Bucurii de sept-oct 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 14

anangel_lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yoannamarie Te-ai antrenat pentru saptamana viitoare?! ![]() ![]() ![]() www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate! Mitzu si...perlutzele... ![]() Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit... Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ![]() |
Da' tu de unde stii??

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

yoannamarie spune:

Referitor la
schimbarea prefixului...![]() ![]() ![]() |
...
..................................................................................................................................................
......................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................
......................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................
Inainte sa apuci sa

Hai, mey... Fruntea sus!!!! Crede-ma...varsta pe care o vei implini...e superba!
Se spune ca doamnele ajung la apogeul feminitatii la varsta de X0 de ani (varsta pe care urmeaza sa o implinestit tu...). Atunci se pot bucura cu adevarat de afectiune, fidelitate si respect. Asadar...felicitari!

Si...(un sfat din partea mea...) bucura-te de varsta pe care o vei implini...pentru ca o singura data in viata te intalnesti cu ea si ar fi pacat sa nu profiti la maximum!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu

GETY spune:
Lexi, ei, cum de unde stie? Nu am avut in cele 90 capitole scrise si zilele noastre de nastere?
Tu schimbi prefixul, dar eu ce sa zic, ca l-am schimbat de aproape 5 ani?! Sanatosi sa fim...
Lexi, nu stiu cum ar trebui sa strigam catalogul, doar sa facem un filmulet, ca multe mamici n-au scris de mult timp pe forum si tare as vrea sa mai aflu noutati despre ele si Bucuriile lor.
Yoanna, si la noi a tras o ploicica, dar dupa aia s-a facut frumos si a iesit si soarele. Cel putin la Iasi asa a fost ziele astea: ploicele scurte, alternate cu vreme frumoasa.
Eu sincera sa fiu, imi doresc sa ploua un pic mai mult. Ca sa creasca ce trebuie la tata in gradina, sa pot culege si eu.
Tanima, multa sanatate puiutilor tai!
Mexxa, multa sanatate si lui Sebicu (Bibisorul) tau.
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
Uite, ca-i si Yoanna prin zona si ti-a explicat si ea cum a aflat cati ani implinesti.
Mai ploua in Bacau, Yoanna?
Asa creste Maria Diana

anangel_lexi spune:
Yoanna, iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Si stai linistita, ma gandeam eu ca nu ai spionat, ma gandeam ca m-am dat eu de gol...
M-as bucura de varsta pe care o implinesc daca nu as simti ca am ajuns la jumatatea vietii...In familia mea se pare ca speranta de viata nu e prea mare daca ma gandesc ca tata a murit la 57 de ani. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

GETY spune:
Lexi, nu te lua dupa asta... Uite: mama mea are o sora si un frate care au murit la 49 ani fiecare, dar mama mea a implinit anul asta 60 ani si sora cea mai mare implineste anul asta 70 ani.
Mariuca mea inca doarme si eu ma pregatesc sa mai o masina de rufe azi. Doar sambata am spalat 2 masini, dar murdareste Maria hainute intr-o veselie....
Asa creste Maria Diana

yoannamarie spune:
Gety, esti nascuta la o diferenta fara o zi fata de sora-mea...ea e pe 29 aprilie, acelasi an ca si tine... Asa-i ca-i faina varsta voastra? Ma uit la sora-mea si...arata mai bine ca niciodata... Pe cuvant!
Ce bineee ca la voi a iesit soarele! La noi s-a oprit ploaia dar tot innorat e...si a inceput sa bata si vantul...
Stiu, oarecum cum a fost vremea la Iasi...Cel putin, intr-o parte a judetului... Weekend-ul ce a trecut l-am petrecut la Tg. Frumos, Iasi! Am avut doua zile de vis...Soare cat cuprinde...temperaturi de pana la 27-28 de grade...Nu a plouat deloc! Mitzu s-a desfasurat cum a vrut...a batut curtea in lung si in lat etc....Eu am lenevit pe sezlong, la aer curat...Atat de bine m-am odihnit....Cum am ajuns aseara in Bacau...iar m-au apucat insomniile, durerea de cap etc...POLUARE, STRES, AGITATIE!!!!!!
Gety, o intrebare, te rog... Imi poti spune care e programul Gradinii Botanice? Caci planuiesc sa-mi iau clanu' si sa facem o vizita...la sfarsit de saptamana! Mercic!
Lexi, in avans...
Si...
M-as bucura de varsta pe care o implinesc daca nu as simti ca am ajuns la jumatatea vietii...In familia mea se pare ca speranta de viata nu e prea mare daca ma gandesc ca tata a murit la 57 de ani. |
Imi pare rau pentru tine si tatal tau

Pai...sa-ti spun ca mami meu a murit cand avea 43 de ani?

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu

mexxa spune:
Mai fetelor ce va bat ..
Pai voi in loc sa fiti fericite ca aveti copii frumosi si sanatosi, sa va bucurati de fiecare dimineata in care le priviti fatuca lor nevinovata....sa va faceti planuri cum va fi mai tarziu, va oerientati ce scoli vor urma ...sa strangeti bani de nunta pt copii ...samd, voi ce faceti???
Lexi tu in loc sa faci lista cu bucate pentru ziua ta....tu te pui pe ganduri negre..??? pupici mamico si nu uita ca fieca etapa a vietii este minunata.
Gety, Yoanna idem ce am zis si pt Lexi.
Eu cred ca vremea e de vina la voi.
Multi pentru mamicile frumoase.Sa va treaca supararea si starea asta urata.
, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

GETY spune:
Yoanna, UITE AICI PROGRAMUL.
Noi de obicei mergem sambata sau duminica si gasim tot timpul deschis.
Asa creste Maria Diana

mexxa spune:
Yoanna la Gradina Botanica e deschis in fiecare zi de dimineata pana seara
Acum Bibisor se uita la Finding Nemo . E super captivat...ii place tare mult.
Si aici se pare ca sa abatut un nor.
Am uitat sa va zic ca am fost si la un interviu...dar era un salar mic...mult prea mic cu un program de 10 ore/zi de l pana v si nu am putut accepta.Sper sa vina oferte mai bune., mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....