Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 3
Ellenuta spune:
ramonici eu nu pot sta pe banca .. ptr ca striga dupa mine si in plus, sunt copii mai mari cu role, tortinete, baieti care joaca fotbal si mi-e frica sa nu dea peste ea .. in plus, se catara pe tobogan si vrea sa urce pe el in picioare .. iarasi mi-e teama sa nu cada .. si mai sunt niste borduri tare inalte peste care nu reuseste mereu sa treaca .. ca in loc sa se puna in 4 labe si sa le sara, ea pune pasu' sa sara parleazu' ca omu' mare ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ioanact spune:
'Neatza!
Lala 20 multumim de capitol. Sa fie numai cu vesti bune.
Cat despre mers..nu te ingrijora, va merge si Bianca, ai sa vezi.., am admirat si pozele..super e poza asta.
Lala D multumim de cafeluta.
gattasalvaje s-a intamplat in vreo 2 dimineti sa bea 500 ml, in rest cam 430-450 ml..de ex aseara si azi dimineata a baut 420 ml de lapte. Ma intrebi cum sta cu greutatea, are 11 kg..de masurat am masurat-o aseara si are 84 cm.
Am vazut si eu pozele voastre si cele 2 filmulete.
rlc sandor ok..dar daca ea bea, e bine..inainte ma chinuiam (cand i-au iesit primii dinti) sa bea lapte..acum e bine ca bea.. cateodata ii m dau lapte ziua , cand vad' ca nu a papat mancare suficienta..si ea mananca aproape in fiecare zi iaurt, branza nu mananca, iar smantana i-o pun in mancare..
La 1 an ii dadeam 300 ml de lapte..iar in 4 luni a crescut cant de lapte.
Ellenuta e mult in comparatie cu cei care beau 210-330 ml, ea bea aceasta cant.(420-450 ml) in 30-40' max 1 h.
Aa..vroiam sa va m zic referitor la tricicleta..Ioana sta in ea, pot sa o plimb si 1 h, si in parc sta in ea, dar cateodata se m ridica in picioare sau se apleaca dupa ceva si at se poate rasturna.. si noi cand ajungem in parc, o las pe ea singura , sa mearga, iar noi stam pe banca..ma mai duc dupa ea cand o i-a de-abusilea ..iar cand ma indrept spre ea, imediat se ridica..cand oboseste..at nu se m ridica si at o i-au si ori o dau in leagan ori o pun pe banca pana se odihneste..oboseste repede tinand cont ca merge de 1 luna..
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta ramonici eu nu pot sta pe banca .. ptr ca striga dupa mine si in plus, sunt copii mai mari cu role, tortinete, baieti care joaca fotbal si mi-e frica sa nu dea peste ea .. in plus, se catara pe tobogan si vrea sa urce pe el in picioare .. iarasi mi-e teama sa nu cada .. si mai sunt niste borduri tare inalte peste care nu reuseste mereu sa treaca .. ca in loc sa se puna in 4 labe si sa le sara, ea pune pasu' sa sara parleazu' ca omu' mare .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+ Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Asa este..am fost a 3 a zi de Pasti la Tulcea, la danybv si am mers intr-un parc, unde am intalnit copii m mari, unii se dadeau cu rolele, altii se jucau cu mingea..iar eu tb sa stau dupa ea sa nu o loveasca..dar aici unde mergem noi, e un parculet m mic (intr-o comuna apropiata), unde au leagane, topogoane, balansoare si bineinteles banci..si multa iarbaa.
Am fost si ieri in parculet si am facut cateva poze, aici le gasiti, iar aici alte poze, sa vedeti si leaganele.
ALBUM
6 si 3 maselute
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Mari !!!
Azi am fost la gradinita , in vizita , nu va inchipuiti cine stie ce
Un succes de rasunet mondial .
Copiii aveau o vizita a unei trupe de teatru si a fost Andrei absolut fascinat.
In primul rand de desenele si aspectul general al gradinitei si de copii dar si de spectacol.
A stat 30 de minute nemiscat, cu ochii mari, uimit, radeau copiii radea si el.
Dupa un timp ar fi vrut sa urce si el pe scena drept pentru care am iesit din sala de festivitati si am plecat.
Am promis doamnelor educatoare ca vom mai veni in vizita si in alte zile , inclusiv cu fratele mai mare ca le e dor de el
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
ceska777 spune:
La multi ani, Nemary!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
LA MULTI ANI , nemary!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si mai ales de Daria!
ALBUM
6 si 3 maselute
ceska777 spune:
LalaD,
ce cool! Sper ca ai marcat momentul pe blog! De cand il dai la gradi pe Andrei?
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
MOR! Mi-a mazgalit copilu cu pixu pe canapea! Nu stiu de unde a furat pixu, acuma nu-l gasesc, l-o fi pus bine sa repete faza! Cu ce pot curata ???? E din material textil ce imita pielea intoarsa! MOR!!!!
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
eladea2005 spune:
MIRI, NEMARY - LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!
lalaD, super tare...dragu de el...deci i-a placut...pletosul mic!
ceska..uf...n-am idee cu ce poti scoate pasta de pix...eventual da un search pe google...
ioana...tare dulcica...si elegantaaaaaaa
stoisor...nasol rau...dar ar trebui sa aiba putin bun simt...daca nu, impune-te!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 LalaD, ce cool! Sper ca ai marcat momentul pe blog! De cand il dai la gradi pe Andrei? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Sigur ca l-am marcat :)))
Din toamna urmatoare, in 2010.
Nu stiu cum sa scoti pata , sorry.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze