Gasca de Constanta *106*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI!!!!tuturor copiilor. Sa cresca mari,puternici,voinici si sanatosi.Voi mamici sa va bucurati de ei, cu ei; multa fericire va doresc.Distractie maxima.
Adina concediu placut.
Ege, nu te mai vad online ...esti pe undeva plecata ?

As fi vrut ca primaria sa organizeze un carnaval cu mamici si cu copii. Sa vina lumea imbracata cu mic cu mare de carnaval cu muzica si tiribombe. Sa cante adultii ptr copii, asa cum fac copii ptr ei si ptr sarbatoarea craciunului, etc etc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Au plecat la 9 si se intorc in jur de 15,30. Fiind gradi PP, le-au luat mancare, apa, sucuri si tot ce le trebuie. Am platit 15 ron.

Serbarea de la gradi, la noi va fi un soi de carnaval, sau cel putin asta isi doresc doamnele, copii au roluri din povesti (Capra cu trei iezi, Fata mosului si fata babei, Ursul pacalit de vulpe, Scufita rosie) si majoritatea parintilor cauta costume adecvate rolurilor (iepuri, vulpi, lupi, scufite, capre etc ).

---------------------------------------------
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

--------------------------------------------
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Noi ne-am intors din parc;copii au primit o ciocolata mare din partea primarului s-au jucat si urmarit spectacol

La multi ani tuturor copiilor!

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Revin cu vesti despre mandra cea mare. Au ajuns la gradi pe la 15,10, cand am mers s-o "recuperez" toti piticii asteptau rupti de oboseala sa vina parintii dupa ei. Le-am facut si o surpriza, le-am dus la cofetarie.

Sa va spun o faza de-a Alexandrei. Aseara, dupa ce am i-am facut baie Teodorei, am trimis-o sa-i spuna sora-si sa vina la baie. Alex nik. Am mers sa vad de ce nu vine si, ce credeti? Fata mea avea o discutie serioasa legata de autoritatea "paterna" cu ta-su. Ta-su ii spusese sa vina la baie, iar ea i-a raspuns ca nu este el seful in casa, ci mami. Va dati seama ce s-a "zburlit" ta-su. A trebuit sa-i explic copilei ca tati e "capul" familiei, iar mami este "gatul" ...dupa care se roteste capul.

Distractie placuta alaturi de sarbatoritii zilei!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Gabi, frumoase pozele, dar mult mai frumosi copilasii. Data viitoare cand mai iesi cu ei roaga pe cineva sa iti faca si tie o poza cu feti-frumosii.
Cami, viata grea cu Alexandrele. Au personalitate puternica

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna dimineata la toate lumile. Sunt la a doua canoaie de cafea si parca se intrezareste trezirea.
La multi ani tuturor copilasilor pt. ieri, sa aiba parte numai de FERICIRE IN VIETULICILE LOR scumpe.
Si noi avem serbarea de sfarsit de an tot ca un carnaval.
Eu abia astept sa se termine mai repede gradi ca sa pot merge la tara sa imi vad baietelul care sta acolo de 2 sapt. Numai cand ma gandesc la el imi vine sa plang de dor.
O zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Salut!
Si eu tot cu cafea in fata sunt, dar prima .

Adina am vorbit cu educatoarea, si-a amintit ca voi sunteti plecati in Grecia, motiv pentru care a amanat serbarea pentru joia viitoare, ca sa poate ajunge si Scufita rosie.
Aura te inteleg si noi suferim la fel cand avem copii departe.

O zi buna!

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!

Dodo, am vazut copii, frumoosi, dar vorba andatei parca vroiam sa te vad si pe tine!

Camelia ce zice Alex, cum a fost iesirea?

Mey mamici,
Alexia mea e pe zi ce trece mai legata de mine, vrea sa doarma cu mine din ce in ce mai mult. A ajuns sa-i spuna lui tati ca nu-l iubeste pe motiv " tuuu, tot timpul dormi cu mami!! "
Burtik creste si de abia ma mai suport pe mine, iar ea vrea cu mine, numai cu mine! Merg in fiecare seara si ma inghesui la ea in pat pe 80 cm, deci eu stau ca p-o creanga, intr-o dunga....
Deja face planul, cand va veni bb ea va dormi cu mine in pat. Uneri spune ca bb s adoarma in camera ei si ea cu mine.....
presimt ce vin vremuri grele

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Buna ziua!

Dodo, am vazut copii, frumoosi, dar vorba andatei parca vroiam sa te vad si pe tine!

Sincer nu aveti ce vedea sunt tot asa de "grasa" cum m-ai vazut acum...o mie de ani cand ne-am intalnit

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Buna ziua!

Sincer nu aveti ce vedea sunt tot asa de "grasa" cum m-ai vazut acum...o mie de ani cand ne-am intalnit

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Pai eu te-am vz de 2x, prima data te lua vantul pe strada, iar a 2-a oara la petrecerea de Craciun de la club. erai muuult mai ok.

Sa-ti vedem sclipirea ochilor macar!

eu ma abtin sa va arat ceva, de fapt nici nu prea am facut poze in ultima vreme. Oricum, va conturez un pic:...sunt ca o bila!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput