de aprx 1saptamana,fetita mea are in gurita un miros putin altfel decat pana acum.precizez ca nu este un miros f urat dar este ciudat.bb meu are 8luni si abia incepe primul dintisor sa iasa.sa fie asta o cauza?nu este racita dar are mucusori in nasuc...sa fie asta oare o cauza a mirosului "ciudat''???sau paraziti intestinali?cum se manifesta un bb cand are paraziti intestinali,din ce cauza apar,care sunt riscurile si cum se pot trata?????mentionez ca fetita papa bine nu face diaree,cacuta are un aspect normal.nu i-am introdus nici un aliment nou
a,si inca o problemuta..are obrajorii putin aspri.nu sunt rosii.doar putin aspri,nu deranjeaza f mult la atingere.care ar putea sa fie cauza?
multumesc
Eu m-am lovit de aceasta problema cu puiul meu de fiecare data cand avea ceva in gat (de exemplu mucusori care se lasau din nasuc in gat). Cum scapam de mucusori, scapam si de mirosul neplacut. Cred ca daca ar fi avut paraziti nu ar manca, ar fi ceva in neregula si cu kk, ar avea dureri de burtica. De la dintisor f putin probabil. Oricum e indicat sa incepi sa-i speli dintisorul .
Spune-i si pediatrei de aceasta problemuta.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 20+
si fetita mea la fel .. a avut rosu in gat si respiratia ii mirosea mai ciudat .. dupa ce i-a trecut, i-a disparut si mirosul.
refuza sa pape sau ti-a vomitat cumva? astea-s semne de rosu in gat ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun