "nu e voie". Dar noi nu vrem sa ne dresam copii, nu-i asa? Vrem sa ii crestem astfel incat sa isi gandeasca actiunile si sa actioneze corect.
Desigur, aici nu e vorba de fapte care ii pot pune viata in pericol,atunci tb actionat imediat si fara prea multe explicatii.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Ce ne scrii aici Miere e important de dezbatut. O sa vedeti (si aici vb dine exp mea si a mamicilor din gashca lui Teo) ca fiecare copil are personalitatea lui si uneori e greu de aplicat teoria intocmai.

Stategia de educatie pozitiva a copilului cred ca e cea mai potrivita.
Negatiile si acel 'nu ai voie' pot stopa creativitatea si spiritul de initiativa
Eu incerc sa-i satisfac toate curiozitatile lui Teo sau il las sa le descopere singur...
Ma intreaba tot ce e posibil - de la pudra mea pe care o vede pana la luna de pe cer (unde se duce si la ce e buna). Mereu zice 'sa vada Teo' e o vroba de'a lui, ca a inceput sa foloseasca de cateva luni si pers I sg (e semn de progres!) ...zice 'sa vada Teo' sau 'in mana' - e curiozitatea lui de copil pe care nu i-o pot refuza sau infrana.
Ba chiar vreau sa-i cultiv curiozitatile, desi nu e comod deloc un copil vesnic pus pe cotrobait/descoperit/cautat

mai avem de discutat pe marginea subiectului, copilashii nostri sunt bebelushi acum...la varsta asta putem sa-i lasam sa-si descopere guritza, manutzele, jucariile, sunetele, luminile si asta o fac aruncand obiecte, ascultandu-se scotzand sunete/tipand pe diferite tonalitati, etc

Lisa sa va fie de bine, sa va dea Dumnezeu o viata echilibrata si plina de bucurii!

Dya da mamik de la Targoviste sunt de pamant. Am facut liceul la Ienachitza, scoala generala nr 6. Din 92 am plecat, odata cu terminarea liceului si incepututl facultatii aici in Bucuresti, ma mai intorc cand si cand - imi e tare drag orasul acela mic, cochet si curatel...cel putin pe acolo pe unde-l vad eu (ca orice padure zic ca are si uscaturi). Si ai mei s-au mutat aici in Bucuresti asa ca drumurile ne mai duc acolo la nasi sau la casutza de vacanta ce ne-am facut-o in apropiere de Voinesti - acolo aer curat de munte pt copii... ajungem in we cam la 2 sapt
ne cunoastem??

Andrei -Alexandru de Irina - sa-ti fie de bine botezul sfant! Sa ai o viata frumoasa! Radiati de frumusete din toate punctele de vdr

Selene se prmesc 600ron fara sa-ti mai opreasca ceva din ei. Cele cateva (putine!) luni cat am 'beneficiat' de suma aceasta confortanta asa a fost. Acum sunt curioasa ce inseamna 85% din venituri...ca le-am scris (dosar depus in 9 aprilie..mi-au rasp ca la jumatatea lui iunie cel tarziu primesc prima indemnizatie....sa o vad si pe asta si va zic)

zi faina dragelor

hai.. zile faine sa iesim in parculetz la socializat bebeluci!!!!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

cris30 ce mare si frumoasa e Daria!!! Sa va traiasca si sa creasca mareee

Pusei si eu poze la sectiunea Photos

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Iu-huu... am reusit sa pun poze noi. Link-ul e pe mailul comun. Bebelusi, tu ziceai ca-ti plac lalelele - am facut cateva poze cu lalele in parc cu gandul la tine

Me'c sa vad ce poze au fost puse azi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dark ce m-am distrat cu pozele, ce haios este cu gown-ul, niste cercei ii mai lipseau si fetita il faceai , e un scump si are niste ochi superbi.
Ada multumim ,eu n-am gasit pozele puse de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si licurici,

sunt terminata.... Stefan doarme foarte putin in casa, acum e afara cu tati ca sa termin si eu lucrarea de licenta, dar am tras o fuga si pe la voi.
Noi suntem bine, papam si dormim( afara), cautam job pt tati, dar ce gasim ne ofera salariu minim pe ec., asta e... o sa plece mami la munca si o sa ia bani muuuuuuuuulti...
Alinuk bine ati revenit din vacanta! Noi tot pe 9 aprilie am depus dosarul... asteptam...
Selene nu cred ca se vor impozita! Dar la cum iau astia acum impozit si daca nu ai activitate la societati, nu m-ar mira sa umble si la indemnizatia noastra!

Salut toata gasca, ma gandesc la voi, dar voi intra cat de des pot, ca trebuie sa invat, si imi este cam greu... Radu nu are incredere in el, si daca Stefan sughite sau ofteaza striga la mine.., incerc sa-l incurajez si sa-l implic cat mai mult...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput