Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 7
dyana27 spune:
monica uite niste pupici de incurajare. cum sa nu ne gandim la tine??????? pai nu cred ca o sa uit asa usor ziua cand am aflat de ingerasul tau, si nici cat m-am chinuit sa-ti scriu un mesaj. sunt alaturi de tine cu tot sufletul
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
Dodo-pui spune:
Monica rochita e super frumoasa,abia astepta sa-mi imbrac brunetica cu ea.
Asa se spune ca atunci cand copii rad in somn ii mangaie Maica Domnului sau ingerasii
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 In sfarsit printesa mea doarme. Fug pana la posta sa trimit pachetele. Dodo, ti-am pus poza la subiectul tau, cu rochita, sper sa-ti placa. Lucia, am pus pt Victor un set de 2 body, o camasuta si o jucarie de plus. Multumesc pt ca ai acceptat. Simona, imi dai voie pt 30 mai sa-i trimit lui Victor? La Isabella am sa ii trimit in fiecare luna pe 30, o rochita roz. Multumesc Dodo! Ieri i-am dus Almei flori si o jucarie de plus si un balon roz inimioara. Alex era plecat in delegatie, a zis ca daca e nevoie va ramane pana vineri. Dar in final si-a aranjat lucrurile, si chiar foarte tarziu, a ajuns acasa azi-noapte. Nu stiu ce faceam azi fara el. Ma simt pierduta fara el, parca nu ma mai port normal, ma las dusa de val. Ma simt tot mai rau. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Monica, cum as putea sa nu iti dau voie? Insa numai la 'schimb', pentru ca si eu vreau sa ii trimit Almei flori, de ziua ei de ingeras, si sper sa nu te superi. Le comand on-line si va vor veni acasa. De acolo ma bazez pe voi sa le duceti la casuta ei de pe Pamant.
Multumim ca te-ai gandit la noi!
dyana27 spune:
fetelor, ia spuneti-mi cum ati ramas cu vergeturile dupa nastere????? eu am facut azi "evaluarea pagubelor" si s-a soldat cu rezultatul DEZASTRU= CALAMITATE . habar nu aveam cate au putut sa apara. stiti vreo metoda de eliminare????? eu de azi dimineata tot caut pe forumuri informatii despre creme.... masaje... tratamente si nimic nu ma convinge. partea nasoala e ca sunt pe zone care nu se pot ascunde la mare:pe pulpe, pe aripioare, chiar si pe interiorul piciorului pana la genunchi. sincer, arata groaznic, nici nu am cuvinte. oare putem sa folosim ceva in timpul alaptarii???
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
alina.n spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Ieri am fost la doctor, i-am facut screaning audio si a iesit 100% perfect auzul la ambele urechi. |
Unde se poate face acest test,tu unde l-ai facut si la e varsta e indicat?Noua nu ne-a zis nimicc de el pedi
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
dyana si eu tot dezastru sunt la acest capitol,la mine vergeturile sunt pe burtica cateva dar cele mai muuulte pe sani-practic sunt plini...oare o mai exista vreun leac
azi m-am cantarit si vad ca am mai slabit mai am 4kg peste cat aveam inainte de sarcina nu tin deloc regim!! dar s-au pus pe picioare si solduri cum le dau eu jos??????? si de burtica nu mai zic,hai ca intru in depresie daca ma mai gandesc si ca in curand vine vara..
Sasha merci de pont eu port burtiera da nu prea vad efecte zici ca centura ar fi mai buna ?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
crisis81 spune:
citat din mesajul lui olishka criss nu stiam ca se gaseste ser si la sticla de plastic. Este la fel de eficient? Inyt-adevar este cdestul de scumput cel la fiola. Multumesc Olga, mamica lui David iepurasul |
Este absolut acelasi ser numai ca este in cantitate mult mai mare. Este pentru spitale ambalat asa dar se gaseste in farmacii. Cumperi un ac roz il infigi in capac (are guma ca la orice penicilina) si pe urma picuri cat ai nevoie. Si in ritmul in care il folosesc cred ma ma va ajunge cateva luni.
Dyana vergeturile din pacate nu mai dispar dar devin culoarea pielii si se estompeaza. Cu putin bronz nu se mai observa.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
florinela79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisis81
Este absolut acelasi ser numai ca este in cantitate mult mai mare. Este pentru spitale ambalat asa dar se gaseste in farmacii. Cumperi un ac roz il infigi in capac (are guma ca la orice penicilina) si pe urma picuri cat ai nevoie. Si in ritmul in care il folosesc cred ma ma va ajunge cateva luni. Dyana vergeturile din pacate nu mai dispar dar devin culoarea pielii si se estompeaza. Cu putin bronz nu se mai observa. Cris mami de Teodora "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Dar mai este valabil...atata timp?, cele mici sunt valabile doar 24h de cand ai deschis, asa ar fi super si mult mai ieftin.
florinela79 spune:
Ayla, te imbratisez si ma gandesc la tine cu sufletul strans, nu uit cat de curajoasa ai fost la nastere, cea mai curajoasa....eram foarte emotionata, prima nastere pe forum, cu toate detaliile si cu cat optimism ai spus ca nu a fost greu.
Cand am aflat de micuta ingeras, ma uitam la tastatura, vroiam sa-ti scriu ceva dar nu stiam ce sa apas, am stat minute bune cu ochii in taste si inima stransa. Dumnezeu are grija de tine!