Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Screeningul audiologic se face doar la nou-nascutii care prezinta un factor de risc pentru hipoacuzie congenitala.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

http://www.clinicaurechii.ro/archives/313
citeste acolo, spune si ce inseamna "refer"

Noi am facut pt ca suntem in grupa de risc. Dar a fost ok. Daca nimeni nu a intrebat atunci nimic, nu am spus detalii.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la maternitatea giulesti se face screening audiologic la toti nou-nascutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La fel cum, doar atunci cand Dodo va putea, si vrea, si ajunge pe plaja, sa scrie numele ei pe nisip.

Nu am uitat dar sper sa-mi revin eu mai repede ,"broderia" imi face figuri si nu-mi permite sa ma imbrac nici cu pantalonii de gravi iar fustele care le am nu-s prevazute cu "burta'-MA TIN DE CUVANT.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Sper ca sunteti doar ocupate. Nu e nevoie de moment de reculegere, va rog, m-as simti prost (sau proasta) sa stiu ca eu am stricat dispozitia voastra.
Si ca sa schimb atmosfera, ia uitati cine va saluta: iubirea vietii mele.

O imbratisez cu drag de la distanta

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo, si noi va pupam. Si vrem mai des poze cu printesa ta.
Fa-te tu bine, ca timp ai, de-acum toata viata inainte. Din pacate.Alma tot acolo va ramane, mereu.

Citat:
MA TIN DE CUVANT.

Multumesc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - si al meu e fonfanit si fonganit nici un alt semn de raceala. am uitat total sa ii spun pediatrei deshi e asa de cand am venit acasa. te-am auzit pe tine ca folosesti batista bebelusului si am prins curaj si am scos-o si eu din sertar. mare lucru nu face pt ca nu are muci lichizi. te pomenesti ca o fi o alergie...sau pot fi polipi la varsta asta? imi e mila de el ca atre greu respira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

sahsa, eram pe-aci, da tareee ocupata, e mami meu la mine :)

de fapt chiar dezertez, plecam cu totii la socri doua saptamini, asa ca va pupez si o sa mai intru, da mai rar!

si pentru ayla

PS

uitai: ilinca, frumoasa mai e pisicutza ta :) si seamana cu tine la gura, zic io
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa - si al meu e fonfanit si fonganit nici un alt semn de raceala. am uitat total sa ii spun pediatrei deshi e asa de cand am venit acasa. te-am auzit pe tine ca folosesti batista bebelusului si am prins curaj si am scos-o si eu din sertar. mare lucru nu face pt ca nu are muci lichizi. te pomenesti ca o fi o alergie...sau pot fi polipi la varsta asta? imi e mila de el ca atre greu respira.

aris pai ii pui ser fiziologic in nasuc inainte sa o folosesti??? ca altfel nu are ce sa traga. eu ii pun fie 1-2 picaturi de ser fiziologic , fie ii dau cu spreiut cu apa de mare, il strag de 2-3 ori de nasuc, il las juma de minut, si dupa aia..... sa vezi ce "productie" scot. azi de exemplu mi-a fost sila sa mai scot aspiratorul si i-am scos cu betisoare nazale, ca mutunelul meu stranuta cand ii pun ser in nasuc, asa ca devine toata chestiunea mult mai usoara (ii aduce la iesire). bine, al meu nu are probleme de fonfaneala, dar asa, cam la 3 zile mai face cate un muculet care trebuie scos. cu spreiutul cu apa de mare ii dau in fiecare seara totusi, ca sa-i mai curete si lui nasucul

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor am pus pozici noi (si la semnatura si pe picassa); trebuie sa recunosc ca am un mutunel foarte fotogenic, si el se uita numai dupa aparat- parca pozeaza pentru revista. sunt disperata dupa el cand se uita la mine cu ochisorii aia imensi. e, ce sa-i faci, stiti voi vorba aia ca orice cioara isi vede puiul frumos

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput