usturimi la urinare
baietelul meu de 1,3 ani plange cand face pipi, trage de pampers si vrea mai mult fara. nu ma lassa sa-l ating. e putin rosu in varf, dar mai mult n-am reusit sa vad.
ce sa fac?
multumesc!
Raspunsuri
AVoogt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dabi baietelul meu de 1,3 ani plange cand face pipi, trage de pampers si vrea mai mult fara. nu ma lassa sa-l ating. e putin rosu in varf, dar mai mult n-am reusit sa vad. ce sa fac? multumesc! |
Poate il irita scutecul sau nu mai vrea sa faca pipi in scutec ... nu prea ma pricep cel mai bine este sa te duci la doctor.
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
nemora spune:
fa-i un sumar de urina
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
liliana_28 spune:
Buna,
Din cate stiu eu, usturimile astea apar si cand au probleme cu fimoza.
Este posibil sa fie si o raceala dar este bine de mers la medic sa stii exact ce ai de facut.
Si eu am baietel dar nu am avut probleme cu fimoza.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
amie spune:
stiu de la prietena mea, ea are baietel, eu am fetita ca a mers de cateva ori la chirurgul pediatru pt decalotare. baieteii fac mai usor infectii datorita nedecalotarii. mergeti la un medic, daca este pediatru cu experienta mare, va rezolva si el. daca stati veti ajunge la antibiotic si nu prea e bine.
bafta!
witeflower spune:
Daca e usor inrosit, foarte probabil e o iritatie si asta il ustura. De-a lungul timpului am patit si noi de cateva ori - in mod normal trece cu 2-3 spalari atente, cu sapun pt. copii (spalare usoare, fara a apasa sau freca zona iritata). Dupa spalare am aplica 2-3 zile Nidoflor sau Fluocinolon.
Daca nu trece, poate fi alta cauza - oricum, un sumar de urina sau o vizita la medic ar fi utila.
Cred ca nu te lasa sa-l atingi tocmai pt. ca iritatia ii produce disconfort/usturime si la atingere... dar va trebui sa-l pacalesti cumva, la baita, distrage-i atentia cu ceva si pana sa se prinda si sa riposteze reusesti sa dai de 2 ori cu apa...
StMihaela spune:
Noi am rezolvat iritatiile cu Bepanten (vezi ca acum sunt vreo 3 tipuri, trebuie sa fie cel special pentru ragade si iritatiile de scutec - cred ca ii zice acum Bepanten Plus - crema).
Nu trebuie neglijat nici un sumar de urina. O infectie cat de mica poate face un pipi mai acid care sa irite mult mai usor.