Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 9
SimonaMami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
mai fetelor m-ati terminat!! Mony si plang si eu cu tine sa stii!! Si asa aveam o stare de 2lei...mi-ati dat solutia sa ma descarc.....dar nu vroiam sa vad asa mesaje 11+ Mariana Mazarica |
Simina, tu ai un muguras de viata de facut mare inca 28 de saptamani, trebuie sa fii fericita, vesela, si sa ai speranta si incredere ca totul va fi bine! NU PLANGE! Te rog nu plange...
Sigur ca sarcina inseamna si zile minunate, dar si zile grele, in care iti vine sa plangi non-stop, dar mai bine gaseste in tine puterea unui zambet: va fi mai bine pentru piticul mic din burtica!
Te-ai uitat azi ce frumoasa e Luana? Nu-i asa ca mai bine zambesti de dragul ei?!? Gata lacrimile, da?!
Ilinca_M. spune:
Tufete, ce bine-i in randul mamicilor!
Am revenit si noi de ieri acasa; fata mi-a dat voie la calculator, dar am preferat sa citesc din urma si am avut ce citi! Multumesc mult de galerie! Revin eu cu detalii despre nastere, nu scapati asa usor! Deocamdata am pus doar niste poze pe contul nostru comun; sper sa va placa de Sophiphi a mea.
Da' nu inteleg de ce tot sughite; am citit ca ati scris inainte dar am uitat. Deci sa fac ceva, am ce face? Sau nu-i mare bai? (o apuca cate-un sughitz cu "hic" de-alea sonore cam 1 data/zi).
V-am pupat si I'll be back, vorba lu' Terminator!
40+Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
simina_kin spune:
Si totusi nu ma pot opri din plans!!
Acum o sapt surioara mea ma anunta ca are 2 linute pe test, cata fericire!!...are un baiat de 8 ani dar mai vrea un fratior pt el, si de 7 ani au tot incercat fara reusita. Acum ,cand erau in culmea fericirii au pierdut iar...a pierdut sarcina ieri dimineata
Am vb si cu surioara mea virtuala Joanna, si ea este saracuta cu sufletul la gura sa afle rez analizelor lui Darius (la capsor)..luni le are.Pana atunci sa ne pt ea si Darius sa fie totul bine
Sa ne mai si pt ingerasul Alma si pt mamica ei puternica, sa reuseasca sa-si gaseasca linistea , sa nu mai planga!!
Toate astea adunate ma fac sa plang, .........ma duc sa ma spal pe ochi poate ma opresc!!
11+
Mariana
Mazarica
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, ce bine-i in randul mamicilor! Am revenit si noi de ieri acasa; fata mi-a dat voie la calculator, dar am preferat sa citesc din urma si am avut ce citi! Multumesc mult de galerie! Revin eu cu detalii despre nastere, nu scapati asa usor! Deocamdata am pus doar niste poze pe contul nostru comun; sper sa va placa de Sophiphi a mea. Da' nu inteleg de ce tot sughite; am citit ca ati scris inainte dar am uitat. Deci sa fac ceva, am ce face? Sau nu-i mare bai? (o apuca cate-un sughitz cu "hic" de-alea sonore cam 1 data/zi). V-am pupat si I'll be back, vorba lu' Terminator! 40+Sophia-Diana http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
ilinca bine ati venit acasica (si inapoi pe forum)
lasa bebelina in pace, ca toti sughita. al meu si de 3-4 ori pe zi, si mai nasol e cand il apuca dupa ce manaca, ca-i vine lapticul inapoi si se enerveaza de nu mai poate- dardaie de nervisori. hai repede repede sa ne povestesti cum a fost si ce face sophiphi
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
chatonel spune:
citat din mesajul lui SimonaMami Monica, o si un pentru tine. Sunt langa tine, si sunt sigura ca nu sunt singura! Ma alatur care se va gandi azi la tine si la Alma. Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
si eu sint pe-aici alatri de monica si de ingeras
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui simina_kin Si totusi nu ma pot opri din plans!! Acum o sapt surioara mea ma anunta ca are 2 linute pe test, cata fericire!!...are un baiat de 8 ani dar mai vrea un fratior pt el, si de 7 ani au tot incercat fara reusita. Acum ,cand erau in culmea fericirii au pierdut iar...a pierdut sarcina ieri dimineata Am vb si cu surioara mea virtuala Joanna, si ea este saracuta cu sufletul la gura sa afle rez analizelor lui Darius (la capsor)..luni le are.Pana atunci sa ne pt ea si Darius sa fie totul bine Sa ne mai si pt ingerasul Alma si pt mamica ei puternica, sa reuseasca sa-si gaseasca linistea , sa nu mai planga!! Toate astea adunate ma fac sa plang, .........ma duc sa ma spal pe ochi poate ma opresc!! 11+ Mariana Mazarica |
Simina, imi pare tare rau pentru vestile astea!
Darius este si in gandurile noastre, dar am convingerea ca va fi bine. Odiseea noastra a avut o drama cumplita deja, a primului ghiocel plecat la ingeri. Sper sa nu mai fie loc pentru nici un fel de vesti proaste, de orice fel ar fi ele! Darius TREBUIE sa fie bine, si ma rog pentru el sa fie asa!
Ii doresc din tot sufletul putere surorii tale, sa poata trece peste drama cu nimic mai usor suportabila a pierderii sarcinii. Sper sa aiba incredere si speranta si sa ii ajute DD cu o noua sarcina fara probleme si un bebelus sanatos.
Dar tu mami, spala-ti ochii, reculege-te cateva minute, si adu-ti aminte cat de mult iti doresti acest copilas. Si lupta pentru el. Iar acum, in saptamanile astea, lupta ta inseamna sa gasesti puterea sa zambesti, sa fi fericita, optimista, linistita. Conteaza enorm! Vreau sa te vedem mamica de bebelus sanatos si la termen!
shasa spune:
ILINCA am vazut micuta SOPHIE. Este tare frumoasa....si ce buzite arcuite are. Sa va traiasca si bine ai revenit pe forum si bine ai venit in randul mamicilor
Fetelor dupa ce naste ANCA trecem la scutece? Si cine va preda stafeta fetelor de mai-iunie?
ANCA pana la urma ai ramas sa stingi lumina aici........hai ca mai este putin mami..inca putin sa iti vezi minunea. Sa ne anunti sa facem galerie....sper sa fiu pe receptie
FlorinTheodorPetru
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, ce bine-i in randul mamicilor! Am revenit si noi de ieri acasa; fata mi-a dat voie la calculator, dar am preferat sa citesc din urma si am avut ce citi! Multumesc mult de galerie! Revin eu cu detalii despre nastere, nu scapati asa usor! Deocamdata am pus doar niste poze pe contul nostru comun; sper sa va placa de Sophiphi a mea. Da' nu inteleg de ce tot sughite; am citit ca ati scris inainte dar am uitat. Deci sa fac ceva, am ce face? Sau nu-i mare bai? (o apuca cate-un sughitz cu "hic" de-alea sonore cam 1 data/zi). V-am pupat si I'll be back, vorba lu' Terminator! 40+Sophia-Diana http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Bine ai venit acasa Ilinca!
Intr-o zi trista, entuziasmul tau e ca o adiere racoroasa de vant intr-o zi torida de vara... Sa fiti sanatoase si tu si Sophia!
Nu iti face griji cu sughitul. Eu am 2 copii sughitosi foc, unul mai tare ca celalalt! Si... si eu am sughitat pana acum cateva minute...
Pediatra (la Eric, acum 4 ani) mi-a spus sa-i dau putina zeama de lamaie. La mine n-a mers asta... poate la tine! Cu Victor uneori merge sa-l mai pun la san un minut, insa de multe ori e satul si nu mai vrea sa suga, caz in care il iau doar in brate si-l mai ... tin de vorba. Nu are efect asupra copilului, dar are efect asupra mamei, ca... simt ca am facut si eu ceva sa-i alin supararea :)
Una peste alta, ce conteaza este ca nu e grav, poti sa stai linistita.
shasa spune:
Am mai pus si eu cateva poze cu Petru pe contul comun si am si sters o parte din cele vechi
FlorinTheodorPetru
simina_kin spune:
citat din mesajul lui shasa ILINCA am vazut micuta SOPHIE. Este tare frumoasa....si ce buzite arcuite are. Sa va traiasca si bine ai revenit pe forum si bine ai venit in randul mamicilor Fetelor dupa ce naste ANCA trecem la scutece? Si cine va preda stafeta fetelor de mai-iunie? ANCA pana la urma ai ramas sa stingi lumina aici........hai ca mai este putin mami..inca putin sa iti vezi minunea. Sa ne anunti sa facem galerie....sper sa fiu pe receptie FlorinTheodorPetru |
Parerea mea -( sa nu dati cu rosii ca ma bag ) Maria_k ar trebui sa predea stafeta pt ca ea a deschis odiseea!!!...
11+
Mariana
Mazarica