Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
aoleu!!! Doamne fereste! bine ca ai scapat intreaga. brrrrrr
mananca si tu mai cu atentie ca ai copil mic de crescut si pana o ia Edi mai e nene....
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 numai soacrele pupa copiii pe maini? de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Si babele necunoscute prin parc dar la alea sar si eu de fund in sus.
andreea nasol moment, bine ca ai scapat cu bine.
gaia.nevia spune:
moooa, acu mi-am adus aminte. Si scorosenia noastra facea la fel cu Teo...
Da a noastra s-a suparat de tot de atatea critici si nu mai vrea nici sa vada nepotii, dar sa stea cu ei... Se da bolnava rau.
Noroc cu socrul, painea lui Dumnezeu.
Deci, chiar asa!!! Numai soacrele baga mainile copiilor in gurile lor?!
Mama de ce nu face asa? (tx God)
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
nicoleta15 spune:
eeei, fetelor, eu ce sa mai zic ca soacra-mea se gasise sa il pupe pe Alex pe maini exact dupa botez cand stiu ca nu e bine sa pupi copilasii. stia si ea ca mi-a zis ca stie, dar...
eu nu vb cu ea. nu ne vizitam, nu ne iubim
[url = "http://giurgiu.nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=170l" ]VOT PT ALEX [ /url]
nicoleta15 spune:
iti spun eu de ce,gaia.nevia. pt ca soacrele nu suporta nurorile si pt ca fac orice sa le enerveze. cel putin asa e in cazul meu. sper ca nu sunt toate asa
[url = "http://giurgiu.nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=170l" ]VOT PT ALEX [ /url]
babytza spune:
Doamne, Andreea , bine ca esti ok Tocmai acum cand fetita si-a gasit ursitul dispareai...si iar ramanea hunul cu ochii in soare
Mda...buna intrebare...si mama ii face asa si ma scoate din sarite, eu sunt foarte scarboasa la faze de-astea ....Ma gandesc , bebe ii baga mana in gura si apoi e cu manuta la el in gura....e ca si cand il pupa pe bot si nu suport asta...nici eu nu il pup pe gura. Dar daca va zic ce ii face soacra, de imi vine sa o impusc Ea e foarte credincioasa si duce chestia asta la extreme. Si printre altele crede in deochi. Si cum intra in casa se mira de el si apoi il scuipa sa nu il deoache si apoi isi baga degetul in gura , pe limba si ii da pe frunte...cica sa fuga deochiul Si nu doar ea ii face asa, ci toata familia din partea sotului
Referitor la sare : eu nici daca vreau nu am voie sa ii dau pana dupa un an. Noi avem probleme cu un rinichi si sarea e ultimul lucru care ne lipseste. Dar momentan nici nu e nevoie, din fericire ii place papica fara. Deci pas. Dar nu cred ca i-as pune nici daca nu ar fi problema cu rinichii. Se pot adauga alte mirodenii , care sunt permise la varsta lor si nu fac atatea probleme cum e sarea
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicoleta15 iti spun eu de ce,gaia.nevia. pt ca soacrele nu suporta nurorile si pt ca fac orice sa le enerveze. cel putin asa e in cazul meu. sper ca nu sunt toate asa VOT PT ALEX |
Uite cum arata daca stergi pauza care ai pus-o dupa url si egal si dupa " si dupa a doua [ moooooa ce de pauze ai lasat
nicoleta15 spune:
AOLEEEEEU!Babytza si tu nu ii zici nimiiiic?
la noi a venit odata bunica sotului si ce credeti ca a facut. a scos 10 lei si a inceput sa ii dea lui Alex pe fata cu ei. cand am vazuuuuuuuut...si eu si sotul am sarit ca arsi. cred ca am si speriat-o
babytza spune:
Ah mai fetelor ,cred am uitat sa va spun. Ieri dimineata la ora 6 fix cand m-am trezit sa ii dau piciului sa bea laptic ,l-am verificat la gingiute si am remarcat ca a iesit si al doilea dintzoc. V-am mai spus ???
300 spune:
muuh ai mare dreptate am patit si eu dar... i-a pupat piciorusul. a fost tare simpatica. ma bucur mult sa te citesc mai des.
ada mica no comment. sa-mi dai si mie linkul ala cu masuri pe mess acum nu pot intra de pe calc. drum bun!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...