Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
La multi ani Lena!
Victor de Gigelica felicitari, esti baiat mare. Asa ne plac noua, baietii inalti.
Simona, tu ai facut deja destule pt mine si pt Alma luna aceasta. Am pus pozele de la tine la pagina ei, am plans, si am fost fericita in acelasi timp.
Gigelica, tu cauti fluturi da? E de ajuns. Flori ii duc de fiecare data cand merg la ea.
Shasa, este prima data cand nu l-am simtit pe Alex aproape, sau cand nu am vrut eu sa il am aproape. Acum inteleg cat i-a fost de greu lui cand eu eram in spital cu Luana si el era singur, cu durerea in suflet.
La fel cum, abia acum imi imaginez cat de greu trebuie sa le fie mamicilor de ingeri care nu au acasa inca un copilas care sa le dea speranta. Cred ca fara Luana nu as mai fi vrut sa traiesc.
Simina, imi pare rau. Imi pare rau si pt ca te-am necajit, si pt pierderea suferita de sora ta. Nu vreau sa te intristez. Dar singura mea vina este ca am scris aici.
Doamne ajuta sa fie bine Darius, ma rog in fiecare seara pt el. Asteptam vesti de la Joanna.
Ilinca, bun venit acasa si inca o data felicitari!
Multumesc din suflet la toate fetele care s-au gandit la noi si au scris un gand pt mine.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Da-mi si mie inca o data linkul subiectului, te rog! |
Alma, ingeras la ceruri
_
gigelica20 spune:
Pai si daca vin la Arad, nu imi dai adresa ta de acasa ...sa iti facem o vizita? Ne vedem in parc?
O sa caut fluturi pana ii gasesc, daca nu reusesc aici, printre blocuri, sigur o sa am mai multe sanse la Focsani. Fac poze si iti trimit. Nu iti place filmuletzul cu curcubeul din Brazilia??
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Alma, ingeras la ceruri _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Multumesc.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Simona, tu ai facut deja destule pt mine si pt Alma luna aceasta. Am pus pozele de la tine la pagina ei, am plans, si am fost fericita in acelasi timp. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Inutil sa iti spun ca si eu am plans.
Lasa-ne insa pe noi sa hotaram cand am facut destule... desi niciodata nu o sa fie ... destul.
Mi-ar face placere daca as gasi un PM/mail/mess de la tine cu adresa voastra. Banuiesc ca stii ca nu o voi da nimanui, si o voi folosi doar pentru a-mi aminti de Alma, de ziua ei de ingeras...
Multumesc mult.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 O sa caut fluturi pana ii gasesc, daca nu reusesc aici, printre blocuri, sigur o sa am mai multe sanse la Focsani. Fac poze si iti trimit. Nu iti place filmuletzul cu curcubeul din Brazilia?? |
Am fost cu Clau sus pe deal. Nu era nici un fluturas. De ce traiesc fluturii in cimitir? Si ce-i atrage acolo? Chiar vreau sa stiu. Are cineva idee?
Ba da, e minunat filmuletul, multumesc!
Adresa mea o ai la expeditor, nu e vorba ca ar fi secreta, Doamne fereste. Spuneam ca eu asta vroiam, daca este posibil, bineinteles. Acuma serios, stai tu linistita, doar nu iesi printre blocuri la vanat fluturi. Era doar discutia noastra de pe mess.
La fel cum, doar atunci cand Dodo va putea, si vrea, si ajunge pe plaja, sa scrie numele ei pe nisip. Pozele de la pagina Almei cu numele ei pe planja, sunt facute de o prietena de-a lui Alex, in Spania, la Marea Mediterana, si a fost un cadou frumos din partea ei, pt tati de inger.
Am descarcat pozele, nu am nici un fluturs alb, doar unul mic, stii cum? Mov Data viitoare iau aparatul sa filmez. Desi... curios... nu-i vad decat de ziua ei.
_
SimonaMami spune:
Dragelor, mi-a venit puiul mic din parc, flamand rau rau de tot. Dupa ce ii dau sa manance, vom pleca si noi la puiul mare, si apoi acasa. In week-end am musafiri si... evident... n-am internet, asa ca nu o sa mai pot comunica cu voi pana luni, cand... incep oficial munca, deci voi avea timp din ce in ce mai putin (insa niciodata deloc!)
Pana atunci, va doresc sanatate, liniste, fericire, alaturi de cei mici si scumpici, fie din burtica, fie din brate!
Pe curand. I'll miss you all!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, ce bine-i in randul mamicilor! Am revenit si noi de ieri acasa; fata mi-a dat voie la calculator, dar am preferat sa citesc din urma si am avut ce citi! Multumesc mult de galerie! Revin eu cu detalii despre nastere, nu scapati asa usor! Deocamdata am pus doar niste poze pe contul nostru comun; sper sa va placa de Sophiphi a mea. Da' nu inteleg de ce tot sughite; am citit ca ati scris inainte dar am uitat. Deci sa fac ceva, am ce face? Sau nu-i mare bai? (o apuca cate-un sughitz cu "hic" de-alea sonore cam 1 data/zi). V-am pupat si I'll be back, vorba lu' Terminator! |
Bine ati (re)venit pe forum!
Si Adelina sughite, cica e fiziologic. Ii trece in cateva minute daca o pun pe burtik. Burtik ei pe burtik mea. Sau daca bea o guritza de laptic, dar asta nu prea ne iese, ca se opreste din supt cand sughitza. Daca persevereaza, ii trece.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui SimonaMami Dragelor, mi-a venit puiul mic din parc, flamand rau rau de tot. Dupa ce ii dau sa manance, vom pleca si noi la puiul mare, si apoi acasa. In week-end am musafiri si... evident... n-am internet, asa ca nu o sa mai pot comunica cu voi pana luni, cand... incep oficial munca, deci voi avea timp din ce in ce mai putin (insa niciodata deloc!) Pana atunci, va doresc sanatate, liniste, fericire, alaturi de cei mici si scumpici, fie din burtica, fie din brate! Pe curand. I'll miss you all! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Simona, weekend placut! Si tu o sa ne lipsesti, cel putin mie.
Ai grija de tine! Si...te asteptam pe aici cand ai timp.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui SimonaMami Pana atunci, va doresc sanatate, liniste, fericire, alaturi de cei mici si scumpici, fie din burtica, fie din brate! Pe curand. I'll miss you all! |
1 Mai si un week-end placut!
_