Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)
Raspunsuri - Pagina 14
Ela2001 spune:
BUna.
Abia acum am intrat pe forum sa vad ce mai faceti.
Dimineata am tot trebaluit prin casa, apoi am fost afara cu Diana si la pranz eram f obosita si am dormit.
Philip arati f bine, esti f cocheta.
Eu aproape ca m-am hotarat sa nasc la Maternitatea Bucur si nu la Polizu, asta dupa ultima vizita la medicul de la Polizu, cand
m-a dezamagit cu un control de vreo 2 minute si atat (o eco extrem de rapida la care nu mi-a spus mare lucru).
Pe de alta parte cred ca o sa ma simt mai confortabil intr-un loc unde am mai fost, unde lumea este f amabila, pe doctor si pe
anestezist ii cunosc de f mult timp. M-as fi dus la Polizu numai pt sectia de neonatologie care e f bine dotata.
Carla si eu am mustrari de constiinta ca nu-i acord Dianei atat timp cat ar vrea ea, dar uneori sunt f obosita si nu am putere sa ma joc cu ea, iar alteori am treaba. De multe ori reactioneaza destul de urit la lipsa de atentie din partea noastra(face tot felul de prostii, ne agaseaza cu cerinte imposibile...)
Revin dupa ce citesc ce ati scris.
anamariacs spune:
dragelor, va pupam si noi!
tare dor ne-a fost de voi, dar uite ca nu am indraznit zilele astea sa ma dau jos din pat! azi am comis-o si mai bine imi vedeam de treaba..ca iar m-au luat durerile alea continue in parte de jos a burticii
..dupa, a inceput bb sa se incordeze tot si sa sughite grupa mare..m-am asezat la orizontala, nospa-ul de rigoare si genunchii flexati..acum m-a mai lasat!
mai sunt 8 zile pina vine dna dr..sper sa fie bb cuminte pina atunci!
felicitari noilor mamici de albinute! sa fiti sanatoase alaturi de bbi si de toti cei dragi voua!
imi pare rau ca nu tin minte fiecare dintre voi ce problema a ridicat..dar neuronul e de vina!!
pentru Deea- m-a impresionat povestirea ta!
pe Deea am retinut-o din "cauza" numelui lui BB, DARIAN..asta pentru ca sora mea a venit acum 2 zile cu aceeasi propunere pt bb nostru..
o sa incerc acum sa trimit pe mailul comun poza pentru filmulet..si ceva date in caz de ceva!
va pup mult!!
p,s, trebuie sa schimbam si noi semnatura..am intrat in 36..
ana-maria
35 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
cris_82 spune:
clody...imi pare tare rau sa aud..mai ales ca aveti nevoie de fiecare leut in perioada asta.Nu mai plange..tot raul spre bine

35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosminica laura, pe masura ce colul uterin incepe sa se subtieze si sa se deschida, "tamponul" format din mucus, care acopera deschizatura uterului este inlaturat. Eliminarea lui prin vagin se poate intampla cu o saptamana sau doua inaintea contractiilor propriu-zise sau chiar in momentul de incepere a travaliului. 38+ Elizahttp://bd.lilypie.com/zoHP0.png |
multumesc; f frumos explicat

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
kiralina spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Kiralina..felicitari pt vestile bune de la eco si mai ales ca nu mai esti nevoita sa stai numai in pat..ma bucur tare!!In legatura cu greutatea,nu iti face griji..daca este intr-adevar asa ,va recupera ea pe parcurs,oricum mai e pana la termen..insa ,pe o alta parte,ai vazut ca Ioana zicea cu o zi inainte de nastere ca bebelina e micuta si are 2,700kg si de fapt puiul s-a nascut cu 3,240kg..deci..totul e relativ pana vor aparea ei pe lume!! ![]() |
Ce exacte sunt masuratorile astea....
33 saptamani cu
Ada Ruxandra 
laurraa spune:
| citat din mesajul lui Bebe Beca Carla, incercam si la orizontala, si la verticala... Crede-ma ca am asezat-o in toate felurile posibilie pentru supt! Ii apas si barbia, dar nu imi iese nimic, parca numai cand casca isi deschide gura. Nici cand plange nu e cine stie ce deschisa. In sfarsit, doarme de vreo 2 ore. Cred ca este cel mai lung somn de aseara pana acum. O fi obosit si ea de la atata chirait. Sunt obosita si nervoasa. Am certat-o rau pe Rebeca si mi-a ras in nas si am plesnit-o. ![]() Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)http://community.webshots.com/user/bebeca2004 http://community.webshots.com/user/Berecutza http://community.webshots.com/user/bebebeca |
ea e si geloasa acum, pentru ea e ceva nou; a fost invatata "doar eu" si acum ii vine f greu; este obositor pt tine saracutza cu atatea pe cap; hai linisteste-te ca o sa fie si laptic si trebuie sa fie bine
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani [br Nu mi se pare corect ca sotul sa nu asiste la nastere. Adica .. la distractie sunteti doi, la durere trage doar nevasta? Al meu aproape a lesinat cand i-a luat lui dr sange pt analize, insa la nastere a fost langa mine, sa ma sprijine si sa-mi acorde suport fizic si moral (el alerga sa imi aduca de mancare, a ascultat ce i-a zis dr sa ma ajute sa stau nu stiu cum cu capul sa pot sa imping mai bine, sa dea/raspunda la telefoane, a facut poze etc). Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 31+ |
Saracutzul de el daca ai sti cat de grijuliu e; are nopti cand nu doarme sa ma vegheze daca mi-e rau, dar la asa ceva, sa asiste la nastere, nu stiu daca poate

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
laurraa spune:
| citat din mesajul lui yioanna_s buna ziua,mamicute si burticute! lauraa:superb si eu vreau..am sa-mi comand si eu.si cu plata cum ai facut?eu de pe net nu am luat inca nimic.cu cardul,banuiesc,nu? uau cati tatici avem pana acum la nasteri!!! Yioanna 33+ Stefania Alexandrahttp://bd.lilypie.com/EMiQp2.png http://picasaweb.google.com/yioanna AMR 7 saptamani pana ![]() |
platesti cand o aduce firmei de curierat

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
laurraa spune:
| citat din mesajul lui cris_82 carla...............eu cu almeu ne-am cam saturat de postit,dar ce sa-i facem?Imagineaza-ti ca dimineata ne zicem unul altuia ce am visa sieu ii spun"mami,am visat ca te violam.. ![]() .Refacere usoara socrului ![]() ![]() |
hmmmmm eu lu a meu dupa 9 luni de pauza si cat o sa urmeze dupa nastere i-am zis ca fac un nou post de televiziune da persnaje doar noi doi

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
laurraa spune:
| citat din mesajul lui clodyac fetelor acum am ajuns in casa am fost la farmacie si am luat vata , fasa sterila , cateva perechi de chilotei de babuta ![]() sa va explic :- eu luam inainte 650 ron in mana deci pe 15 si 30 erau : 325 ron - astazi am luat : 327 ron uauuuuuuu cu 2 ron in plus ia spuneti nu-i asa ca e mult ![]() buni si astia aaaaaaa si ca cireasa de pe tort pe ziua de azi sotului i s-a redus salariul cu 3 milioane vechi asta asa ca inainte de nastere nu eram destul stresata ca nu am banuti ![]() ![]() ![]() 34 + cu Razvan Andrei (dupa UM) 36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
curios cu angajatorul asta; fffff putin; saracutza de tine, dar las ca bebe e norocul casei si nu stii cum se poate schimba si va fi mai bine
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani

Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)

am fost la farmacie si am luat vata , fasa sterila , cateva perechi de chilotei de babuta 
Razvan Andrei (dupa UM)