Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)
Raspunsuri - Pagina 14
Mona40 spune:
Soricico,
Ma bucur ca nu sunt singura pe diete.
Sper sa ai bafta.
Eu vreau sa dau 7kg in prima faza si apoi sa le mentin vreo juma de an.Apoi mai vad poate mai dau inca vreo 5 kg.Bineinteles dac nu ma ingras din motiv de gravideala....
![]()
Menics, cat despre sport, evident ca acesta este factorul decisiv.
Eu fac sport de 2 ori pe sapt. Mers alert 4 km + 20 min de abdomene coapse etc.In rest mai incerc sa fac inca de vreo doua ori doar abdomene....
Asta pana cand ma apuc din nou de stimulari, ca mie mi-a fost tare greu sa fac sport...balonari, dureri, etc.....
Am venit acsa si am mancat una fripturica vacutza + spanac fiert...cool..
si acum beau ceai neindulcit.
Ma simt ok. Eu am mai tinut Atkins asta vara, si sunt obisnuita cu lipsa carbohidratilor. Atunci nu am trecut de faza de inductie , pt ca au venit sarbatorile aici si ...e grele....
Acum dieta fiind numai de 2 sapt, sper sa fie bine.
Oricum am vointa.
Guze, cat despre gustul BU, eu nu am avut nici o prob...eu as manca si carton daca ar ajuta. Al meu, s-a strambat un pic la inceput, dar dupa ce a vazut imbunatatirile, orgoliul lui de berbat a fost fff satisfacut si nu a mai depus nici o plangere la comisie....
Sa nu radeti , dar evreul din el s-a gandit ca sa faca ceva sa constientizeze opinia publica aici de calitatile miraculoase ale BU si sa importe din Rom.
L-am linistit , dat fiindca, dupa cum ati vazut si voi, are si o serie de efecte neplacute...si inca nu stiu daca imbunatatirile au fost de la zn, seleniu, vit E , BU, sau toate la un loc...
pupici
Ps. Soricico,
nu te pripi cu deciziile.....Ce e asta 2 incercari? Eu intentionez macar 9......Hai lasa prostioarele si nu dispera....
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
MayanMistica spune:
Deci am facut testul care a iesit negativ cum ma asteptam si ca atare am inceput tratamentul cu tinctura BU.Din pacate sticluta mea e de 50 ml si nu stiu cat imi va ajunge.Sa vad cum iau legatura cu tata sa-mi trimita , da in speranta lu tata ...

MayanMistica spune:
| Citat: |
| L-am linistit , dat fiindca, dupa cum ati vazut si voi, are si o serie de efecte neplacute... |
Aoleu , ce efecte negative?
annaa spune:
Buna!
Sunt Ana si in curand o sa implinesc 41ani.
Am o minune de fetita de 2,9 care a venit dupa ani lungi de asteptare si tratamente.
In oct.2008 am ramas din nou insarcinata, de data asta fara nici un tratament, doar ca in ian.2009 am pierdut sarcina-oprita in evolutie.
Dupa chiuretaj mi-am revenit foarte bine si am zis sa mai incerc 1-2 stimulari usoare ca nu se stie poate, poate....
Luna trecuta am facut stimulare cu ova-mit, dar din pacate am ovulat (folicul doar de 12mm in ziua a 14-a) pe partea stanga unde am trompa sectionata (un dr. incompetent).
Luna acesta am facut stimulare cu Menogon 2/zi la doua sile din ziua a 3-a, si in ziua a 10 aveam un folicul de 14mm si endometrul de 8mm.
Azi in ziua a 14-a am endometrul de 9,9mm si folicul de 14,4mm
.
Eu am CM de 33-35zile si ovulatie este prin ziua 18-20.
De ce nu o fi crescut foliculul?
Mai am sanse oare, avand in vedere mai sunt inca 4 zile ( ziua 18), dar tot mic este?
Vineri in a 18-a merg din nou la eco, sa vedem daca macar s-a spart
.
In 2003 am mai avut o sarcina pierduta in eovlutie la 9 sapt, si de fiecare data, cele doua sarcini pierdute cat si la Maria am ramas insarcinata dupa ziua 18, chiar in ziua 22-a.
Va doresc mult bine si multe teste pozitive 
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8377&cid=4983&page=1
goldi spune:
Dulce foc micuta Maria 
Annaa, mai ai 4 zile mari si late si teoretic mai ai 1-2 mm la endometru - care se vor face fara probleme - si cam 6 mm la ovocite si cred ca e timp suficient sa creasca.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
soricica spune:
neata fetele,
azi ma simt foarte bine si va doresc si voua acelasi lucru.
annaa, ai o printesa minunata, sa iti traiasca.si stai linistita, mai au timp sa creasca.
mona, si eu tot 5-7 kg vreau sa dau jos.sport nu am timp sa fac, pentru ca plec dimineata la 8.30 si ajung acasa pe la 20.00,dar am renuntat la masina.macar asa apuc sa fac putina miscare.
va pup pe toate
, acum tre sa fug la birou.
ps: mai stie cineva ceva de lyly mar???
goldi spune:
Daaaaaaaa, as vrea sa opresc un pic timpul si sa am cand sa ma rasfat la masaj, cosmetica, teatru, expozitii ... ma simt exact ca in reclama cu "exista viata si dupa munca " 
Am un program tampit la serviciu, de la 10 la 19-20 care imi omoara toata ziua.
Vise, taica ...
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
galliciana spune:
hello,hello!!!
mey,fete, adica voi va intalniti de dimineata, si nu da nici una o cafea??
ok. s-a marcat.
covorul rosu pt nico!!!!sau mai bine o
,pt ca covor nu am gasit!...
bine ai venit ana!!! pupam bubulina mica!!!
pupici la gagici!!!

fetelor, ne apropiem vertiginos de urmatorul capitol. cine il face???
noile fete, nu ne-ati dat date despre voi care pot aparea in prezentare, va rog!!
astept inca o minune in viata mea!!!
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Am aparut si eu
,Am fost in Concediu Medical pt ca mi-am facut embolizare la fibrom si am PC stricat si nu a unde sa intru pe internet acasa. Am inceput de ieri serviciu si mai intru pe internet cand pot,pt ca doar un calculator din birou are acces la internet, ca de , e criza , si sa nu pierdem timpul pe internet.......
Ati scris o gramada, o sa stau dupa program sa va citesc!?
La mancare v-am lasat, l-a mancare va gasesc
,dar vad ca va pregatiti de mare ![]()
Eu am dureri pe care le calmez cu diclofenac,se pare ca fibromul face urat pt ca nu mai este alimentat ...Dar o sa treaca...
PS Voi va pregatiti de intalnire la vara?!?Eu stau pe langa voi ,pe langa Militari....
Pupici si va astept cu vesti bune!
soricica spune:
lyly marbine ai revenit
, chiar am intrebat in dimineata asta de tine.sper ca te simti bine si , repet, daca te pot ajuta cu pc-ul sa ma anunti pt ca eu lucrez la o firma de calculatoare.in plus, stau tot in militari asa ca daca ai nevoie de ceva anunta-ma.
starea mea de voiosie a reusit sa mi-o reduca o vanzatoare...cu fundu-n sus.m-am dus la un plafar sa imi cumpar un ceai antiadipos si nu aveam nici un cash la mine decat cardul.intru dau buna ziua si o intreb politicos daca se poate plati cu cardul si daca are ceaiul respectiv.Imi raspunde de undeva de jos de dupa tejghea ca el are si pe un ton ridicat daca nu mai vreau sa cumpar si altceva.ii zic ca nu, se ridica de jos, ii intind cardul, la care ea imi raspunde ca pentru atata lucru o deranjez si mai vreau sa platesc si cu cardul???
am ramas muta...ma uitam la ea si nu stiam cum sa reactionez.imi cer scuze din nou ca o deranjez si ii intind cardul.dupa ce ofteaza lung incepe sa tranteasca cu ceaiul si cardul pe tejghea.initial am vrut sa ripostez,dar mi-am dat seama ca nu merita.
am pus de cafeluta asa ca sunteti invitate.
va pup pe toate 

.