Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 5
CosmyB. spune:
Lumi 1.eu prune nu i-am dat inca, insa poti sa le combini cu orice alt fruct care nu e laxativ, asa fac de obicei, incerc sa combin legumele sau fructele astfel incat sa nu constipe sau sa provoce diaree.
2. I-am pus usturoi in spanac, broccoli si ii place f mult.
3. Am, dar e prea mare, pentru Maya ar trebui sa achizitionez si eu una.
ce decalartie
Cuscra e mortal David, vrea sa o ia la picior prin casa pune-l pe covor sa aiba loc
Si eu votez fara sare pana la un an!!!
Piolica si Elsa vrea sa se ridice superr!
Pozici
Mamica deMaya
andreea_ada spune:
fetelor eu ma retrag ...
ma duc sa-i fac baie proaspat cuplatei si sa termin mancarea
seara buna sa aveti
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
claudinna spune:
mai, mai, am ajuns pe pagian 2!!
nicoleta, cred ca crud. uite ca mi-ati dat o idee pt maine, sa incerc si eu spanac cu usturoi pt Razvi
Corrina, nu plec mai la mare..din pacate!
Ada, multumesc frumos! pai e super termosul ala pt solide, l-am vazut si nu mi se pare nici scump!
ce m-as face fara voi??
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
hei! de data asta la ore mai normale
spanac se da si de la 6 luni?
tzuki in continuare nu mananca cine stie ce....in 8 ore papa 60ml cereale, 80 ml lapte si 40 ml supa crema.
e drept laptic recupereaza din ora in ora cand ma intorc acasa....
mai puteti scrie din nou cat mananca puii vostrii? mai ales cei mofturosi?
apropo de socrosenii, a mea ameninta ca pleaca la ea acasa ca sunt eu prea pretentioasa....
i s-a pus pata ca i-am zis sa nu o lase pe tzuki sa ii bage degetele in gura...repede a protestat ca la mine in gura o las.....unu la mana nu e adevarat, doi la mana fiind alaptata are anticorpi de la mine, deci raul ar fi cel mai mic de la mine.
partea poroasta e ca tot nu gasesc bona, le sperie distanta ....am gasit una de aici din sat numai ca cerea 16 milioane pe 9 ore
Paula-Laura spune:
Anamona eu zic sa nu te stresezi momentan cu cat mananca, mai ales ca recupereaza seara. Sunt schimbari mari pentru ea: trecerea la solide, absenta ta in prima parte a zilei... cred ca are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu aceste schimbari
Noua pediatra ne-a spus ca putem da spanac de la 6 luni si i-am dat, insa putin in amestec cu dovlecel si cartof dulce. Combinatia de dovelcel+cartof dulce nu da gres niciodata.
si bafta cu gasirea unei bone!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
alexa si mami spune:
unde gasesc termos pt mancarica? Vineri e ziua cea mare si pt noi:) Anamona cam tampitica scroafa, pardon soacra Tampitica mea il pupa pe Cipri pe manute, dar nu oricum, cu scartz si cu urme de saliva, bleah. Am urlat de 2 ori la ea si acum imi cere voie sa se uite la el
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Buna seara
Noi iar am bantuit prin parcuri , nu se poate sa mai stam in casa dupa masa de pranz. PLecam imediat dupa si revenim seara la baita. Cu fructele si iaurtelul la pachet
Dar am o dilema : daca dintele a iesit , de ce inca mai urla ???? M-a terminat cat poate sa urle, nimik nu ii convine Singurele momente cand tace sunt in cand doarme si cand bea apa Ce ma fac eu cu el ????
Paula foarte tare !!!!
Cosmy pupam micuta domnisoara dulce dulce !!! Muuuuuaaaaah
Mai mai ce declaratii pe aici
Lumi pup hunii si pe tine Noi nu am papat nici prune nici usturoi inca
anamona noua ne-a dat unda verde la spanac de la 6 luni. Va urez pofta buna
Ratonelu cum sunteti mamico ?
Noi am papat azi mamaligutza cu branza de vaci , iaurtel si ousor. A fost yamiiii
Cam atat .......aaaaaaaaaaaa nu atat Avem 2 dintisori !!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
300 spune:
anamona scopul soacra-ti e sa-i bage Thea mainile in gura?
nu te mai agita, cu siguranta le-a bagat deja. explica-i faza cu anticorpii si roag-o sa te lase sa-i bagi si tu mainile acolo ca sa poti sa-i faci fetitei anticorpii corecti.
am impresia ca oamenii pe masura ce imbatranesc...
hai ia o si bucura-te de tzuki si lasa gura soacra-ti pupici
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Piolica ce dulce eeeeeeeeeeee !!! se iau de manuta picii astia
Baby boy baiatul mancacios
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David