Bucurii de sept-oct 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 17

mexxa spune:
da ce liniste.....ati plecat la de amiaza?
Si eu am o leneee.... revin pe mai tarziu...
, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

GETY spune:
Mexxa, faci nani?
Si mie mi-e somn, dar am prajit niste parjolute si acum citesc un pic pe net.
De n-am cum, ca Maria abia se trezeste cand ajung eu acasa. Am noroc ca doarme si noaptea bine.
Lexi, eu am cumparat cereale cu cacao, m-am gandit ca o sa renunte la biberon si o sa le manance cu lapte si lingurita cum am citit ca fac copiii vostri. Dar nu... Le mancam amandoua asa, uscate, dintr-un castronel.
Am vazut pozele cu Cosminutza, mamica si bunica...
Monique_new, iarna vrem zapada pe care nu o avem si vara vine prea repede si parca e prea cald.
Asa creste Maria Diana

eleņia spune:
Buna seara
fetili am o stare tare aiurea,deocamdata nu pot sa spun nimic din ce motiv,dar sper sa pot intr-o buna zi
vreau sa felicit pe Gabitzica
Mexxa sper ca Sebi sa se faca repede bine papaciosul de melcisori cu lapte
Roxana ma bucur ca analizele Dariutzei au iesit asa si sper sa se faca cat mai repede bine,si ma impresionat enorm de mult cum se roaga ea fetitza cea curajoasa

eleņia spune:
Cata imi pare rau pentru Erik si sper sa nu se adevereasca diagnosticul
erik
Tanima multa sanatate

eleņia spune:
Lilico mama te inteleg ce vrei sa spui despre Vladone un duracel am si eu,noroc ca stam la curte si are unde se desfasura,Vladone cel nazdravan
Monique promit sa vizionez pozele cu mica printeza pe care o pupez dulce dulce
mei Lexi si ce daca schimbi prefixul eu l-am schimbat acum aproape 2 ani si de atunci parca ma simt mai deschisa,mai frumoassa si mai implinita asa caa fruntea sus mamica frumoasa

eleņia spune:
mei fetili vreti ploaie veniti la mine ca in timpul zilei este cald,iar pe seara ploua cu galeata de iti e mai mare dragul cum se potoleste tot praful si caldura acumulata peste zi,asta de vreo 2 zile
de citit am citit in fiecare zi dar nu am avut putere sa scriu cand stiu ca sunt unele mamici care au intradevar probleme si eu ma prostesc
ma bucur ca in curand bucuriile noastre bolnavioare or sa se faca bine si urez tuturor puilor sanatate
va pupez si sa aveti o seara placuta

mexxa spune:
Gety nu am mai reusit sa adorm....chiar daca imi cadeau ochii pe tastatura. Acelasi meniu l-am facut si eu azi
Am dat la copiat Alladin...din minunata lume Disney, Sebi este fascinat de fascinat de filmele de la Disney...Si el si eu
Dupa ce a vazut Finding Nemo....a povestit la toti copii in parc cum nenea a luat pestele si la pus in borcan...nu putea sa zica acvariu si cum a venit tati si la salvat. Comunica foarte bine dupa 2 filme vazute ca il pun sa imi povesteasca si il intreb e si cum.E asa dulce
La fel d efain a fost si Open Season
Gata m-am laudat destul.
Elenia
Fug la nani ca e tarziuuuu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

cata14 spune:
Tanima, o am pe mama si pe saocra-mea care mai stau inca vreo 2 luni si jumate. Nu ma puteam descurca in ultimele luni de sarcina cu cat am avut de alergat si de tras cu Erik. Eu lui Erik ii dau "flaxseed oil" (un ulei de plante care este f bogat in Omega 3), oua de casa (ne-am luat gaini ptr asta ca sa stim ce le dam sa manance) si somon pe tigaie sau pe gratar. I-am mai dat deasemenea un extract de frunze de maslin (care are puternic efect antiparazitar).
Sincera sa fiu nu prea am facut fata bine ca am avut o perioada neagra in care am plans in fiecare zi de multe ori pe zi.

mexxa spune:
Buna dimineata-uta buna buna pt doamne
Cata va doresc sa treaca zilele cu nori negri si sa iasa soarele pe straduta voastra

cata14 spune:
Lilina, eu am depasit momentul de criza si acum sunt destul de convinsa ca diagnosticul e gresit. dar tu de ce esti deprimata? Viata e frumoasa oricum ( ce filozoafa sunt!).
Apropo de nazbatii si de cat de greu e sa te intelegi cu un baietel de 2.5 ani, ma inscriu si eu in clubul celor care nu mai pot sa faca fata uneori la cate nazbatii face puiul. Eu m-am gandit ca l-am cam si rasfatat ca a fost bolnavior ... dar cred ca e mai mult varsta incapatanata la care sunt ei acum. Am citit ca se imbunatatesc simtitor dupa 3 ani asa ca rezistati eroic, mai e un pic!
Mexxa, , nu te stresa chiar asa de tare cu caria lui Sebi, oricum sunt dinti de lapte si ii va schimba. mergi la dentist (eu aveam un dentist bun in Buc, daca nu gasesti pe nimeni altcineva pot sa-ti trimit numarul lui de telefon - daca o mai fi acelasi).