Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 5
CRIXIA spune:
Asa, asa, cu personalitate!
Oricum, a luat ff bine! Suzeta aveti?
Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Asa, asa, cu personalitate! Oricum, a luat ff bine! Suzeta aveti? Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt |
Avem vreo5 bucati pe firme si culori diferite...dar la noi se numeste obiect de invatat copilul sa scuipe.Nu-i place o impinge afara din gurita
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Cornelia spune:
Poze recente cu noi:
Aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Paste1Mai# poze de la Paste si 1 mai si aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/20094MaiPetrecereStefan# de la marea petrecere a lui Stefan.
In alta ordine de idei, Stefan e copt de raceala .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
sinzi_ana spune:
Cornelia, frumosi copii!!! Deci mai faci un rac?
Dodo, sa iti traiasca mancacioasa!!! Ai mai pus poze noi cu ea?
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Ontica Camelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Avem vreo5 bucati pe firme si culori diferite...dar la noi se numeste obiect de invatat copilul sa scuipe.Nu-i place o impinge afara din gurita Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Bravo ei, fata isteata! Ce sa "molfaie" la plastic cand are mami niste "bunatati"? Fetele mele nu au vrut suzeta, si bine au facut. Pentru promptitudine.
Cornelia sunteti niste frumosi. Cum merge invatatul mersului pe role? Sanatate lui Stefan!
Alexandrei a inceput sa-i placa la gimnastica dupa a doua sedinta , sper s-o tina tot asa.
O zi buna si multa sanatate!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Cornelia ma bucur ca te-am vazut si pe tine si burtik! Copii sunt asa frumosi, Maria are parul luuung(eu sufar ca Alexiei n-am putut sa-i las parul lung, ba ca se tocea, apoi l-a tuns ea pe alocuri...). Despre Stefan, eu cred ca-ti seamana foarte mult! Frumos!
Dodo eu i-am dat Alexiei suzeta in jur de 3 luni ca tot baga manuta in gura, iar eu de frica sa nu ramana cu degetul in gura....
Tu cum te simti, obosita?
Camelia nu renunta cu Alexandra, cand va gusta reusita nu va mai ezita sa mearga! Am vb ieri cu tati al vostru si ma gandeam ca daca vreti incurajari, venim si noi, ca sa aiba o colega incepatoare.
O zi cu soare!!!
Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI!!!Sarbatoritilor.
Simona, felicitari, sa-ti traiasca puiutii.
Gabi, felicitari pentru mancacioasa!!!!!Pe cand botezul?
Noi cautam cazare la Cazanele Dunarii. Pana acum am stabilit, Bea Dubova. A fost cineva prin zona, vreo cazare buna ?
S-au intors prietenii nostri de la mai din Bulgaria, si au fost extaziati super super totul. Au fost cazati la hotel marina de 5 stele ,90 de euro de persoana tot sejurul, adica 4 zile.
jone spune:
cand ma simt coplesita ca voi avea 2 copii....ma gandesc la tine Camelia...[:-D] si parca imi revin....apoi ma gandesc ca mai sunt mamici cu 2 copii si taticu...dus cu pluta (adica naviga)
si ma gandesc ca gasesc eu cumva sa ma descurc.
azi e miercuri si e frumos afara si sunt in toane asha si asha.
ieri m-am dus sa imi cumpar cate ceva pentru mine.
si m-am intors cu una pereche sabotei de plastic si 2 fustite ...ptr alex.deci se cheama ca mi-am luat si eu ceva.
pupici.
jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Dodo-pui spune:
Sinzi da am mai pus pozici cand a implinit o luna
Camelia s-a intamplat sa fiu pe faza
Crixia am si zile in care ma simt fff obosita si atunci ma "vindeca"unul sau amandoi cu zambetele lor
Dana ,da botezul este pe 17 mai la ora 12 la biserica din curtea unitatii militare(din km 4-5).
Jo o sa te descurci
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
cornelia, foarte frumosi copii ai.si tu esti o scumpa cu burtica.mi-aduc aminte de stefan ce mic era si dormea in scaun cand m-am intalnit cu tine de mi-ai dat premergatorul pentru nepotelele mele.ce a trecut timpul.
dana, numai 90 euro 4 zile.pai e pomana curata.super.
jo, bun si sabotii.
gabi,sunteti deja mari.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan