Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Abia am reusit sa intru si eu sa vad ce mai este nou si ....
nu ma mai opresc din plans, regret enorm moartea Alinei. Zilele trecute ne scria si ne incuraja si acum ....
Camy, transmite familiei ei, te rog, din partea noastra sincere condoleante. Ne vom gandi la ea cu drag.
Curaj tuturor sa ducem sarcinile la capat.

Viitoare mamica in culmea fericirii 7+ (9+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am ramas ca proasta in fata ecranului...citind...fara sa inteleg..de ce....
probabil ca suntem mult prea mici ca sa intelegem motivele rele si de ce anume se intampla asemenea tragedii....

Ajuta Doamne familia indurerata!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Alina!Si sa te ajute sa veghezi asupra lui Bradut!

krelia 11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si eu tot ca proasta am ramas... De azi dimineatza de cand am citit ma tot gandesc intr-una cum e posibil sa se intample una ca asta. F tragic!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_bn spune:

Buna fetelor, eu sunt ramona din bistrita si sunt graviduta in sapt 8.
Condoleante pentru Alina, o veste ca asta cred ca ne intristeaza pe toate, dumnezeu sa o odihneasca.

Voi cum va mai simtiti ca eu sunt intr-o stare tare ciudata imi e foame de mor dar nu pot manca nimic ca mi se face rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ramo, iti urez bun venit printre noi si sarcina usoara pana la termen cu bb sanatos si voinic! In starea ta suntem majoritatea gravidutelos insa ne incurajam cu gandul ca va trece odata cu primul trimestru! Primele 10-15 mesaje iti vor fi moderate si vor aparea mai greu asa ca scrie repede cat mai multe sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele imediat!

Dragutelor...fruntea sus ptr puiutii nostri! si chiar si ptr Alinutza!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Simonette ma bucur ca esti optimista. Pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am plans toata ziua de ieri...eu doar am apucat sa citesc cateva postari de ale ei...DD sa o odihneasca...
si de ieri sunt in pat,am revenit la vechea stare de la cealalta sarcina...am dureri,nashpa,spoting,tot tacamul...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Am citit si eu in dimineata asta si nu mi-a venit sa cred... Inainte sa pot scrie, au fost necesare cateva ore sa-mi revin si sa realizez ce s-a intamplat. Chiar m-am gandit la Alina mult in ultimele zile pentru ca pierduse sarcina intr-un stadiu destul de avansat al trimestrului 1 si o admitram pentru ca era asa curajoasa. Probabil ca eu nu as fi putut intra pe odisee cel putin o vreme daca pateam asa ceva, daca as mai fi putut. Pe langa asta, situatia ei era aproximativ similara cu a mea, sarcina in acelasi stadiu, cu un copil de 4 ani si ceva acasa. D-zeu s-o odihneasca si sa-l ocroteasca pe Bradut, e foarte greu pentru el sa ramana fara mamica lui atat de repede Condoleante familiei si din partea mea.Eu sunt bine, am fost la control joi seara si totul este in regula, sper sa nu se mai intample nimic rau in odiseea noastra si sa auzim numai vesti bune de acum incolo. Doamne ajuta !!!

Andrutza 12+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Alina, tocmai ti-am citit povestea despre cum ai adus-o pe lume pe Elisa. M-a emotionat asa de mult...si acum imi curg lacrimile pe obraz. Te felicit pt curajul dar mai ales pt puterea, pt taria cu care ai vrut sa iti implinesti pana la capat menirea de mama. Cred ca ai un sot minunat.
Iti doresc o sarcina si o nastere usoara.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

e intr-adevar de necrezut, stau si eu si citesc si incerc sa-mi revin.
Dar cum am cunoscut-o eu pe Alina, cred ca nu gresesc zicand ca nu ar vrea sa ne auda asa, si in nici un caz nu ar vrea sa auda de depresii care pot afecta sarcinile noastre. Va amintiti ce optimista era, si ce luptatoare si cred ca asa ne-ar vrea si pe noi.

Alina, oriunde ai fi - ne-ai luminat cat ai fost printre noi

monis 12+

Mergi la inceput