Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)
Raspunsuri - Pagina 5
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana neata,nico!!!! hai ![]() !!! tot ce vrea muschii tai!!voi incerca sa modific, draga mea, mea culpa, pt ca timpul era prea scurt! o intrebare pt Mayan: fata buna, la acea ora, in loc de , , tu ..........??? ????Doamne, mai Mayan, nici chiar asa... fa si tu ceva util, te rog... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ![]() ![]() ![]() oare ne mai gaseste, fetelor, ce spuneti?? pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
La ora aia taman ne intorsesem de la zbantuiala si omul avea chef sa se uite la teveu la sport.Ceea ce io nu servesc.
Cu ceva util te lamuresc quickly:rufele le spala masina , vasele la fel , cu bicla ma dau doar ziua pe motiv ca n-am lanterna seara

Si hai fata ca doara am scris pe juma de pagina ca fac si io destule utile.Sau nu cetisi?
MayanMistica spune:
Azi e ziua reginei , de fapt a masii era ...si taman bine ca unul dupa ce a accidentat 14 persoane din care 3 in stare grava , a intrat cu masina intr-o statuie sau ceva de genul asta.Zic astia la teveu ca ajunsese la 26 secunde dupa ce autobuzulparasise aria in care s-ar fi aflat regina si familia regala .
Acum se asteapta comentariile , of course : o fost atac , n-o fost?!
galliciana spune:
fata, catelusha mea ce a nebuna rau ca mine, mananca chiftele!!!
adicatelea tu, care esti om in toata regula sa nu mananci??? ![]()
Doamne fereste!!!!!!!
ne infiintam la nunta ta cat ai clipi!!!
mai ales ca mai suntem printre noi care nu am facut-o....![]()
![]()
![]()
auzi, mama, a fost atatc la bunel e moravuri, ca te trezisi la 13,45!!!da?? ti*e clar,nu??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
am facut chiftele alaltaieri.....
dont shoot me!!!
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Oooooo, Majestatea sa, duamna Mayan, buna dimineata, bine ati venit!
Ne bucuram sa auzim ca si sotul este bine .... teafar, vioi si nevatamat.
galliciana spune:

si ........nemutilat........
si.........neimbracat a la Michel Jackson, cum spun francezii.....
o zi buna!!!
fetelor, ganditi-va, cine face capitolul urmator, caci in ritmul asta......everybody love somebody!!!!
pupici la gagici!!!

MayanMistica spune:
Deci am inteles acum ca ar fi murit unul , 7 sunt in stare grava iar din imaginile care s-au dat in reluare autobuzul regal nu era la foarte mare distanta de masina cu pricina .Clar ca toata parada s-a oprit si i-a trimis la casele lor.
MayanMistica spune:
Uitati fetelor e nevatamat , nu luati in seama ocularii de soare.Nu , nu i-am invinetit ochii ...
, nu inca ![]()
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/100_1488-1.jpg
La noi bate soarele chiar in balcon si al meu nu suporta soarele in ochi.
MayanMistica spune:
Ne ducem pe afara cu 
, dupa care o sa-l rog pe musiu sa
o
, in timp ce io ma voi delecta la 

!!! tot ce vrea muschii tai!!
,
, tu ..........???
????