Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
flowerbee spune:
La Multi Ani licuricilor Eliza Teodora de Ira_Liza
si David Andrei de Truth
!
La Multi Ani, Jasmi
! Parca ieri ati avut si voi botezul Iuliei! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!
Irina, ma bucur ca totul a mers f bine la botez si ca acum esti linistita. Pozele sunt superbe, dar eu pot garanta ca in realitate a fost si mai frumos: si Andrei, si mami si tati si biserica si mai ales scaldatoarea baiatului! Andrei a facut un baldabac tare curajos si nu a plans. Ce mai, un adevarat barbat! Sa fiti sanatosi, fericiti si binecuvantati de Dumnezeu!
Bebelusi, ma bucur ca Vladut a dormit in camera lui sigurel. Si el este un adevarat barbat. Mai, licuricii nostri sunt numai unul si unul. Tu cum te mai simti? Ti-a trecut raceala?
Lisa, Casa de Piatra! Asteptam pozici de miresica frumoasa!
Selene, dr mea a venit vineri la mine si mi-a spus ca e normal ca bebelusii sa tina picioarele flexata pana la 1 an aprox. Picioarele cracanate sunt rezultat al rahitismului, nu un viciu de pozitie.
De noi va spun doar cand voi avea ceva bun de povestit. Pana atunci, luptam fiindca de 2 zile pierdem in greutate. Ieri am cazut, azi ne-am ridicat. Oare nu e asa viata?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Arriel spune:
Urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi:
Eliza Teodora de Ira Liza
David Andrei de Truth

si nu in ultimul rand puiului meu care implineste astazi trei luni
Miere ce frumos... mi-ai facut pofta de vacanta, de mare... desi la cum arat acum nu prea imi vine sa ma dezbrac 
IrinaC vazut pozici de la botez, mamica frumoasa, emotionata si fericita totodata, Andrei Alexandru un pui dulce si cuminte. Si foarte elegant...![]()
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Anuc spune:
Va pup fetelor!
Am intrat doar sa va spun felicitari pentru copiii crestinati ieri. Irina, m-am gandit la voi ieri. Am vazut poze si vad ca v-ati distrat de minune. Bebe un frumos si un cuminte.
Lisa, casa de piatra! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata. Si sa umpleti casa de copii. Asteptam poze si de la tine.
Bee, asteptam vesti bune! Doamne ajuta!
Noi suntem bine, crestem si suntem cuminti. Azi parca a fost un pic mai agitat, dar mai sunt si zile dintr-astea, le trecem.
Nu am mai intrat decat sa va citesc pentru ca am avut probleme cu sotul meu. a facut o criza de...inca nu stim ce, se pare ca o gastroenterocolita...oribil, am chemat salvarea pentru ca am crezut ca il pierd...vom mai face investigatii sa vedem ce e pentru ca a avut niste simptome/dureri groaznice. Acum este mai bine, incepem pregatirile pentru botez. Sper sa fie cald pe 17...vom vedea.
Aveti grija de voi si de pitici! 
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
flowerbee spune:
Anuc, multa sanatate sotului tau! Sa se faca bine repede-repede!
Si spor la pregatirile pentru botez!
Bee
dobreclaudia spune:
miere - tare frumoase pozele...
cu ce-l imbracati la baita in apa?
am avut o mastita chiar inainte de 1 mai, dar am scapat f. bine cu un tratament homeopat, altfel trebuia sa ajung la augmentin
sa fie sanatosi toti copilasii!!!
ana isabella 3 luni si 2 sapatamani
clau
dobreclaudia spune:
aaa
tocmai ce ne-am intors de la bulgari...drumul greu cu bebelus mic
insa ne-am bucurat ca am iesit toti trei impreuna pentru prima data in afara si ne-am intors cu bine
clau
flowerbee spune:
Fetelor, voi ati folosit la bebei produsele Topfer, in special cereale din orez Bessau sau Topfer cereale orez integral? Cele cu orez se folosesc de la 5 saptamani iar cele cu orez si morcov de la 8 saptamani.
Noi trebuie sa ingrosam mancarea si ni s-a recomandat faina de orez Topfer pt ca cea de la Nestle se poate folosi doar de la 4 luni.
Bee
lisa79 spune:
...maritata![]()
am
pus poze(amatori=priteni) pe mail,cele "real" p;ste ceva timp![]()
pot sa zic ca a fost cea m,ai frumoasa zi din viata mea
,am sa va povestesc zilele urmatoare
Ana,o dulceata care a ras la toata lumea,inclusiv can d a fost vorba de baita![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Carmen_Marieta spune:
Irina sa ii fie de bine lui Andrei crestinarea. Sunteti o familie frumoasa, ati radiat de fericire.
Anuc multa sanatate sotului, spor la pregatiri!
Miere ce dulce e Aidan!! si cum a intrat el cu piciorusele in ocean..

Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
DarkBendis spune:
Seara buna la toata lumea!
Jasmi, LA MULTI ANI!!!!

LA MULTI ANI la Luca de Oanaq, Alexandra de Anculet, Thea de Arriel, David de Truth si Eliza de Ira Liza 

!
Lisa, multe multe felicitari! CASA DE PIATRA, multa fericire si sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca! Felictari si pentru botezul Anutei, ma bucur ca YOUR BIG DAY a iesit asa cum v-ati dorit 

Ma uit la pozele voastre, sunteti atat de frumosi si fericiti! 
Roxana, am citit despre Alina, odihneasca-se in pace! Multa putere familiei.
pentru baietelul ramas fara mamica ooofff de ce trebuie sa se intample asemenea tragedii 
Porumbita
, zau ca nu mai stiu cum isi tinea bebe mic capsorul daca il ridicam in fundic de manute acum o luna. Dar stii cum e, fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui, iar cu perseverenta si exercitii cu totii ajung sa stea in fundic, sa se intoarca, sa se rostogoleasca etc. Multe felicitari pentru botez

Irina,multe multe felicitari pentru botezul lui Andrei, am vazut si pozicile de la botez si de dupa si mi-au placut mult, sunteti niste frumosi cu totii, si tare eleganti, si tati si mami si bebe Andrei 

Anuc, multa sanatate sotului tau - imi imaginez ce spaima ati tras, bietii de voi 

Claudia , ma bucur ca v-ati simtit bine in mini-vacanta - poate ne arati pozici mai incolo
Bine ca a trecut si mastita si e acum totul OK!
Flowerbee, 
puiuta mica sa puna frumos in greutate 
Miere, tare dragute pozele cu Aidan la mare
Si noi vrem... poate mergem week-endul viitor (da' in apa nu ne bagam ca la noi e racoare bine). Jucariile lui bebe le-am salat la inceput, acum nu mai imi bat capul. Suzeta nu folosim, dar daca am avea nevoie as steriliza-o. Aici ni s-a spus sa sterilizam suzete, biberoane, sticle pana face bebe 6 luni... ca dupa aia degeaba le sterilizezi ca oricum juniorul baga in gura tot ce prinde.
Alina2700... am ras la faza cu spalatu' pe maini
... apai ce sa-i faci...vorba aia dupa nastere ramai cu juma' de neuron, si ala era tare obosit
(vezi ca la "Generale" e subiectul "Juma' de Neuron" unde fetele povestesc o multime de faze de genul asta)
Selene, nu am auzit sa fie probleme daca bebeii de cateva luni dorm cu picioarele flexate 
Ada, bine ca a trecut si indigestia aia afurisita 
Dya, tare faina poza de la chef si cele cu orhidee, tare frumos a crescut Maya 
Si tu arati super-bine 
Ei, am ajuns si noi la capatul unui weekend MINUNAT! Acu' 10 minute au plecat socrii (adica soacra-mea cu sotul ei) la aeroport, iar ce e grozav e ca maine e bank holiday, adica tata lu' bebe sta acasa cu noi. Vremea a fost superba, si ieri si azi, am iesit mult,am facut si cumparaturi, am fost si la Loch Lomond (un lac la o ora de oras, catre Highlands), azi am mers in Pollock Park (unul din cele mai mari parcuri din Glasgow) pentru a celebra Beltaine - sarbatoarea fertilitatii la celti, care marcheaza si apropierea verii - dar si pentru a vizita o expozitie cu "artifacts" grecesti imprumutate de British Museum Colectiei Burrell, muzeul la care mai lucrez din cand in cand ca "volunteer guide". Deoarece planuim ca in iunie sa facem o "naming ceremony" pentru bebe mic, soacra-mea ne-a adus camasuta (de fapt rochita) si bonetica folosite in familia sotului la botezuri si ceremonii de acest gen de mai bine de o suta de ani. Sunt atat de frumoase, albe, cu dantela si brodate de mana! Iar pentru a nu risca sa nu-i fie bune la bebe peste 6 saptamani, i-am facut deja pozici imbracat cu ele - azi cel tarziu maine le vom pune online.
Ei, dupa ce m-am intins, vorba Olgutei12 de la Bloguri, ca o pomana tiganeasca... va pup si ma duc la teveu... azi ne uitam la Jandarmul se Insoara
Louis de Funes rocks!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"