Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)
Raspunsuri - Pagina 3
guzelnico spune:
Oooooo, Mona!
Bine ai revenit! Credeam ca te-a rapit SRI-ista de Galli! Si asa ma bate gandul ca celelalte fete nu mai scriu de teama ca sefa memoreaza totul! Eu, Mayan si tu, se pare, avem norocul de a nu fi in tara. Si asa, cand suna cineva la usa, ma astept sa dau cu ochii de Galli.
guzelnico spune:
Galliciana, draga mea, data viitoare cand parasesc domiciliul din Rom, iti las cheile. Iar nu ai apa? Ia, poftim:
soricica spune:
neata dragele mele, mi s-a facut parul atat cand am vazut cat ati scris.cred ca de vreo 15 min citesc intr-una si ma minunez.nici nu stiu cu ce sa incep...asa ca trec direct la cafeluta
galli, iubita meriti un premiu , iar titlul m-a dat gata.
de mona mai stiti ceva??? sau e incontinuare la gratar??? ca sa intre in categoriua de 50 de kg???
va pup pe toate
ce faceti de 1 mai???
Mona40 spune:
Guze, Multam de urari...
Cat despre SRI-sta....la cat e de profesionista, nu cred ca ne foloseste la ceva ca noi nu suntem in tara. Cred ca suntem cu toatele supravegheate. Nu te mai stresa, incearca sa te imprietenesti cu "dusmanul". Eu una ma ploconesc si-i ofer scumpei noastre Gallicianao mare salata de fructe cu frisca. ( si o caldare de apa zilnica, vad ca are mare nevoie )
Ce zice Zeita Gali,este de ajuns ca sa-ti cumpar "bunavointa"?
Daca nu, mai incercam....
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
soricica spune:
sunt cu capul, acum am vazut ca s-au mai scris 2 pagini .
mona, bine ai revenit printre pamanteni.
eu ma grabesc ca tre sa plec in 10 min sa semnez un contract, dar ma voi intoarce repede, sper.
fetele, ce sa mai, sunteti cele mai tari .
si ca sa mentin propunerea de intalnire si sa va motivez si mai mult va invit in luna iulie, la ziua mea, cand voi implini 35 de ani.
nu conteaza ziua pentru ca banuiesc ca nu o sa puteti cu toate, important este sa fim impreuna.
ma asteapta soferul , numai pot sta, dar revin cu amanunte.
va pup pe toate , dragele mele aspirante, frumoase, desptepte si peste 50 kg.
galliciana spune:
nico, thk you, thk you, thk you!!!!!
tocmai a ajuns apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
auzi,nico, ce zici mneata, daca sefia, cum ii spui tu, se imparte???? cate un capitol la fiecare!!!???????????
Citat: |
citat din mesajul lui soricica neata dragele mele, mi s-a facut parul atat cand am vazut cat ati scris.cred ca de vreo 15 min citesc intr-una si ma minunez.nici nu stiu cu ce sa incep...asa ca trec direct la cafeluta galli, iubita meriti un premiu , iar titlul m-a dat gata. de mona mai stiti ceva??? sau e incontinuare la gratar??? ca sa intre in categoriua de 50 de kg??? va pup pe toate ce faceti de 1 mai??? uka |
soricico, aseara era sa te chem, ca se dusesera........bateriile la stii tu ce.....
apropo, daca bateriile tale sunt bune, parul sta la locul lui????
ignore me,pls!!!
Soricico, peste 50 kg, nu iti lua nasul la purtare, te rog!!!!
adica femei in toata regula!!!! cam asa:
Normal, Mayan, nu e, ca deh.... cand trebuie sa , mneaei sta la
Fetelor, nu sunt SRI-sta, tata e RAPIDIST, de fapt si de drept, de langa stadionul Giulesti,normal!!! asa ca.........
Mona, cu o portie cat de mica de prietenie, ar fi mai bine venita!!!
multumesc!
in alta,alta oridine de idei, cred ca voi ajunge paraciosul nr 1 al societatii furnizarii apei........ Doamne, cat m-am saturat, sa tot dau de femei guralive si puse pe barfa si sa vb urat, ca deh..... cica nu e vina lor!!!! numai in cardasie cu primaria!! nice!!!
Soricico, dont forget, peste 50 kg, da??
ma intorc la flocirele, dar........ revin!!!!!!!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Soricico, cred ca ti-a ramas gandul la Michael, dupa cum zici ca ti s-a facut parul!
Mona, dupa cum ai observat, si eu m-am executat cu ofrande "valuri-valuri" catre .
galliciana spune:
alio,alio,alio!!!!!
toate suntem cu capul!!!!
daca a-ti vedea ce am facut pe covor..........
ca nu am unde in alta parte....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Gali, Pune niste filtre, si directioneaza-te direct pe floricele.... Lasa covorul in pace.
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Galliciana, de balcon, bucatarie sau ziare puse pe jos nu ai auzit?
Aaaaaa, stai, am inteles, doreai un motiv de smotru , harnicuto!
Galli, draga mea, sa ai grija cu aparatele electro, sa nu te electrocutezi daca e "umezeala" prea mare. Mai bine faci un tratament "natural". Ca doar nu ai de gand sa astepti pana pe 6 mai!?
Soricico, soferul e tanar, cu parul cret si dotat cu "masina" mare ?