Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetelor, am tot citi de BU, spuneti-mi care dintre voi a luat, chiar are efect, eu sunt cam sceptica... dar asupra sotioriolo, ce efecta avut??? sa-i torn si eu in cafea dragutului...hihi
il pun eu la punct pe el, ca el cu burta pe treaba s-ar pune dar sa fie si ceva metode contraceptive pe acolo...
ii pregatesc un weekend incendiar, dar mai intai sa vad ce zice si medicul... ca in rest, nici nu va sti ce-i cu el, mai ales ca eu de cand am ramas insarcinata, deci de prin martie cand s-a confirmat, nu am mai prestat nica...asta zic eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mey,mona, tu vrei sa ma imbolnavesti??? vezi, ca acu ma duc sa pun poze din 2005, si sa vezi ce iese...........
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Menics, vezi ca au vb fetele in pag 9 si a postat Galli un material vast despre BU in pag 10. Si pe mine m-a intersat subiectul, mai ales ca Mona a observat modificari cantitative si calitative ale spermei sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Mona, am tinut-o si eu, dar din pacate, a doua oara cand am incercat-o nu a mai dat rezultat, prima oara am slabit, dar destul de putin iar cand am inceput sa mananc normal ( asta inseamna fara paine doar pesmeti din faina integrala, fara gasimi de genul unt, smantana, cascava, mezeluri, porc, si fara dulciuri) in timp le-am pus la loc... la mine e sfant efortul fizic, fara sala nu se da jos un gram, ei acum supararea din ultima vreme m-a facut sa revin spre 58, dar nu ma las pana la 55-56, ca doar vine vara, si ma prezint la plaja...

Mergi la inceput

Mona, te pregatesti pt intalnirea din vara?

E interesanta dieta ca nu te infometezi. Dar crezi ca poti sa rezisti in timpul zilei doar cu 2 oua fierte pana la fleica frageda de seara?

Mergi la inceput

Galliciana, hai, nu pui pozele!Sau tb postate dupa o anumita ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Menics, al meu ia BU solutie hidroalcoolica ( adica tinctura) si dupa cum am spus mai sus,
a dublat aproape cantitatea, + viteza s-a inbunatatit+ concentratia.
Din pacate prob la noi este morfologia precara si aceasa nu poate fi tratata prin medicatie.
dar oricum daca se mareste concentratia asta creste sansele ....
Eu am luat BU pana cand dr.m-a bagat pe stimulari.
Nu am vrut sa produc prob si de aceea m-am oprit din BU . Dar soatza continue sa ia, are vreo 3 luni, desi l-am rugat sa stopeze vreo 2 sapt din cauza de chistul meu.
Am uitat sa spun ca , combinat cu Vit E , Seleniu si Zn, si pofta e mai mare la mesiuuu
Gali,draga, stiam ca esti gospodina si calculatoreasa dar te descopar si " poiata"...ce mai multifunctionala....ceea ce ne trebuie noua..
Eu cu greu stiu sa cos un nasture, si ala cu stanga, fiind stangace.
dar stiu sa fac clatiteeeeeeeeeeee....
E necesar sa va spun ca mor de foame si mai am un ou in frigider sa-l mananc pe la 15:30.
Frumoasa-i viata

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Fetelor, nu ma lasati nelamurita cu problema perioadei fertile!
Ati trecut si voi prin aceeasi dilema? Ce ma sfatuiti sa fac?

Mergi la inceput

Voi folosi si eu BU cand vin in RO. De fapt nu eu, sotul. Dragul de el, inghite tot ce-i dau. A suportat el cu stoicism si tratamentul cu oua crude de prepelita. O tinctura va fi mana cereasca.

P.S. Ce miros si ce gust are BU cereasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sx, din 2 in 2 zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nico!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput