Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 18
vladis spune:
am fost si noi duminica sa facem un mic rodaj la masina pana la www.dropshots.com/vladis#albums/tulcea%202009" target="_blank"> acvariul de la tulcea, le-a placut foarte mult copiilor, iar noua, adultilor, ne-a placut orasul, curat si linistit.
noapte buna!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
---------------------------------------------
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
--------------------------------------------
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
CRIXIA spune:
hello again!
Vladis, frumosi mai sunteti, iar Miruna se pare ca va depaseste in curand la inaltime! Si noua ne-a placut la acvariu, cam micut, dar ne multumim ca e modern, curat...
o zi placuta de vara!!![]()
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+27 sapt 
jone spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA Buna ziua! Dodo, am vazut copii, frumoosi, dar vorba andatei parca vroiam sa te vad si pe tine! ![]() Camelia ce zice Alex, cum a fost iesirea? Mey mamici, ![]() Alexia mea e pe zi ce trece mai legata de mine, vrea sa doarma cu mine din ce in ce mai mult. A ajuns sa-i spuna lui tati ca nu-l iubeste pe motiv " tuuu, tot timpul dormi cu mami!! Burtik creste si de abia ma mai suport pe mine, iar ea vrea cu mine, numai cu mine! Merg in fiecare seara si ma inghesui la ea in pat pe 80 cm, deci eu stau ca p-o creanga, intr-o dunga.... ![]() Deja face planul, cand va veni bb ea va dormi cu mine in pat. Uneri spune ca bb s adoarma in camera ei si ea cu mine..... ![]() presimt ce vin vremuri grele ![]() ![]() Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt ![]() |
am revenit!
of! asta cred ca e boala fetitelor noastre.
stii ca ziceam ca si eu cam dorm in ultima vreme ingramadita in pat de o persoana?!
si noi am avut discutie aseara: unde doarme bebe?
ca va dormi cu mine in pat?i-am explicat ca bebe va dormi in patutul propriu, ca fiecare doarme in patul ei ca trebuie sa ne odihnim.
si toata ziua se tine dupa mine si imi toarna replica:"ma tin si eu dupa tine"
aseara a ramas destul de impresionata ca a simtit ca bebe i-a tras una unde tinea ea manutza....alex ii zicea o poezie...asta dupa ce a scris cu pixul pe burtica.
va pupam
jo
,
si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Ontica Camelia spune:
Buna!
Asa..., sa raspund Cristinei, Alexandrei i-a placut la padure, s-au jucat, au colorat, au mancat. Cand am luat-o de la gradi imi spunea ca este f obosita, cand i-am spus ca la anul nu o mai las
fiindca vine obosita din excursie s.a revigorat imediat.

Legat de "aspectul exterior" al lui Dodo, cand am vazut-o la botez era frumoasa, radioasa si ca orice mamica de bb putin obosita
, asa ca, Gabi, pune poze sa te vada fetele.
vladis sunteti niste frumosi
, se vede ca v-ati distrat in vizita de la Tulcea. 
jo & crix putina pregatire psihologica trebuie sa faceti copiilor, dar "masurile" le veti lua cand veti aduce bb-lushii acasa.
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
vladis spune:
buna, fetelor, multumim de aprecieri 
aseara am intrat cam pe fuga, ca intotdeauna de acasa, doar sa pun pozele, deoarece nu pot de la serviciu si nu am avut timp sa multumesc crixiei pt. numele de medici pneumologi, intre timp am aflat ca dr. pall eniko are cabinet privat pe zmeurei, in tomis III, o sa trec azi pe acolo.
vlad se recupereaza binisor, mai e pe ventolin si claritine, nu l-am dus inca la gradinita, motiv pt care nu stiu nimic de vreo serbare, vad ca voi discutati de roluri si costume, sper sa nu ma trezesc cu cine stie ce personaj....nu v-am zis de gradinita lui, gamex, ca s-a mutat de la brotacei intr-un nou sediu, o vila pe lahovari, am fost doar la vizionare, mi-a placut ce am vazut, dar n-am apucat sa mergem in noua locatie deoarece s-a imbolnavit. interesant este ca nu s-a modificat taxa, chiar daca spatiul este cu mult mai mare. pentru fetele interesate, vor face si grupa mica de la 2 ani si nu au vacanta, ceea ce e foarte bine pt parintii care nu au alternativa pe timpul verii.
referitor la somnic, nu prea pot sa ajut, deoarece la noi a fost invers, adica miruna a dormit singura in camera de la 1 an pana la 11 ani, cand le-am facut dormitor comun, motiv pt care s-a acomodat greu cu un intrus in dormitor, dar acum, daca il mai iau la mine cand e bolnav zice ca ii e frica sa doarma singura ![]()
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
jone spune:
+nuga+cirese si iar cafea.asta e meniul de dimineata.![]()
noroc ca la pranz servesc masa la cantina si asha pap normal ciorba si felul II.
am fost ieri la control...trai pe vatrai.nu i-am zis doctoritei ca eu ma duc la serviciu.ma fascineaza de cate ori o vad si stau si ma holbez la ea in loc sa ii zic ce am de zis.
in weekend vom avea vreme de plaja?
adriana...tu pe unde esti?
ce mai fac fetele care erau mereu prezente pe aici?sunteti ocupate banuiesc cu jonglatul:servici, copii, casa.
stiu ca eram datoare cuiva cu niste raspunsuri legate de costurile ridicarii casei.
am gasit notitele.dar concluzia mea este ca daca te asptepti sa te coste 10 000 de euro sigur vor fi neprevazute cam 5000 euro peste aia zece.
pupam.
jo
,
si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ontica Camelia Legat de "aspectul exterior" al lui Dodo, cand am vazut-o la botez era frumoasa, radioasa si ca orice mamica de bb putin obosita , asa ca, Gabi, pune poze sa te vada fetele.![]() |
Esti f dragutza Camelia

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Salut!
Gabi 
. Cand pui pozele?![]()
jo interesant micul dejun
, bine ca este agreat de bb. La ce dr mergi, de este asa de "fascinanta"? 
Mai, eu imi fac curaj sa trec prin materia pentru liceta
, examenul este pe 22, materii 8, stufoase si timp putin
. asa ca va bag in seama cand am timp sau cand mi se acreste
de citit
.
o zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
nastasie spune:
sunt si eu pe aici.acum am ajuns acasa dupa nspe drumuri de am venit clocita din masina.de azi dimineata de la 7 cu curu in masina.acum imi trag sufletul.
dodo, vrem poze.
jo, eu nu am vazut burtica.inca astept pozele.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
CRIXIA spune:
buna ziua!
azi sunt cam racita, cred c-am luat un virus...gat, nas, stare de boala
...ce sa iau? Oscilo si naturale(lamaie), atat?
Aseara am fost la control, bebik are 1200 grame si se pare ca o duce bine in piscinik ei!![]()
Alexia se pregateste de serbare, cica tre sa fie ratzusca, ce costum sa-i improvizez? O idee,... ceva?!
acum va las, poate revin dupa-amiaza
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+27 sapt