Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

De luni ma duc la servici si, sincer, o sa-mi lipsiti, pentru ca voi intra doar seara (daca o sa am loc de IT-istul meu care mereu mai instaleaza cate ceva). Dar m-am saturat de stat acasa si mi-e dor de gagicile mele de la munca. Lor n-o sa le spun dar, oricat mi-ar fi de dragi, sper sa le parasesc din nou, de data asta cu o burtica sanatoasa.
Nu stiu de ce dar sunt atat de optimista!!! Poate datorita faptului ca inca nu mi-a intrat stresul avand in vedere ca pana in iulie nu pot presta decat protejata.
Stiti pe cineva care a avut o sarcina extrauterina si care a ramas insarcinata ulterior? Cica sansele sa fie din nou extrauterina sunt f. mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Neatza Gali!
nu prea vrea lumea sa bea cu noi o cafea asa de dimineatza!!!
Eu ma apuc sa fac ceva curatenie ca maine plecam spre ai mei si...cum de luni ma duc sa fac si eu un ban, n-o sa mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

me, baby!!! i m the guilty one!!!!
si sa iti spun de ce......
mai facusem o lista, te-am trecut, am salvat ca draft, si .............
surpriza!!!! nu am mai gasit-o!!!!
deci, cioncluzie- sunt si recunosc!
la a doua, m-am uitat numai fugitiv, si...am uitat de tine!
asa ca....
scrie-ne datele tale, si le vom avea.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

F bine ca esti optimista!!!!
bine faci!!!! nu le spune, pt ca te vor exploata!!!
auzi,bb, numai maine nu e poimaine!!! iulie e ffff aporape!!!
cat despre chestia cu extra, din ce am citit, nu prea am vazut asa ceva.... nu prea cred...sincer!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Galli, harnicuto, cand eu spusei ca esti meseriasa pe site, ai rosit din modestie. Dar iti amintesc ceva: "Uita-te zilnic in oglinda si spune-ti ca esti cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai cea." Din cine e citatu'?
Desi nu imi face placere sa-mi amintesc, te rog, modifica-mi si mie in prezentare: in loc de "FIV 1 nereusit, FIV 2 in derulare" sa scrie "2 FIV-uri nereusite".

Bebenov, te avertizez si pe tine: Galliciana e SRI-ista! Daca se intampla ceva gresit/maret pe site, ea e 'de vina' .

Mayan, judecand dupa ora si tonul peroratiilor tale, am si eu o intrebare: sotul tau mai traieste sau i-ai pus perna pe fata?

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

neata,nico!!!! hai !!! tot ce vrea muschii tai!!
voi incerca sa modific, draga mea, mea culpa, pt ca timpul era prea scurt!
o intrebare pt Mayan: fata buna, la acea ora, in loc de ,, tu ..........??? ????
Doamne, mai Mayan, nici chiar asa...
fa si tu ceva util, te rog...
monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
oare ne mai gaseste, fetelor, ce spuneti??
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, meseriaso, cand am spus restrangere info intitiale, ma intrebam daca exista urmatoarele posibilitati:
- de a crea link-uri sau file-uri pt info spitale, doctori, preturi proceduri, analize etc
- de a mai aerisi putin lista cu aspirante; este ff lunga si trista, probabil multe se incadreaza deja la categoriile gravidute/ mamici.

Contez pe cunostintele tale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Galli, meseriaso, cand am spus restrangere info intitiale, ma intrebam daca exista urmatoarele posibilitati:
- de a crea link-uri sau file-uri pt info spitale, doctori, preturi proceduri, analize etc
- de a mai aerisi putin lista cu aspirante; este ff lunga si trista, probabil multe se incadreaza deja la categoriile gravidute/ mamici.

Contez pe cunostintele tale!

Nico, poate ca am gresit si eu putin , m-am grabit, de nu au iesit link-urile. Lista am vazut si eu ca e ff lunga, si scriem numai cateva.... promit sa ma docomentez putin...

bebenov, trimite, te rog datele tale!!! aici, sau pe PM!!

Mayan, idem,pls!!!honey!!

Celelate fete, simonia, mioara,menics??!!!!!pls,pls, pls!!!
pt a modifica lista numai odata, nu de mai multe ori!
pt voi!

pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

"Neata, sa ma prezint, gratararul sef s-a intors printre cei Pamanteni.
Sunteti duse cu capul.....Am murit de ras de discutiile voastre.
Deci, fost la gratare....cu de toate.....ieri ziceam ca nu m-ai mananc o saptamana. Dar azi, dupa ce am citit mesajele voastre culinare....regret ca nu mi-am luat un pachetel ceva.
Deci mananc niste biscuiteiii.
Beton titlul topicului...
Cat despre vise cu masculi colorati, am citit undeva ca atunci cand o femeie se gandeste la un barbat, frumos , sexi, etc, se produce nus ce hormon care te mentine tanara....deci pe cai cu visele....
Obama e un pic cam slab pt gustul meu, iar de Michael Jakson, not my type....arata ca o papusa ..nereusita.
Dar slava Domnului, pt mine e suficient sa ma gandesc la al meu ca imi face bine....
Cat despre activitatea de partid, da, tre' sa isi dovedeasca pozitia de lider in cadrul organizatiei, ca sa-si mentina suprematia
Iar despre calcat, gatit, etc ,si eu la fel,Ii mai calc si eu, nu zic nu , dar asta nu inseamna ca daca eu nu-i calc aud replici de genu, femee nu am camasi calcate.De gatit, la fel. Nu e de la sine inteles ca doar eu trebuie sa gatesc.
Oricum al meu fiind un gurmand, ii si place sa gateasca.
Am fost si eu mica si inocenta cand eram mai tanara, dar mi-a trecut. Ce sa-i facem dar si eu muncesc, iesim din casa impreuna dimineata , si ne intoarcem acasa la aceeasi ora. Si eu sunt obosita, stresata si flamanda.Deci la noi treburile in gospodarie sunt aprox fifty fifty.....
Adevarul e ca doar in romanice, fumeea inca nu si-a capatat dreptul de partener egal. (nu e valabil pentru toata lumea ). Si sa va spun sincer, eu nu asa avea nimic impotriva sa am grija de casa si sa cresc bebelusi, daca asa lucra mai putin( 4 ore sa zicem )as face asta cu drag. Mie imi place si ma relaxeaza calcatul in fata televizorului sau facut de curatenie.
Dealtfel asta si intentionez atunci cand va veni Bebe

Cat despre, 1 Mai , aici, pauza totala...se munceste cu drag si spor noroc , ca anul asta cade in weekend deja.
Oricum, inafara ca se da la teveu ca este ziua internat...bla bla bla...nu e nimic.
Va pupic....tre sa ies...am trebusoara pe calc...

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

helloooooooooooooooooo baby mona!!!!
va scriu mai tz, nu am apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si sunt cu mana -dreapta,normal- in flori!!!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput