Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

dragele mele, gata, m-am intors.

soferul, a fost coleg cu mama..., masina...una de marfa si locatia instit.boli infec matei bals( asta ca sa fiu in ton cu gripa porcina)

vad ca nu ati stat degeaba si asta ma bucura enorm .

in concluzie mergem la nunta si mancam chiftele ???

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Si eu am o surioara. Face 33 de anisori in mai. DD i-a dat o fetita dulce, dulce- Miruna Ioana (3 ani in nov). Poate gasesc poze cu minunea noastra. Sa ma mandresc si eu cu nepotica mea.

Si eu posed un fratior de 45 de ani cu doi copii, unul doctor veterinar in devenire si unu -american mulatru-, frumos foc. Vorbesc serios.

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Soricica, lasa vrajeala cu , soferul " un prieten de familie"...
No prob, mergem la nunti , mancam chiftele si ...semnam contracte...
Apropos chiftele , sa nu fie de porci, cu febra asta....
Spuneti-mi va rog, s-a depistat vreun caz de imbolnavire in Romania?
Guze,sa stii ca si eu de cand sunt pe acest site, sunt capabila sa iau dorinta noastra de bebe ca pe ceva mult mai placut si sunt cu m ult mai optimista.
Ca sa nu mai zic, ca daca mi-am facut 5-6 prietene pe acest site , si eu tot ma simt castigata.
Hai pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

mayan, au anuntat la radio acum " regina e consternata de cele intamplate"...of, of...

frati si surosi nu am, dar daca ma iau dupa spusele mamei am unul cu 4 labute si cu codita. nu ma intreabti ce rasa e ca nu va pot raspunde.pe certificatul lui scrie negrul pe alb cu litere mari COCKER, dar... credeti-ma nu are nici o legatura.ce va pot spune si nu mint, e ca e un catel telenovelist un fel de juan miquel, nu face altceva decat sa planga toata ziua: plange cand ii e foame, plange cand nu il lasi in curte, plange ca sa te joci cu el, plange non stop, cand bati la poarta...de latrat nu cred ca l-am auzit de vreo 3-4 ori.in plus il suspectez ca ii plac baietei ca " la naiba" nu miroase si el nici o catelusa in parc.

astea fiind spuse ma intorc la treeba, dar stau cu ochii pe voi.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ce treaba mai poti face tu, cu ochii pe catelus, si pe noi???!!!

despre regina, ma uit la stirile de la ora 16,00; deci, vom vedea!!
am plecat la treaba!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mai fetelor dar aveti o viteza....
abia am apucat sa citesc ce ati mai scris...eu la munca toata lumea se pregateste de 1 Mai , eu nu... apropos de barbatii din viata noastra, al meu logodnic, o tine pe alui ca nu mai vrea copii, asadar , luam o pauza, cred eu ca rupem logodna daca nu se dezmeticeste domnul. daca aveam acum doua zile perna la indemana, zau ca o foloseam ...
asadar zilele astea voi citi, ma voi rasfata cu masti, creme, si sa dea naiba sa vina bocind pe la usa mea....
i-am explicat de mii de ori ca eu nu renunt si zau e atat de las incat ma sperie...
ce faceti de 1 Mai?/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

va anunt cu stupoare si nesimtire deplina, exact ultimul ghiveci, l-am abandonat, iar am intrerupt, dar, curand, merg sa fac curat! mai, nu se poate!!!!!!!!!
menics, te rog sa intrii in fiecare zi, de cel putin 2-3 ori, fetele decid, si sa ne declini starea ta!!!!
dar, altfel, vom crede ca te-ai imbolnavit de .....
gripa porcina...
nu crede nimic, deocamdata, lasa lucrurile sa vezi cum decurg.....
1 mai e maine...........
poate o fi suferit si el un soc emotional puternic..... ca becali!
in alta ordine de idei, parada lor nu ne impiedica cu nimic, ...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Menics, daca nu ti se dezmeticeste rapid logodnicul, pentru binele tau, eu zic sa nu pierzi vremea...Dar poate se lumineaza!!!
Soricico tu ai un pseudonim predestinat sa aduca vesti despre bebe, stii nu? Daca visezi soricei e sigur cu ochi!!! Putem sa te visam?
Pupici

Mergi la inceput

galli, ai ajuns la ultimul ghivecii???
pai pentru mine esti o ...eroina, zana florilor.eu nu am decat 2 ghivece in casa si uit si de ele.de fapt le ud doar cand vad ca au cazut frunzele pe jos.nu am nici o legatura cu florile, imi plac foarte mult, le iubesc, dar sa am grija de ele, sa le vorbesc... e mult prea mult pentru mine.

felicitari

Mergi la inceput

[dragele mele,
de 1 mai se pare ca o sa plecam din buc, cred ca spre brasov, in seara asta aflu sigur.
asa ca va pup dulce pe toate, va urez mini vacanta placuta, sa fiti la fel de active si daca se poate ...sub 50 kg , glumeam .

luni la prima ora o sa fiu la cafeluta.

va pup pe toate

Mergi la inceput