Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 8
bebe_shtrumf spune:
Hey albinutzelor!
Itsy bitsy rules!
Un radio plin de povestioare si cantecele exact ce ne treb noua mamicilor ca sa-i alintam pe iepurasi, caci am mai uitat, na, plus ca astea noi sunt mai moderne.
Ne potoliram cu petrecerile, o gramada de cadouase, hainutze a spalat masina de spalat non stop, ca na printesa e una si mami face scurta la mana cu calcatul. dar ea sa fie sanatoasa.
A iesit totul supewr bine, foarte cuminte la "balaceala" de la biserika plus cand am adus tortul pe la 1 si ceva noaptea dormea si noi urlam langa ea bateam din palme "LA MULTI ANI!"
fACEA 2 luni exact atunci.
ca luni a treb s-o intzepam de 2 ori la vaccin, in ambele picioare asta e altceva, dar inca o data s-a aratat puternika si n-a plans mai deloc, i-am bagat juam de supozitor cu apracetamol preventiv, plus comprese cu cartofi taiat felii subtirele, nua facut deloc febra, Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Suntem mari acuma, na!
VA plangeati de vergeturi, mda nashpa treaba, am slabit eu, pe sani si burta n-am delok, insa pe copase treb sa fac ceva in privinta asta, iar de la vremea asta innorata ma cma supara firele de jos, care s-au topit...cred ca ramanem cu sensibilitatea asta.
singurul lucru de care ma bucur este cafelutza si baia fierbinte care imi lipsea asa de mult, caci in timpul sarcinii numai dusuletze stiti voi...
Greutatea e super 5,400 g, 59 cm, deci e bine, nu s-au inchis deloc fontanelele, cika se dezvolta creierul deci treb pas cu pas, continuam cu vigantol, si-l schimbam la 20 de zile.
As vrea s-o trec pe NAN fara HA, nr 1, sa vedem dc nu are nimik.
Somnuletzul e super ok. se trezeste de la 11 seara pana la 5 nu zice nici pas.
Ce sa zic. o primavara frumoasa si multa rabdare, continuma cu Debridat, n-o mai doare rau cand faca kkutza, ceea ce inseamna ca i-a reglat tranzitul f bine.
Ariana-Maria
crisis81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui florinela79
Dar mai este valabil...atata timp?, cele mici sunt valabile doar 24h de cand ai deschis, asa ar fi super si mult mai ieftin. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Are dopul de guma deci nu sta deschis decat cand il folosesti, nu intra aer deloc in sticla. Eu am intrebat doctora si e ok. El nu mai e valabil pt ca in contact cu aerul se cristalizeaza, dar asa e ok.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Lucia, am pus pt Victor un set de 2 body, o camasuta si o jucarie de plus. Multumesc pt ca ai acceptat. Ieri i-am dus Almei flori si o jucarie de plus si un balon roz inimioara. Alex era plecat in delegatie, a zis ca daca e nevoie va ramane pana vineri. Dar in final si-a aranjat lucrurile, si chiar foarte tarziu, a ajuns acasa azi-noapte. Nu stiu ce faceam azi fara el. Ma simt pierduta fara el, parca nu ma mai port normal, ma las dusa de val. Ma simt tot mai rau. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Saru mana, Alma. Sa stii ca eu fac parte din categoria oamenilor care primesc cu sufletul deschis si inteleg semnificatia darului. Imi place la fel de mult sa daruiesc, pentru ca ador expresia de bucurie a celor carorara le ofer ceva. In facultate am invatat toate astea. De la mama mea am invatat doar sa daruiesc, dar in anul 2 de facultate mi-a fost scoasa in cale o "mama de suflet", aici in Bucuresti. Era colega cu mine, dar avea varsta mamei mele. Probabil ca dorul de mama de la Focsani m-a apropiat atat de mult de "mama" de la Bucuresti. Ea m-a invatat sa primesc. Mi-a daruit chiar si lucrusoare purtate de ea, care nu ii mai veneau, dar pe care eu le-am purtat cu asa drag, parca o aveam mereu cu mine.
Aceasta "mama" a facut mult mai multe de atat pentru mine, ea reprezinta un model pentru mine si tin enorm de mult la ea. Intr-o zi am intrebat-o ce ar trebui sa fac sa ii multumesc pentru tot ce facuse pentru mine. SI mi-a raspuns: "cand va veni vremea sa faci si tu acelasi lucru cu altcineva si aceasta va fi multumirea deplina".
Multumim mult pentru daruri, Ayla! Este primul cadou la prima lui aniversare, deci cadoul tau este foarte important.
Te pupam cu drag.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui SimonaMami Monica, cum as putea sa nu iti dau voie? Insa numai la 'schimb', pentru ca si eu vreau sa ii trimit Almei flori, de ziua ei de ingeras, si sper sa nu te superi. Le comand on-line si va vor veni acasa. De acolo ma bazez pe voi sa le duceti la casuta ei de pe Pamant. Multumim ca te-ai gandit la noi! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Bravo Simona, vreau si eu sa fac acelasi lucru.
Ayla, astept PM cu adresa voastra, te rooog.
Am fugit la plimbare...sa cautam fluturi.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
m_monique spune:
gigelica20 si voi ati fost la retestare screaning audio?
noi am fost acum o saptamana. am trecut cu bine, dar ce stres a fost pe capul meu pana atunci...
shasa spune:
citat din mesajul lui Ayla21 In sfarsit printesa mea doarme. Fug pana la posta sa trimit pachetele. Dodo, ti-am pus poza la subiectul tau, cu rochita, sper sa-ti placa. Lucia, am pus pt Victor un set de 2 body, o camasuta si o jucarie de plus. Multumesc pt ca ai acceptat. Simona, imi dai voie pt 30 mai sa-i trimit lui Victor? La Isabella am sa ii trimit in fiecare luna pe 30, o rochita roz. Multumesc Dodo! Ieri i-am dus Almei flori si o jucarie de plus si un balon roz inimioara. Alex era plecat in delegatie, a zis ca daca e nevoie va ramane pana vineri. Dar in final si-a aranjat lucrurile, si chiar foarte tarziu, a ajuns acasa azi-noapte. Nu stiu ce faceam azi fara el. Ma simt pierduta fara el, parca nu ma mai port normal, ma las dusa de val. Ma simt tot mai rau. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
MONICA ma gandesc la tine mami! Sper sa gasesti putere sa nu cazi in vreo depresie urata. Cat despre nevoia ta de a-l sti pe Alex mereu aproape....este perfect normal. Desi sunt la bebe 3 si eu am foarte mare nevoie sa il stiu mereu pe sotul meu aproape de mine. Un Pupic pt. tine
FlorinTheodorPetru
shasa spune:
citat din mesajul lui alina.n dyana si eu tot dezastru sunt la acest capitol,la mine vergeturile sunt pe burtica cateva dar cele mai muuulte pe sani-practic sunt plini...oare o mai exista vreun leac azi m-am cantarit si vad ca am mai slabit mai am 4kg peste cat aveam inainte de sarcina nu tin deloc regim!! dar s-au pus pe picioare si solduri cum le dau eu jos??????? si de burtica nu mai zic,hai ca intru in depresie daca ma mai gandesc si ca in curand vine vara.. Sasha merci de pont eu port burtiera da nu prea vad efecte zici ca centura ar fi mai buna ? Mami fericita!!! Crestem mari!!! |
ALINA la mine cea de la Chicco a dat rezultate si la Teo si la Petru Am incercat si eu un brau simplu pt. durerile de spate si nu a dat nici un rezultat. Insa cu centura asta de la Chicoo (fara sa exagerez) am vazut rezultatele in 24 de ore. Este intradevar mai piperata la pret dar in opinia mea merita toti banii.
FlorinTheodorPetru
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
Monica, cum as putea sa nu iti dau voie? Insa numai la 'schimb', pentru ca si eu vreau sa ii trimit Almei flori, de ziua ei de ingeras, si sper sa nu te superi. Le comand on-line si va vor veni acasa. De acolo ma bazez pe voi sa le duceti la casuta ei de pe Pamant. Multumim ca te-ai gandit la noi! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
mai fetelor m-ati terminat!!
Mony si plang si eu cu tine sa stii!!
Si asa aveam o stare de 2lei...mi-ati dat solutia sa ma descarc.....dar nu vroiam sa vad asa mesaje
11+
Mariana
Mazarica