Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata, fetelor,
mai harnicute mai sunteti, nu reusesc sa tin pasul sa va citesc...
eu sunt cam nelinistita caci de la ultimele evenimente, pe mine ma tot doare ba burta, ba ma inteapa ovarele... of abia astept sa merg la control...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna "dimineata", fete dragi!

Ma bucur ca sunteti bine-dispuse si inviorate azi.

Annaa, bine ai venit, esti raza de speranta pe care o asteptam pe forumul nostru. Mamica de 41 ani cu fetita frumoasa si dulce de 2,9 ani!Si aspiranta la un al doilea bb!
Deci, fetelor, se poate!

Galliciana, te invit eu la o tarzie dar turceasca.

Mona, Soricica nu exagerati cu dietele, nu deveniti niste silfide, ca va tb sa schimbam titlul topicului.

Goldi, te inteleg perfect, am trecut si eu prin asa ceva. Dar pentru schimbarea situatiei este necesara o solutie transanta- renunti la acel serviciu. Din cauza crizei insa, s-ar putea sa nu gasesti ceea ce iti doresti prea curand si sa regreti pasul facut. Asa ca, mai bine incearca sa iei ... placerea, s-o iei mai usor, sa-ti stabilesti prioritatile, sa te agiti doar pt indatoririle tale, sa nu te impovarezi si cu ale altora.

Menics, ia un calmant usor (NOSPA/ MINOSET), nu sta cu durere pana la control.

Mayan, a postat Galli un material folositor despre BU in pag 10 si Mona un link ieri. Efect secundar major: scaderea tensiunii. Decide tu daca ii dai inainte cu .

Lyly-mar, esti colega cu Galli la SRI? Ce memorie! Cu fffff mult timp in urma am precizat ca stam in Militari si iaca, vine Lyly si isi aminteste Daca ai reinceput munca, inseamna ca te simti mai bine. Insanatosire grabnica si ... la "treaba"!

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

wow, wow, ce bine, suntem vecine de cartier .
eu stau intre piata veteranilor si gorjului...

abia astept sa vina marea intalnire.

va pup

mona se raceste cafeluta, unde esti???

Mergi la inceput

Eu am crescut la Lujerului iar acum locuiesc langa parcul Politehnicii. Daca strigam mai tare, s-ar putea sa ne auzim!

Lyly-mar, Goldi, voi pe unde stati?
Goldi parca prin Berceni, dar nu sunt sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Daca singura parte negativa e scaderea tensiunii atunci o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea.
Daca beau cafea mai multa , o ridic ? pe tensiune ma refer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut fete,
Eu va invit la un iaurt ceva.
Sunt pachet de nervi, m-am certat cu toata lumea, acasa la serv si peste tot. Abia asteptam sa intru pe forum. Sunteti ca un drog pt mine ( nu ca as fi incerct droguri , dar vorba vine..)
Sunt in Z2 de Dieta....Inca e f bine, ca vorba aia, diseara ma asteapta fleicutza...
In ce priveste CM, aproape am uitat de el luna asta, sunt in Z25 si astept nepoftitul in Z30. Apoi o luam de la capat cu forte proaspete......
Mayan, da cred ca daca nu are predispozitie la hipotensiune, cu cafea se rezolva.....tensiunea
Guze si soricica, vad ca va plac Militarii....
Eu voi fi doar in tranzit pe la Bucuresti. Sper sa pot organiza in asa fel sa va pot intalni....macar la intoarcere de la Moldova spre Aeroport...
Soricico, cum te simti cu dieta? pupici
Ana, bun venit, vad si eu o fata serioasa....de calibrul meu....
Pupici la Marie...si eu am una Marie dar e capra mare....sa o manance mama ...
Despre folicul, cred ca e bun avand in vedere ca ai ovulatia in Z18.Bafta
Menics, sper sa te simti bine si nu ar fi rau sa iei o pastiluta. pupici
Galli, imi pare rau dar eu nu ma bag pe reinnoiri de capitol. daca te pricepi tu, atunci , esti invitata noasra de onoare....gurul nostru din Oas
Mi-au mai trecut un pic nervii asa ca vo pupic pe toate....si nu aveti grija ca din cauza mea nu o sa schimbati topicul -peste 50 kg. dar sincer sunt f hotarata sa ajung intai la 80kg. Este un inceput...pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Dragutelor,eu stau la piata Cringasi, pe langa lacul Morii.
soricica[/blue,multumesc pentru ajutor!dar trebuie sa-mi iau alt calculator, pt ca este prea vechi si nu se merita sa-l repar. Promit ca imi iau cat de curand, ca imi este foarte greu fara el. Cand am nevoie de sfaturi de la voi, stiu ca le pot primii...
Si raman in urma cu serialul .....stie Mona.Ca sunteti super productive la scris!
[blue]guzelnico ,stau bine cu memoria, cu altele stau mai prost...Acum astept sa scada fibromul,cam 6 luni si pe urma mai vad ce mai fac.....
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

mona, ce dietaaaaaaa, ca ma omoara astia la birou.
e ziua unui coleg, si la noi se face gratar,deja simt mirosul, in plus am vazut si 2 torturi, care ma tortureaza .

sa clachez deja din ziua 2???

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Soricica, nu claca...din cate am inteles eu tu esti pe disociata...deci alage..ori gratar ori tort....
Ti-as recomanda gratar...dar faci cum crezi.
Tin pumnii.

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Mona, draga mea, nu te recunosc! Ia, stai jos putin, trage aer in piept,numara pana la 5 (sau pana la cat vrei tu), aminteste-ti ce spune Galli, ca esti "cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai cea".
Acum uita-te in jurul tau si zambeste-le tuturor (sa faci asta si cand ajungi acasa). Ti-e clar acum ca le esti superioara?
Viata e frumoasa si merita traita!

Daca sunt in tara cand vii tu, iau toate fetele disponibile in masina si venim la aeroport.

Soricica, desigur, sfatul Monei e mai bun. Dar, daca as fi in locul tau, as incerca fff putin din toate, doar cat sa-mi treaca pofta.pofta]

Gallicianaaaaaaa, lasa, fata, treburile casnice si mai relaxeaza-te si tu!

Mergi la inceput