Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 14
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Pup fetele! Ii spunem si noi LA MULTI ANI! micutei Luana, sa creasca mare si sanatoasa si sa isi bucure parintii in continuare Si noi am avut ieri si azi zile grele, cu colici si planset nonstop. Aseara nu adormea deloc, era agitata, urla. Nu facuse caca de peste 60 ore cred, asa ca nu am rezistat si i-am bagat supozitor. A facut o gramada, i-am mai dat putin sa pape si a dormit de la 23:45 pana la 6 dimineata. Claudela, dupa cum vezi, si eu am aceleasi probleme cu fata, desi e alaptata exclusiv la san. Daca face singura face la minim 48 de ore, acum vad ca iar nu mai face singura. Se agita tare si trebuie sa o ajut. Cand nu s-a agitat nu i-am bagat si a facut la 72 de ore. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) |
Am ajuns sa astept cu nerabdare schimbatul scutecelului, sa vedem ce a facut fata...pipi sau ...caca...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui dyana27 fetelor am pus pozici noi (si la semnatura si pe picassa); trebuie sa recunosc ca am un mutunel foarte fotogenic, si el se uita numai dupa aparat- parca pozeaza pentru revista. sunt disperata dupa el cand se uita la mine cu ochisorii aia imensi. e, ce sa-i faci, stiti voi vorba aia ca orice cioara isi vede puiul frumos diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Dyana, dar chiar e foarte fotogenic si expresiv, si e un frumoooossss
Am vazut si Pisilinca, e o dulceata. Nah, ca si ma-sa tot asa e.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Chatonel multi pupici si de la noi. Distractie placuta!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
claudela spune:
Aceeasi treaba am patit si noi...Cea mica nu a raspuns la una dintre urechi si trebuie sa revenim la Bucuresti, unde am nascut pentru retestare...Sper sa trecem cu bine si sa nu fie probleme...
Alex2 spune:
La multi ani Victor-Andrei.
Lucia mi-am permis sa folosesc pozele din albumul tau, sa creez ceva, am pus la pagina lui Victor.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Sper ca sunteti doar ocupate. Nu e nevoie de moment de reculegere, va rog, m-as simti prost (sau proasta) sa stiu ca eu am stricat dispozitia voastra. Si ca sa schimb atmosfera, ia uitati cine va saluta: iubirea vietii mele. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Draga Ayla, tu vrei sa imi furi sotul?
Mi-a spus ca nu a mai vazut asa fetita frumoasa! Si nu ii venea sa creada ca e acelasi bebelush pe care i l-am aratat , cel conectat la aparate in incubator.
Eu una sunt indragostita de Printesa LUANA. Vreau si eu o fetita!!!
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
mihaelacg spune:
seara buna dragi mamici.
va pe toate
Felicitari ultimilor mamici, ca n-am mai intrat de ceva vreme, si cred ca deja s-au nascut toti ghioceii nostri.
ba mint, am intrat odata ca-mi daduse ayla parola de-am vazut pozele Luanei. m-am bucurat tare mult cand am vazut cat de frumos a evoluat, si a crescut....ce mai e o adevarata domnisorica, si pe deasupra tare zambareata.nici n-are cui semana
fetelor, haideti sa ma descarc la voi....
eu nu mai am timp de nimic.....nici de mine.sapt viitoare sper sa ajung si eu la cosmetica si la coafor ca mi s-a uat de mine, nu ma mai suport eu.
noi ne chinuim cu programul de papa la 3 ore. e greu pt ca pisi a mea nu papa cum tb, adica ea e puturoasa, nu inghite, sta cu laptele in gurita, eventual il da pe jos. mor de ciuda. plus ca adoarme la san.
nu stiu cum s-o mai trezesc, sau ce sa-i fac sa inghita , sa suga cum tb.
i-am pus in seara astalapte in biberon, si s-a enervat ca ii curgea prea repede si trebuia sa inghita. prea mare deranjul pt ea.
la san ar sta cu orele, sa stie ea ca e langa mami probabil.
o iubesc de mor, dar tare as vrea sa o stiu satula, lucru care de multe ori nu se intampla.
acum e in patut, facem o testare, sa vad cat rezista.
incerc s-o invat sa doarma in patut.
in rest, suntem ok zic eu, doar cabstau tot timplu cu ea, si mai iesim si pe-afara.
incerc sa citesc cate ceva din urma.
mi-e dor sa citesc tot ce "palavragiti" voi pe-aici.
tot astept ziua in care sa intru in normal.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
pozici noi cu pisicuta mea frumoasa
fosta , acum mamica tare fericita
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui m_monique nici eu nu stiam ca se face testare audio, pana cand am vazut in hartiile de externare din spital un biletel in care imi spunea sa vin la retestare incepand cu data de..., deoarece la testarea din ziua externarii a primit rezultat REFER. pe bilet mai erau cateva explicatii sumare. noroc cu internetul ca am aflat mai multe despre aceasta metoda. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Noua, la externare, ni s-a spus sec: "A picat testul audio, trebuie sa veniti peste 2 sapt la re-testare". Dar pentru ca noi i-am facut lui Victor abonament la Medicover, nu ne-am mai intors in speluca de Giulesti si l-am programat la clinica pentru screaning audio.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
mihaelacg spune:
ufffffff, pisi miauna.
si eu m-am bucurat ca sta in patut. ce putin a durat minunea.
jur ca nu are ace patutul.
noapte buna, celor care au asa ceva.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
pozici noi cu pisicuta mea frumoasa
fosta , acum mamica tare fericita
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Alex2 La multi ani Victor-Andrei. Lucia mi-am permis sa folosesc pozele din albumul tau, sa creez ceva, am pus la pagina lui Victor. Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer) _ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand... |
Alex, multumim muuuuuuuuuult!
Si mie si lui tati ne plac pozele prelucrate de tine. Pagina lui Victor devine tot mai frumoasa.
You are the best!