Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
IRINA.C spune:
Suntem crestini!Andrei -Alexandru!Hi hi ce ziceai de super obosita????Deci noi 2, neste parlitzi cum zice tata, 66 invitati+3 dj, fotograf ,cameraman, am terminat un party super fain cu bine!!!si iacata ca imi adun energiile sa va si arat primele poze pe care le-am si primit de la prieteni.Sa ne fie de bine tuturor si de acum incolo tot asa!
Mona(Flo)
multumesc!
acestea sunt primele poze.Restul de la fotograf in max 2-3 sapt Sper sa va placa!
Vb maine ca maine e baitza bla bla si suntem mooortiiii!
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/BOTEZANDREIALEXANDRU#
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
iuliacris spune:
Felicitari, Irina! Sa creasca fericit si sanatos micul crestin si voi sa va bucurati de el! Toti trei ati aratat foarte bine, tu parca radiai. Bravo tie! Desi cred ca ai avut ceva emotii sa nu raceasca Andrei dupa baia pe cinste care a avut-o... Odihna placuta!
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
miereamara spune:
Irina, felicitari pt micul crstin!
Lisa Casa de Piatra in doresc, sa fie intr-un ceas bun.
Noi azi am fost la plaja, la ocean. Pe Aidan l-am tinut la umbra sub un cort mare, dar tot l-am bagat un pic cu picoarele in apa (era cam rece pt tot corpul).
Avem pozici cu prima baie in oceanul Atlantic:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
mara95 spune:
Lisa, Casa de Piatra iti doresc!
Irina, ma bucur ca a fost frumos , ca ati increstinat copilul si ca v-ati simtit bine!De abia acum am vazut mai bine suvitele!Esti o frumoasa!Si cavalerul in costum alabastru....
Miere, sunteti adorabili!mai ales in pozele in care este culcat peste tine Aidan
IRINA.C spune:
Neata!!1
Am mai pus poze de la o noua transa de preteni
imi cad ochii si la 11 vin nasii la baitza...Radu e mort nu l pot intoarce in pat
si tre sa avem ceva de pus pe masa si acum si noi..ciuciu![]()
Sunt cam franta!
ma duc sa incerc sa ma adun sa vad ce si cum va iesi!
Va pupic
Miere...moama ce simptic e Aidan la ocean...vrem si noi la mare...

deocamdata visam
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
aaa si am reusit: bebe a stat doar la inceput si a venit la tort!Nu a stat decat la mine, nasa si "moasa" initial
.Intre mese a fost la plimbare infofolit cu caruciorul si putin intr o alta camera --inca o ora aprox.De ce oare acum nu mi mai e frica de nimic?????O fi de la..Doamne doamne??ma simt mmmuult mai bine..
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Aalina spune:
La multi ani Jasmi!!!! 
sarbatoritilor de astazi.
Felicitari celor crestinati in aceste zile.
Jasmi 
pt Iulia
Irina ma bucur ca a fost frumos. La ce invazie de bblusi aveati pe tort va prevad un viitor luminos
Lisa casa de piatra.
Miere e un scump Aidan.
IRINA.C spune:
Ps:Aalina ...
am reusit
sa scapam si de data asta
u know
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
ada_coman spune:
Buna dimiii fetelor!
IrinaC sa va fie de bine botezul si sa va traiasca micul Crestin 
Foarte frumosi ati fost 

Lisa CASA de PIATRA!!!!!!!!! 

Sa va traiasca micuta crestina 
Miere frumos foc Aidan
Sa va fie de bine baitza la ocean 
Jasmi La multi ani multi si sanatosi

La multi ani! sarbatoritilor de azi:
ELIZA TEODORA de Ira_Liza 
David Andrei de Truth 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Porumbita spune:
Irina f faine poze; sa va traiasca micul crestin;
lisa casa de piatra!!
fetele care ati calatorit cu bbii sau care urmaza sa calatoriti cu ei, poate aruncati un ochi si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136856