Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Yioanna..multumesc..asteptam pozele!!
Kiralina..felicitari pt vestile bune de la eco si mai ales ca nu mai esti nevoita sa stai numai in pat..ma bucur tare!!In legatura cu greutatea,nu iti face griji..daca este intr-adevar asa ,va recupera ea pe parcurs,oricum mai e pana la termen..insa ,pe o alta parte,ai vazut ca Ioana zicea cu o zi inainte de nastere ca bebelina e micuta si are 2,700kg si de fapt puiul s-a nascut cu 3,240kg..deci..totul e relativ pana vor aparea ei pe lume!!

35+ Darius Nicholas
AMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

MH,felicitari pentru vestile bune,multa bafta,abia astepta sa povestesti.

KIRALINA,ma bucur ca e bine, spor la cumparaturi,nu?

PICKY,tinem pumnii sa inceapa travaliul!

IOANA,imi pare rau ca ai probleme,sper sa reuseasca Sara sa suga corect.
Te cred ca esti suparata ca "te-ai certat" cu Rebeca,ea nu-si da seama ce obosita si stresata esti,si mai stiu ca au nervii mai tari ca noi copiii astia,uneori cred ca ne provoaca special,sa vada cum reactionam.

elena, s.33 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

buna, eu am ajuns la zi

Deea si pe mine m-a emotionat povestea, felicitari pt. curaj!
Magda, sa-ti traiasca fetita, filmuletul este demential
Ioana, Carla, multumesc , m-am gandit eu ca n-o sa ajunga copilul in sacul aspiratorului doar ca sper din tot sufletul sa nu avem nevoie, pe mine ma sperie zgomotul, de aia nu ma incanta ideea.

Carla, in seara asta vorbesc cu persoana si-ti dau un raspuns.
Ioana, e foarte haioasa Rebeca

mh, felicitari pt. verdele la nastere naturala, sa dea Doamne Doamne sa fie bine, repede si usor!

33+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Bebe Beca Imi pare rau ca ai probleme cu alaptatul.
Nu am experinta, dar iti spun ce am invatat la curs, poate totusi ajuta: Daca nu deschide gura bine, ii dai pe la gurita cu sanul pana deschide gura mare si atunci , hap il bagi bine!! Daca nu deschide bine gurita nu o lasa sa apuce. Ii dai asa cu momeala pe la nas pana deschide gura ca un peste.

33 saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

maria bunica.......

carla...............eu cu almeu ne-am cam saturat de postit,dar ce sa-i facem?Imagineaza-ti ca dimineata ne zicem unul altuia ce am visa sieu ii spun"mami,am visat ca te violam.."si el la mine:"si eu la fel".Cred ca atuncea cand o sa avem unda libera,cutremurul asta care a fost sambata o sa fie o nimica toata pe langa ce o sa provocam noi.
Refacere usoara socrului

clody...............in prenatal si postnatal iei 85% din salariul brut,deci...s-ar putea sa fie mai bine acuma cu banutii ca e posibil sa iei mai mult decat daca ai fi efectiv la munca

mh..................ne bucuram sa auzim vesti bune.Dar am si eu o rugaminte...mai lasa-mi si mie ceva din morcovul ala al tau,ca azi am inceput si eu sa pird din dop...mi-e frica...

laurraa............ai mare dreptate cu barbatii astia ai nostri,al meu e 2m fara cap si e mai slab de inger ca mine.Daca bag un film de groaza la pc,imediat se intoarce pe partea cealalta,isi pune perna in cap sau pledul ca sa nu auda nimica si se baga la somn.

Bebe Beca.........sper din tot sufletul sa se rezolve situatiaSi incarca sa te intinzi un pic ca te-a ajuns oboseala...si incearca sa vb cu Rebeca ..poate se simte un pic geloasa

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Kiralina.........felicitari pentru vestile bune de la eco

cosminica........prea tare ...oare o fi avut si preferinte la culoare?

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetelor acum am ajuns in casa am fost la farmacie si am luat vata , fasa sterila , cateva perechi de chilotei de babuta si am verificat cardul ..... sa va explic :

- eu luam inainte 650 ron in mana deci pe 15 si 30 erau : 325 ron
- astazi am luat : 327 ron uauuuuuuu cu 2 ron in plus ia spuneti nu-i asa ca e mult buni si astia

aaaaaaa si ca cireasa de pe tort pe ziua de azi sotului i s-a redus salariul cu 3 milioane vechi asta asa ca inainte de nastere nu eram destul stresata ca nu am banuti

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

clody imi pare extrem de rau, stiu ce inseamna si te inteleg, si noi ne dramuim si incercam sa ne descurcam cu venituri foarte mici. Sper sa va fie bine si poate reuseste sotul sa castige mai bine, mai ales ca vine si bebita si o sa aveti nevoie de banuti.
Doamne Ajuta, nu va lasa El chiar acum!

33+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, imi pare rau ca sunt probleme cu alaptatul, din pacate eu stiu si la ce te referi. eu pe philip l-am alaptat pana la 3 luni dar cu plans si rani la fiecare alaptat. lapte inca aveam destul dar nu mai rezistam psihic, apoi pediatra mi-a zis ca-i ok si pt mine a fost o usurare sa-l trec pe formula. apoi am suferit insa ingrozitor, ma simteam cea mai rea mama pt ca n-am putut sa-l alaptez mai mult. acum m-am mai calmat dar tare as vrea sa pot alapta acum. m-am mai documentat, am fost si la clasa de alaptat, dar cine stie. iti tin pumnii sa fie bine.

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

alinutza iti multumesc pt gandurile bune asta e mergem inainte cumva trebuie sa o scoatem la capat nu?

asta e sper sa nu fie foarte greu

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput