Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 10
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique gigelica20 si voi ati fost la retestare screaning audio? noi am fost acum o saptamana. am trecut cu bine, dar ce stres a fost pe capul meu pana atunci... ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Dap, o re-testare, pentru ca la externarea din spital mi s-a spus ca a picat testul audio si ca trebuie sa-l repetam.
Ceea ce am si facut, cu aceeasi emotie ca si tine si l-am trecut cu foarte bine.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
Simina, imi pare tare rau pentru vestile astea! Darius este si in gandurile noastre, dar am convingerea ca va fi bine. Odiseea noastra a avut o drama cumplita deja, a primului ghiocel plecat la ingeri. Sper sa nu mai fie loc pentru nici un fel de vesti proaste, de orice fel ar fi ele! Darius TREBUIE sa fie bine, si ma rog pentru el sa fie asa! Ii doresc din tot sufletul putere surorii tale, sa poata trece peste drama cu nimic mai usor suportabila a pierderii sarcinii. Sper sa aiba incredere si speranta si sa ii ajute DD cu o noua sarcina fara probleme si un bebelus sanatos. Dar tu mami, spala-ti ochii, reculege-te cateva minute, si adu-ti aminte cat de mult iti doresti acest copilas. Si lupta pentru el. Iar acum, in saptamanile astea, lupta ta inseamna sa gasesti puterea sa zambesti, sa fi fericita, optimista, linistita. Conteaza enorm! Vreau sa te vedem mamica de bebelus sanatos si la termen! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
11+
Mariana
Mazarica
shasa spune:
SIMINA ai dreptate si nu da nimeni cu rosii, dar MARIA nu a intrat prea des in ultimul timp si nu stiu daca va putea sa predea ea stafeta. Asa ar fi foarte bine dar ...daca nu se poate pe cine imputernicim?
FlorinTheodorPetru
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Si totusi nu ma pot opri din plans!! Acum o sapt surioara mea ma anunta ca are 2 linute pe test, cata fericire!!...are un baiat de 8 ani dar mai vrea un fratior pt el, si de 7 ani au tot incercat fara reusita. Acum ,cand erau in culmea fericirii au pierdut iar...a pierdut sarcina ieri dimineata Am vb si cu surioara mea virtuala Joanna, si ea este saracuta cu sufletul la gura sa afle rez analizelor lui Darius (la capsor)..luni le are.Pana atunci sa ne pt ea si Darius sa fie totul bine Sa ne mai si pt ingerasul Alma si pt mamica ei puternica, sa reuseasca sa-si gaseasca linistea , sa nu mai planga!! Toate astea adunate ma fac sa plang, .........ma duc sa ma spal pe ochi poate ma opresc!! 11+ Mariana Mazarica |
Simina, nu mai , ca faci rau Mazaricii, te rooooog!!!
Ma alatur si eu tie , ca rugaciunea sa fie mai puternica:
- pentru sora ta, sa reuseasca data viitoare si acum sa isi gaseasca linistea;
- pentru Joanna, ca analizele lui Darius, sa fie ok; si sa stii ca imi e foarte dor de Joanna!!!
- pentru ingerasul ALMA, dar si pentru Mami Ayla;
- si nu in ultimul rand, pentru tine si Mazarica ta, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa se nasca la termen, sa va aduca bucurie fara margini!!!
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui shasa Am mai pus si eu cateva poze cu Petru pe contul comun si am si sters o parte din cele vechi FlorinTheodorPetru |
e un scumpic!
Noi ne laudam cu cateva poze pe pagina noastra de ghiocel...
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui dyana27
ilinca bine ati venit acasica (si inapoi pe forum) lasa bebelina in pace, ca toti sughita. al meu si de 3-4 ori pe zi, si mai nasol e cand il apuca dupa ce manaca, ca-i vine lapticul inapoi si se enerveaza de nu mai poate- dardaie de nervisori. hai repede repede sa ne povestesti cum a fost si ce face sophiphi diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Dyana, Ilinca, Pitonul meu sughitza in disperare dupa fiecare masa. Si dureaza minute in sir, de ma dispera. Si da, uneori regurgiteaza de la sughitz. Dar il las si eu in pace sa ii treaca...nu il pun la san si nici nu incerc cu lamaie. Dr pediatru a zis ca e normal deocamdata, pana i se maturizeaza sistemul.
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui shasa SIMINA ai dreptate si nu da nimeni cu rosii, dar MARIA nu a intrat prea des in ultimul timp si nu stiu daca va putea sa predea ea stafeta. Asa ar fi foarte bine dar ...daca nu se poate pe cine imputernicim? FlorinTheodorPetru |
Ce ziceti de PRIMA MAMICA - AYLA???
Sa nu se supere Maria , dar eu o propun si votez pentru AYLA.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 propun si votez pentru AYLA. |
Gigelica multumesc de incredere, dar eu pt Maria votez.
Incerc sa descarc pozele sa gasesc fluturii.
Am scris la subiectul "Alma, ingeras la cer" nu mai scriu aici.
Acum citesc din urma sa raspund.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Gigelica multumesc de incredere, dar eu pt Maria votez. Incerc sa descarc pozele sa gasesc fluturii. Am scris la subiectul "Alma, ingeras la cer" nu mai scriu aici. Acum citesc din urma sa raspund. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Da-mi si mie inca o data linkul subiectului, te rog!